Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radio fokus - da ga nema, trebalo bi ga izmisliti  (Pročitano 24585 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Nije problem u voditeljima, problem je u gostima i onima sto se javljaju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
На Б92 у емисији "Пешчаник" гости шире националну мржњу, па нека "независна" (од памети) удружења се не буне. Или можда није за осуду ако је национална мржња уперена против Срба?!?

Него да бранимо ми демократију и слободу изражавања бранећи Радио Фокус! Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Da ti kažem nešto matori..Fokus ima tu emisiju koja raspiruje stranačku mržnju,na najniže načine manipuliše polusvetom i preusmerava nezadovoljstvo na ljude koji se trude da promene ovaj jadni sistem vrednosti dok peščanik kritikuje vladu i moćnike.
Da li si slušao nekad "Peščanik"?Verovatno slabo-jer da jesi čuo bi ljutite ljude koji argumentuju svoju ljutnju bez širenja mržnje već je u pitanju javna rasprava i opravdan gnev.I onda gostuju ljudi koji razmišljaju kritički sa osvrtom na aktuelnu situaciju-vrlo obrazovan i inteligentan svet.
Uporediti prizemnu emisiju Fokus radija sa Peščanikom je nemoguće.
Peščanik je dobio dosta dobrih kritika.Oni koji ga s mržnjom napadaju-samo to i rade.Ne sećam se da je neko dao normalnu kritiku na dve Svetlane koje vode emisiju osim salvi pretnji i pišljivog pljuvanja.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
"Lustraciju" bi trebalo sprovesti u svim medijima... B92, Fokus, RTS, StudioB, SOS kanal, dnevne novine... jer svaki od tih medija ogranicen je usko-stranackim interesima....
Mislim.. koja je razila izmedju B92 ili Fokusa i RTS 90-ih, StudiaB za vreme vladavine SPO ili BK tokom citavog njenog zemaljskog postojanja..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Samsung Galaxy S10
Razlika je u tome što je svaki od tih koje si nabrojala, osim Fokusa, u nekom momentu bio politički podoban, te je bilo "zabranjeno" da ga napadaju. Fokus je od početka opoziciono orjentisan, i kao takvog ga napadaju. Samim tim što je možda jedini (možda nije, ali ne znam za druge) opozicioni radio danas, dok televizije ni jedne nema, bar na nekom širem području. Pa i kod Miloševića postojali su opozicioni mediji, a danas, "demokrate", kako sebe nazivaju, ne dozvoljavaju drugačije mišljenje. Ma gori su od Miloševića, i ja nisam mogao da verujem, ali pokazaće se tako, pre ili kasnije, ma koliko to neverovatno zvučalo. Bivša komunistička deca sada glavni propagatori demokratije, fora za budale.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
"Lustraciju" bi trebalo sprovesti u svim medijima... B92, Fokus, RTS, StudioB, SOS kanal, dnevne novine... jer svaki od tih medija ogranicen je usko-stranackim interesima....
Mislim.. koja je razila izmedju B92 ili Fokusa i RTS 90-ih, StudiaB za vreme vladavine SPO ili BK tokom citavog njenog zemaljskog postojanja.. Smile

Има ту нечега...
Него имам либералније решење.
Пустимо их све уз пуну свест о томе шта представљају.
Ја бих рецимо увео порез. Кад годо новинари изговоре реч "јавност" мислећи на себе или "независан" или неку сличну небулозу да лепо плате...
Јербо независност има цену Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Razlika je u tome što je svaki od tih koje si nabrojala, osim Fokusa, u nekom momentu bio politički podoban, te je bilo "zabranjeno" da ga napadaju. Fokus je od početka opoziciono orjentisan, i kao takvog ga napadaju. Samim tim što je možda jedini (možda nije, ali ne znam za druge) opozicioni radio danas, dok televizije ni jedne nema, bar na nekom širem području. Pa i kod Miloševića postojali su opozicioni mediji, a danas, "demokrate", kako sebe nazivaju, ne dozvoljavaju drugačije mišljenje. Ma gori su od Miloševića, i ja nisam mogao da verujem, ali pokazaće se tako, pre ili kasnije, ma koliko to neverovatno zvučalo. Bivša komunistička deca sada glavni propagatori demokratije, fora za budale.

Ali, i Fokus je politicki podoban... za odredjenu kategoriju ljudi..
Eto, Drenjina rece da su Fokus osnovali SPS-ovci... a, to je cuvena skola demagogije i lazi... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Samsung Galaxy S10
a, to je cuvena skola demagogije i lazi... Smiley

Možda, ali veće bagre i lažova od B92 nema, a ti pričaj šta 'oćeš. I koje laži? Navedi šta su slagali? Ajd one babe što se javljaju u program, jbg, ne moš' da biraš šta će slušalac reći, a takvih baba ima i u utisku nedelje, recimo. Ali autorske emisije ne odišu lažima, ili ti toliko znaš šta se radi pa provereno znaš da lažu?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
To je stvar ukusa... ja smatram da vece bagre od nekih novinara koji rade u nekim novinama nema... ali...
Sve je to stvar ukusa...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Mislim.. koja je razila izmedju B92 ili Fokusa i RTS 90-ih, StudiaB za vreme vladavine SPO ili BK tokom citavog njenog zemaljskog postojanja.. Smile
Smile
Uz dodatak da je taj Radio Fokus od pulena B92, Nenada Cekica dobio nacionalnu frekvenciju.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.