Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:33:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali opet najpopularniji  (Pročitano 10092 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
postoji jako velika mrznja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi Juzna Pruga smo operisani od mrznju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ne vidi se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@gonzales
Primecuje se...
Vi nemozete mrzeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako ne bi radikali bili popularni, kada je osnova njihove politike demagogija, demagogija i samo demagogija.Uostalom videli ste koliko je Karic dobio glasova na predsednickim izborima?!I to samo zahvaljujuci nekoj salati i nekim katancima(mislim na one na zatvorenim fabrikama).
Sto se njihove politike tice, tu je manje-vise sve receno.Kome danas nije jasno dokle nas je ta politika dovela, dzabe da mu ja sada objasnjavam (ratovi,sankcije,inflacija,ratni zlocini,izgubljene teritorije,izbeglice,bombardovalje...).
Sto se inteligencije tih ljudi tice, dovoljno je da pogledate poslanike te stranke i sve ce vam biti jasno.
Ovde je neko pomenuo banke, u kontekstu toga da su posle 5. oktobra, strane banke uzele primat.Moze biti ali je devizna stednja neuporedivo veca,dugovi se unapred vracaju i.t.d. Uostalom treba li da podsecam na vreme 90-ih, koje svako normalan zeli da se ne ponovi(stara devizna stednja,Jezda,Dafina...). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Sve je to tacno ali dzabe si sve ovo napisao jer ce se opet pojavati neki radikalski mozag na ovom forumu i reci da si papagaj...izgleada da smo svi mi ovde koji nismo radikali budale a njih nekolicina nam prosipa pamet i ispira mozag njihovim demagoskim glupostima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ama ljudi urazumite se, nije valjda Dr Seki dzaba napisao tolike knjige? Pa ko ce to sada da cita? On je jos dok je bio u zatvoru u Zenici napisao 2 knjige "Marksisticki narodni kuvar" i "Srbija do Venecije". Kasnije je ovaj gigant Srpse misli napisao jos bezbroj knjiga koje se danas nalaze u bibliotekama od Pristine do Vucitrna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@dzux_de_lux
niste svi budale, ima vas dosta postenih i dobronamrenih ali je vecina u zabludi.

@cni
Kao sto je dzux_de_lux vec napisao recicu da si papagaj samo iz jednog razloga, a to je zbog reci demagogija. Razlog je jednostavan vrlo si lepo naucio da kazes/napises sta ti je receno a nemas pojma o tome. Ne znas sta znaci rec a koristis je i to pogresno.

taj ko je pomenuo banke... to sam bio ja. Da malo znas o ekonomiji znao bi da je ovakva nacin kreditiranja kod nas gori od Jezde i Dafine ... jer se ono sto su oni ukrali vraca, a ovo nece.

@gonzales
u poslednje vreme sve vise mislim da sa tvog naloga pisu dve osobe. nekada kazes bas onako kako jeste - kazes pravu stvar (retko i naravno u izuzetnim slucajevima) a nekada lupis da je zali boze citati post bas kao ovaj pre mog.
mrzis srs i to se vidi jos odavno, ali ne znam zasto pravis neku vrstu ismejavanja. Seselj ce da brani i tebe u hagu jer bas kao i milosevic samo u mnogo manjoj meri, predstavlja Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nbns: brate ne samo da ne mrzim radikale, nego ne mrzim nikoga (izuzev americkih politicara i generala). sa moga naloga pisem samo ja, ali sam ime menjao nekoliko puta, jer nisam umeo da udjem pod starim nazivom. tokom vremena sam stekao licno misljenje o Srpskim politicarima i politici i to koristim prilikom pisanja postova. koristim se ironijom i lakim humorom, jer mislim da je to najprimerniji nacin u ovom slucaju. bilo kakva ozbiljnost mi izgleda smesno. nasi politicari su se do tog stepena srozali da ne vidim kuda dalje. niko mi od njih ne odgovara. a pogotovo mi izgledaju groteksno Dr Karic, Vuk Manitovic, Ceda, Milosevic, Dr Seselj, Milo Svercer, i dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nbns
Ako smo mi papagaji, onda ste vi retki koji podrzavate ovu "politiku", crni gavrani koji jedva cekaju da se nesto strasno desi (tipa igubicemo Kosovo, Vojvodinu, Sandzak, ponos, cast...), da bi oni rekli da su bili u pravu.Najlakse je biti pesimist, jer to izuzima odgovornost.
Sto se demagogije tice, demagogija je ono sto narod zeli da cuje(tipa "ne damo Kosovo"; "Necemo saradjivati sa Hagom"; " hleb ce biti 3 dinara"; "pobedicemo korupciju" , i da ne nabrajam dalje...).
Sto se banaka tice, tacno je da ima svakakvih kreditiranja, ali ipak sam covek mora da vidi koje su krediti povoljni, da li su kamate velike...
Kada je u pitanju stara devizna stednja, tacno je da se vraca, ali se to radi od 5. oktobra, iako drzava nije bila u obavezi, jer se radi o privatnim bankama.
Toliko.Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 13:33:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.