Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:04:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali najavljuju obračun sa medijima  (Pročitano 15797 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
opet te pitam, kakve veze ima karić i ekstraprofit, dos,pantić i ćuruvija sa najavom radikala o obračunavanju sa medijima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Ajde da prekopiramo zakone o informisnju SAD-a , pa da vidimo koliko bi tv i radio stanica , novina bilo zatvoreno.
Nula. SAD imaju ustavom garantovanu slobodu govora.

Hajde stvarno da prekopiramo kao što si rekao, pa da radikalski volovi više ne pozivaju na zabranu televizijskih programa koji im zadaju bolove.

danas na svim televizijama covek gleda da je nasa drzava ekonomski jaka ko Luksemburg , pitam se onda odakle radikalima 2000000 glasaca i svakim danom sve vise.
Razlog je kao što rekoh: čista obest.
Zašto radikali urlaju na mitinzima? Zato što ima dovoljno hrane za urlanje. Zašto radikali aplaudiraju u TV emisijama? Zato što ima dovoljno struje za TV emisije.

Čim ih izbijete, prestaju sa takvim ponašanjem. Godine 2000. kada je kasa ispražnjena i Nato ih sjebao, radikali su potpuno zbrisani na izborima i oterani s vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Nula. SAD imaju ustavom garantovanu slobodu govora.

mislim da se brian de palma ne bi slozio sa ovom konstatacijom....zbog cega je njegov film "redacted" cenzurisan u americi? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovde stvarno ljudi pricaju svasta.
Ajmo redom prvo obracun sa medijima koji rade na stetu drzave protiv drzavnih interesa je u redu
U Americi je drzavna cenzura na sve , posebno od 11 septembra.
A zasto Boris vice a?
Ili boza derikoza?
Svaka vlast zeli da kontrolise medije , svugde u svetu , to je poenta.
Svako moze da prica sta hoce u Srbiji i moci ce i dalje sve dok ne poziva na krsenje ustava i sirenje anti drzavne politike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
videla sam jedan grafit juče, moram da ga napišem jer prosto ne znam šta bih drugo komentarisala na ovu temu
dakle: dok je budala, biće i radikala!

do jaja grafit Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Naravno da je Karića trebalo uhapsiti ranije, ali najmanje se tu radilo o  bk televiziji, nego o drugim firmama iz bk grupe, zato Karić nije poenta ovde....

Nego, ajde se malo uozbiljite ovde i ne trudite se da budete veći radikali i manijaci od onog Vučića, neće vam poći za rukom! I sam je rekao da je tada grešio..., mada... njegove reči  Smile

A što se tiče ubistava, to nije zajebancija, alo bre !!!! Kada nekoga ministar Vučić tada tretira kao neprijatelja države, što oni naravno nisu, jer neprijatelj države je zna se ko i zna se šta, ( ali šeki potrošio neprijatelje, ostalo samo domaće - znači Srbin na Srbina, patriotizam na delu!)... e onda je i taj poziv nekog manijaka dovoljan za ljude ograničene svesti i koje kakve pokušaje života, da to shvate kao unapred amnestiju ako tom "državnom neprijatelju" naude na bilo koji način.

Ista stvar se desila sa onim mitingom, kada su paljene ambasade i ne znam šta već i kada su manijaci iz koalicije u nastajanju srs-dss-ns, toliko smanjili prag društveno prihvatljivog ponašanja, da su sada udružene "patriote" počele da razbijaju rođeni grad, glavni grad, grad koji su njihovi dedovi golim rukama zidali! Opet, patriotizam na delu.

Dakle, ovde se radi o smanjivanju kriterijuma za društveno prihvatljivo ponašanje, e to normalan čovek , nikada neće dozvoliti, nego samo onaj kome to odgovara za političke pobede i onaj koji hoće da pliva u mutnom jer mu rad, red, disciplina i zakoni ne odgovaraju!

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet gluposti , i samo gluposti se iznose.
Ja sam glasac SRS-a , jer smatrma da je u ovom trenutku to najbolja opcija za Srbiju.
Ovde je tema gusenje medija , ja sam karica samo pomenuo jer je gasenje BK TV isto gusenje medija , takodje ljudi zaboravljaju sta je radjeno sa pisanim medijima od 2001 pa na ovamo. Poenta je da je vece gusenje uradjeno za vreme dosa.
Sad sto se mitinga tice , ja sam naravno bio tamo i nisam ni krao ni lupao nista po mom gradu. Kao sto nisu krali ni lupali 99% ljudi prisutnih tamo. Da li sam veci radikal od Vucica nisam , ali su mi stavovi daleko radikalniji od njega.
Ja ne vidim zasto bi se iko posten plasio pada sa vlasti. Svanuce 12 maj , nadam se da ce Srbija biti bar malo ponosnija na sebe i da ce proslaviti pad Lopova sa vlasti.
Niko nije ne zamenjiv pa nije ni DS .

A i smesno mi ovo sto drzis Djndjica , pa to sto si napisao je najveca glupost i vidi se da ko vecina glsaca ds-a ne vidis dalje od nosa. Ko veruje da je Djnidjica ubila mafija a glasac DS-a je , taj je vrlo smesan. jer iz toga sledi da je Djindjic bio na nivou mafije a ne iznad nje. Djindjic je bio nemacki covek , tu nema price . Vlada koja je dosla posle njefa je bila proamericka. Pa se pitam da se nisu tu sukobili interesi amerike i nemacke . U svakom slucaju nije Djindjic tema razgovora , mada tu stranu medalje nikad nismo culi u Srbiji sa slobodom medija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tu stranu medalje ćemo očigledno čuti kad se radikali obračunaju sa medijima, jel tako?

nego, nisi nam rekao šta je to rađeno sa pisanim medijima od 2001 pa na ovamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Citat
Ja ne vidim zasto bi se iko posten plasio pada sa vlasti. Svanuce 12 maj , nadam se da ce Srbija biti bar malo ponosnija na sebe i da ce proslaviti pad Lopova sa vlasti.
Niko nije ne zamenjiv pa nije ni DS .

Nisam ni u jednoj stranci, ali pretpostavljam da se niko iz ds-a ne boji pada sa vlasti, kao što ti pričaš. Jer krajem 2003. su pali sa vlasti i bili opozicija do narednih izbora. I šta se desilo ništa, osim naravno što su na narednim izborima dobili duplo više mandata. Tako da  Smile

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Jel se to radikali ponovo "sigurno" penju na vlast? Jel onako sigurno kao 2003, 2004 i 2007? Ako, ako samo nek se "penju". Mozda uspeju da sacuvaju vlast u Zemunu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:04:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.