Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali juče prikazali stravične snimke masakra Srba u BiH  (Pročitano 29031 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
@ k. dokolenko
Ps: A što se tiče genocidne politike hrvatskih-ustaša(ali ne i celog hrvatskog naroda!) 1941-45, mene ne moraš da podsećaš na te stravične činjenice, ok? Kao što sam ti već rekao, deo moje familije je krvavo nastadao baš u tom periodu, samo zato jer su bili SRBI. Ali, ja kao čovek ne mogu i neću da mrzim ceo hrvatski narod zbog toga. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
@ Tralalalala
Da... Rusi u Latviji("Letoniji") dođu nešto kao "kolektivni apatridi". Inače, "apatridi" su lica bez ičijeg državljanstva.

Idi!! Stvarno???? Ma, nemoj mi reci....  Sta kazes "apatridi" su lica bez drzavljanstva???? Jao, kako si ti pametan!!!

'Ajde jos neku slicnu veliku revelaciju. Covek svaki dan mora nesto "novo" da nauci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Shogun,ne daj se!  Smile  Ok je to sto pricas.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Ali, za mene je svaki osvajački rat za nacionalne teritorije i stvaranje etnički čistih nacionalnih teritorija, fašizam i uvek ću zastupati taj stav, sviđalo se to tebi ili ne.
A odbrambeni rat za teritorije na kojima vekovima zivi tvoj ugnjetavani narod, kome preti fizicko istrebljenje? I to je fasizam?
A sto se tice stvaranja "etnicki cistih nacionalinih teritorija", da li to mozda pripisujes SRS? Kako onda objasnjavas da je u to vreme u pralamentu poslanik SRS bila pripadnica madjarske nacije? Kako objasnjavas ja je prvi Rom ministar u vladi Republike Srbije bio iz redova SRS? Kako objasnjavas da je danas Bugarin potpredsednik Skupstine RS, poslanik SRS? Kako objasnjavas da je drugi poslanik SRS u istoj skupstini muslimanske veroispovesti? Svi ovi primeri najbolje govore koliko su te tvoje price besmislene Wink.

2. Ja NIKAD I NIGDE nisam napisao da su Hrvati trebali i imali pravo da proteraju hrvatske Srbe. Ali, isto tako, republika Srbija nije imala nikakvo pravo, ama baš nikakvo ni istorijsko ni bilo koje drugo pravo da prisvaja teritorije koje njoj kao državi nikad nisu pripadale.
Ali zato imas puno razumevanje da republika Hrvatska prisvoji iste te "teritorije koje njoj kao drzavi nisu nikad pripadale", na kojima uzgred zive Srbi, koji su eto usput i satirani u hrvatskom genocidu? Hmmm, zanimljivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
@ k. dokolenko
Ps: A što se tiče genocidne politike hrvatskih-ustaša(ali ne i celog hrvatskog naroda!) 1941-45, mene ne moraš da podsećaš na te stravične činjenice, ok? Kao što sam ti već rekao, deo moje familije je krvavo nastadao baš u tom periodu, samo zato jer su bili SRBI. Ali, ja kao čovek ne mogu i neću da mrzim ceo hrvatski narod zbog toga. Smile Smile Smile
Nazalost, to da je nekome deo familije stradao od Hrvata uopste nije retka pojava medju Srbima, ne cini te to nesto posebnim. I ne podecam te ja na to eto tako sto mi se to svidja, nego zato sto u svojim stavovima to izgleda zanemarujes. I naravno necu ni ja da mrzim citav hrvatski narod zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Shogun,ne daj se!  Smile  Ok je to sto pricas.
Pa ukljuci se i ti u raspravu i pomogni mu da pokaze da je u pravu Smile, od ovakve podrske njemu slabe vajde Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat
Ali zato imas puno razumevanje da republika Hrvatska prisvoji iste te "teritorije koje njoj kao drzavi nisu nikad pripadale", na kojima uzgred zive Srbi, koji su eto usput i satirani u hrvatskom genocidu? Hmmm, zanimljivo...

Po tom argumentu mozes celu Hrvatsku da pripojis,nista njoj kao drzavi pre priznanja nije pripadalo.

Citat
[A odbrambeni rat za teritorije na kojima vekovima zivi tvoj ugnjetavani narod, kome preti fizicko istrebljenje? I to je fasizam?

Od koga su se branili? Od diskriminacije? Ili mislis da je moglo da se ponovi ono sto se desilo u II sv.ratu u sred danasnjice?A ta medjunarodna zajednica,sta je ona?Ona ista koja nam je bas zbog takvih razloga oduzela Kosovo.
Kako ti nije palo na pamet sto Albanci na Kosovu nisu to uradili,sto nisu proglasili Albansku Krajinu-Kosovo,ogradili granicu i zabranili pristup Srbima,nego sve vreme ovako ispod zita kad je vrlo jasno da imaju vojsku.

Citat
iako je zapad to prikazao kao raspad SFRJ, cinjenice pokazuju da to nije bilo nista drugo nego oruzana secesija).

U situaciji kad se toliki komadi teritorije sami otcepljuju malo je tesko tvrditi da je secesija.Verovatno je 'i jedno i drugo'.

Citat
zajendo sa drugim narodom koji je nad njim izvrsio stravican genocid i koji ima za cilj da ga fizicki istrebi, mislim da ne treba da raspravljamo.

Proglasavas jedan narod genocidnim.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 19:57:59 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
glupiram se sto se upustam u ovakve rasprave al eto...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Glupiras se uopste sto se mesas u nesto sa kakvim imas veze samo preko rekla-kazala...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Citat: tomahavkic
Po tom argumentu mozes celu Hrvatsku da pripojis,nista njoj kao drzavi pre priznanja nije pripadalo.
Ne, ne zive Srbi na citavoj teritoriji Hrvatske.

Od koga su se branili? Od diskriminacije? Ili mislis da je moglo da se ponovi ono sto se desilo u II sv.ratu u sred danasnjice?A ta medjunarodna zajednica,sta je ona?Ona ista koja nam je bas zbog takvih razloga oduzela Kosovo.
Pa zar se nije ponovilo? Zar Srbi nisu poubijani i proterani? Zar pre toga Hrvati nisu oduzeli Srbima prava zagarantovana ustavom? Zar nisu Hrvati poceli da ubijaju vojnike JNA?
U upravo na primeru Kosova i Metohije vidis svu dvolicnost medjunarodne zajednice, Srbi u Hrvatskoj koji su imali pravno pokrice da ne zele da zive u nezavisnoj drzavi Hrvatskoj su proterani, tzv. medjunarodna zajednica ne da nista nije preduzela nego je cak pomagala ustasama, dok smo sa druge strane mi bombradovani i bespravno nam je oduzet deo teritorije zbog Siptarta koji nisu bili konstitutivni narod pa nisu imali pravo da odlucuju o drzavnom statusu, a uzgred ih niko nije dirao, vrsili su teroristicke napade, sami stvarali privid nekakvog aparthejda bojkotujuci sve institucije drzave, postoje na primer sela u kojima 10 godina Siptari nisu placali struju i niko im je nije iskljucivao (uopredi to sa onim sto se desavalo zimus na KiM) itd itd.

Kako ti nije palo na pamet sto Albanci na Kosovu nisu to uradili,sto nisu proglasili Albansku Krajinu-Kosovo,ogradili granicu i zabranili pristup Srbima,nego sve vreme ovako ispod zita kad je vrlo jasno da imaju vojsku.
Netacno, u prvoj polovini 1998. godine siptarski teroristi su drzali gotovo 2/3 teritorije KiM, gde nasi organi nisu imali pristup, tek nakon formiranja vlade SPS-SRS je otpoceta i uspesno zavrsena akcija oslobadjanja teritorije od terorista.

Proglasavas jedan narod genocidnim.
To upravo uradise i evropski parlament i americki senat i kongres, za neuporedivo manju stvar, pa mi nemoj zameriti ako se i meni omakne Wink.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.