Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:22:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radijski festival - FERAS '06.  (Pročitano 23942 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe, si si, namesteno, nego shta  Smile ko god da pobedi kaze se - namesteno.
sasvim logicno - jer se ukusi razlikuju i svakom se svidja nesto deseto.
ako ne pobedi njegov favorit - onda je namesteno.
zao mi je sto je publika onako reagovala na Tijanu, nije ni prva ni poslednja koja je pobedila na nekom festivalu, time su pokazali samo koliko su oni jadni i nezreli.

Evo jedna sooper fotkica sa festivala (Cveta je bila sjajna!) Smile

« Poslednja izmena: 03. Dec 2006, 22:40:29 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
pa naravno da je namesteno.Sve se znalo unapred,na jednom drugom forumu je jedan lik rekao tacno prva tri mesta i rekao je da tako mora da bude,inace stvarno neznam ko je dobio najvise aplauza tokom pesme i ko je bio favorit na dosta foruma Sasa Kovacevic naravno,ali mora da pobedi neko poznat nema veze...Vazno je cija pesma je hit trenutno

zar tvoja rech toliko malo sad vredi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako cemo po aplauzima - ubedljivo najveci aplauz je dobila grupa "Noc i dan".
Ali stvarno ljudi, ko god da je pobedio rekli bi da je namesteno. Goca je lepo rekla sinoc da joj je skroz bezveze sto je dobila bilo kakvu nagradu, najsrecnija bi bila da je bila cetvrta-peta i da ne mora sada da prolazi kroz sve ovo (citaj - price o namestanju).
Na konferenciji za stampu - kada se Maja Nikolic pobunila kako je ona trebala da bude druga jer joj je jedan od organizatora cestitao na drugom mestu pre proglasenja - Goca je rekla da slobodno moze da uzme nagradu ako joj je toliko stalo, njoj ne treba.

Prema tome, ne znam ko je namestao i za sta je namestao, ali znam ko nije Wink

Jos nesto - skidam kapu Mariji iz Creative benda i Maji iz grupe "Noc i dan" - sjajna interpretacija, Marija je zasluzeno dobila nagradu za interpretaciju, zao mi je sto oni nisu prosli u superfinale  Smile

EDIT:

vidim da ovde ima mnogo fanova Saleta Kovacevica, pa evo jedna sliKica Wink

« Poslednja izmena: 03. Dec 2006, 23:00:11 od stoperka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N86
Ponovo afera na muzičkom festivalu

Ne vredi! U Srbiji gotovo da nije moguće organizovati neki muzički festival a da na njemu ne izbije neki skandal, afera...Možda to i jeste cilj, ali bi mogli bar jednom da preskoče.

Ni Radijski festival u organizaciji "Radija S" proteklog vikenda nije bio izuzetak. Pobeda Tijane Dapčević sa pesmom "Julijana", potpuno je zaslužena i čista je kao suza. Ali problem ovog puta nije nastao oko pobedničke pesme već oko drugoplasirane i trećeplasirane(!?)

Maja Nikolić ljuta je na organizatore jer smatra da je njoj pšripalo drugo mesto, a ne Goci Tržan. Maja Nikolić je na proglašenju dobila nagradu od 1.000 evra za treće mesto, a Goca Tržan 3.000 evra za drugo mesto.

"Da je ovo normalna zemlja i da postoji sud, tužila bih organizatore. Ovako ne znam šta ću. Verovatno ću sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem da odem kod Zorana Andjelkovića, vlasnika S radija i da zatražim listing telefonskih poziva da bih videla koliko je ljudi glasalo za mene, a koliko za Gocu", rekla je Maja Nikolić.

Zbrka je nastala, jer su, prema tvrdnji Maje Nikolić, organizatori festivala došli do bekstejžda i saopštili joj da je dobila drugu nagradu. Medjutim, ona je potom prozvana da primi nagradu za treće mesto.

"Verujte, nije mi do novca, mada razlika izmedju 3.000 evra za drugo i 1.000 evra za prvo mesto nije mala. Želim da naglasim da protiv Goce Tržan nemam ništa. Ona je super devojka, dobro se slažemo. Goca mi ništa nije kriva", rekla je Maja Nikolić.

Goca Tržan je začudjena. "Nemam pojma o čemu Maja priča. Ja sam izašla kada su me pozvali i primila sam nagradu koju su mi dali. Meni niko ništa unapred nije govorio, ni da sam druga, ni da sam treća. Što se mene tiče, volela bih da sam četvrta! Ma, baš me briga za nagrade!", poručila je Goca Tržan.

Ona je prilikom dobijanja nagrade na bini rekla da nije navikla na nagrade, jer je uvek zaobidju i da bi volela da je četvrta.

Apsolutno zasluženo prva nagrada i 5.000 evra pripalo je Tijani Dapčević. "Zahvaljujem se mojim fanovima zbog kojih postojim. Zahvaljujem se tati i mami što su me rodili ovako talentovanu i lepu", rekla je Tijana kada je primila nagradu.

Ona je listu "Blic" otkrila da je malo nedostajalo da uopšte ne bude pevačica, već glumica.

"Kada sam bila na trećoj godini Muzičke akademije, došlo mi je da sve batalim, da napustim muziku i upišem glumu. Na svu sreću, tadašnji dekan na Fakultetu dramskih umetnosti imao je razumevanja za mog oca koji je totalno povileneo kada je video šta nameravam. Dekan je porazgovarao sa mnom, rekavši presudnu rečenicu - Draga Tijana, ako završiš glumu ne možeš da pričaš na onom jeziku kojim govoriš 18 godina, a zove se muzika“, ispričala je Tijana .

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel zna neko gde mogu da nadjem pesmu od sase kovacevica-ruka za spas i da je downloadujem??? Smile ne uspeva mi nikako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
http://www.sendspace.com/file/ocebub (uzivo verzija iz sava centra) ruka za spas
http://www.sendspace.com/file/4qvr3a (normalna verzija) ruka za spas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako je ko zasluzio da pobedi na ovom Radijskom festivalu onda je to Nenad Ceranic. [/b] Momak pored toga sto ima veoma dobar glas, sam je napisao pesmu i muziku za pesmu "Nek padaju kise", koja je definitivno najbolja pesma na festivalu. Mislim da Tijana, Goca i drugi vec popularni pevaci ne zasluzuju da pobede na festivalu samo zbog toga sto su vec poznati. Zato Neso samo napred, pa iako ne pobedis na festivalu, znaj da ce tvoja pesma biti najslusanija i da ne treba da odustajes.....veliki pozdrav!!!!!!!
Slazem se! Pozdrav za tebe...

[[b]Edit by Katon
: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
moze li opet neko da okaci spot sase kovacevica - ruka za spas

ovaj na sendspace vise nije validan. Hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Najbolji su bili momci iz 357, najbolje su izgledali, najbolje su scenski nastup realizovali i pesma je zarazna.

Cast ostalima ali definitivno su imali aplauz tokom cele pesme.

domaci zadatak za sve nazovi zvezde!!!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
kuca je zalajala i prolajala
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Jeste li provalili da se i Sasha Kovacevic registrovao na forumu???????????????   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:22:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.