Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 03:26:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolji je Velja Ilić  (Pročitano 1618 puta)
23. Dec 2005, 03:25:34
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Najbolji je Velja Ilić

Najbolje ocenjeni ministar u Vladi Srbije tokom 2005. je ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić, rezultat je istraživanja agencije "Marten bord".

Na Televiziji Čačak najavio da će Dinkić biti uhapšen

U istraživanju je tokom decembra učestvovalo 1.207 punoletnih građana Srbije, bez Kosova.
Prema anketi, Ilić je radio najbolje po mišljenju 28,7 odsto ispitanika. Na drugom mestu je ministar finansija Mlađan Dinkić koga je kao najboljeg označio 18,1 odsto anketiranih.

Najviše ispitanika, 24,8 odsto, veruje da će aktuelna Vlada Srbije trajati još tri do šest meseci. Međutim, 24,3 odsto ispitanika veruje da će Vlada opstati više od godinu dana.
Trajanje Vlade manje od tri meseca predviđa 17,4 odsto građana, dok se za opstanak vladajuće koalicije od šest do devet meseci izjasnilo 9,6 odsto ispitanika.

Istu Vladu u narednih devet do 12 meseci predviđa 8,8 odsto ispitanika, dok njih 15,2 odsto nije znalo ili htelo da odgovori.
Najviše ispitanika, 29,6 odsto, smatra da najviše korupcije ima u zdravstvu. Da je najviše korupcije u sudstvu veruje 23,5 odsto ispitanika. Na trećem mestu je Vlada Srbije sa 7,8 odsto i Skupština Srbije za koju se izjasnilo 6,1 odsto ispitanika. Stav o tom pitanju nema 14,8 odsto ispitanika, dok je 0,5 odsto odbilo da odgovori.

IZJAVA GODINE

Pi.ka li vam materina, pe..ri jedni, možete da mi p..ite k..ac, a i vi sa B92, pi.ke jedne, a onoj Olji Bećković bi dao da mi p..i k..ac, ali mnogo je ružna...

PISMO GODINE

U kući Milorada Ulemeka Legije među nađenim pismima različitim političarima bilo je i ono adresirano na Velimira Ilića:
- Vi ste, gospodine Veljo, bili ona odlučujuća prevaga u sveopštem narodnom buntu i odlučnosti da krene u bolji život rešena da, ako treba, za to i položi živote. Moj skromni doprinos je bio u tome da pomognem da se demokratske promene izvedu na miran i dostojanstven način. I, uspeli smo u tome. Ali, umesto onoga što smo svi mi priželjkivali i nadali se, dobili smo neku novu tmurnu sliku Srbije u kojoj i šačica vlastodržaca drži kao taoce ceo narod - piše prvoosumnjičeni za atentat na premijera.

DUEL GODINE

Urlao je, mahao je rukama, psovao mi majku, pretio mi je da ću "videti ja", da sam smrad i slično. U emisiji mi se činilo da će se, po prvi put, ponašati kako treba, ali kako se duel završio, tako je počeo s prostaklukom. U svakom slučaju, ja ću protiv njega sigurno podneti tužbu jer drugačiju zaštitu nemam, za razliku od Ilića koga ministar policije Jočić javno podržava da radi šta hoće. Jedini način da dokažem da nisam reketaš, udbaš i slično jeste - sud - izjavio je posle duela sa ministrom Ilićem na TV Pink Dragan Đilas.

UDARAC GODINE

Lider Nove Srbije Velimir Ilić napao je novinara novosadske Televizije Apolo Vladimira Ješića tokom snimanja emisije "Specijalni intervju" u prostorijama ove stranke.
Udarac nogom u koleno novinara i autora emisije Ješića usledio je nakon novinarskog pitanja o fabrici duvana u Čačku i pitanja: "Da li je vaš brat Strahinja Ilić?"

TUŽBA GODINE

Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić vređao je novinara i urednike Kurira i najavio da će tužiti taj list. Sukob je počeo zbog informacije koja je objavljena u Kuriru da je ministar o trošku "Hemofarma" putovao na košarkašku utakmicu koju je tim iz Vršca igrao u grčkom gradu Kozaniju.

MINISTAR NA DELU

1 Bezuspešno pronalaženje tela putnika stradalih u Tisi
2 Izgradnja crkve na Rumiji, rezultat konflikt s Crnom Gorom
3 Podrška osuđenom za širenje verske, rasne i etničke mržnje i konflikt s Makedonijom
4 Rekonstrukcija kuća u selu Jaša Tomić
5 Ukidanje optužnice protiv Mire Marković
6 Ukidanje optužnice protiv Marka Miloševića
7 Finansiranje četničkog skupa na Ravnoj gori i konflikt s Hrvatskom

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 316
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boze uzmi ga, sa sve ovim sluchajnim uzorcima shto su anketirani.Ne mogu da verujem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Шта је у тој целој заврзлами сирома' Веља крив ?  Smile
Крив је онај што га још нико обавестио да би помахниталог неотесанка  Илића требало држати иза решетеака...
Било у Забели, , било у Ковину  :ambulance:

Амин
 [smilie=pop.gif]
« Poslednja izmena: 24. Dec 2005, 00:43:07 od Dunavac »
IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je isto samo njega nema

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na brdovitom balkanu, zemlja seljaka. Nije ni cudo sto nam je Velja br. 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Folirant i galamdzija koji ponesto i uradi,ali sve je to ofrlje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je isto samo njega nema

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I corava koka po neko zrno ubode. A ova sve to radi sa nasim parama, a mozda i sa tudjim koje ce nasi potomci vracati kao sto mi jos uvek placamo za Titova remek dela
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson T610
Mozemo da pricamo sta hocemo, ali Cacak(gde je NS vec dugo na vlasti) spada u najrazvijenije opstine u Srbiji.
A to da je ponasanje primitivno, jeste. Da ucestvuje u nezakonitim "poslicima" , ucestvuje. Setite se lokomotiva iz Svedske.
Ali, nije li on iz Srbije, nisu li ga birali gradjani? Nismo li mi generalno, kao narod takvi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta nam je jadnima preostalo nego da psujemo!

(%^&*$#^*(^%$$ i svima ostalima koje nisam spomenuo!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
I cuvenog puta preko ploca koji je blago receno katastofa a najvljivan je kao jedan od krucijelnih poduhvata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 03:26:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.387 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.