Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:05:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rad na filmu. . .  (Pročitano 33394 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Nismo još uvek našli četvrtu priču. Bolje rečeno, još uvek nismo utvrdili koja je četvrta priča. . .  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 23:00:28 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nisamo još uvek našli četvrtu priču. Bolje rečeno, još uvek nismo utvrdili koja je četvrta priča. . .  Smile

Majku mu borkes, pa ti si ovde najvredniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Life is what you make.streight and honor!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda imam ideju. Kao sto rekoh procitao sam samo kostur price, i ne znam sta se stvarno dogadja, ali mogu da probam da izigravam muzu Smile
U svakom slucaju, prejeo sam se kolaca, i horor je dosao sam od sebe.
Prvo, mozda bi bilo dobro da na pocetku filma stoji da je radjeno po istinitom dogadjaju. Mene to uvek dodatno prestravi.
A sustina moje ideje je sledeca: Inspektor ispituje tog ubicu i saznaje da su svi ti masakri koji su se dogodili nekako snimani. Sve je to bilo u zelji da se napravi sto realniji horor. Ideja je potekla od nekih tipova sadista koji su hteli da zgrnu pare na bilo koji nacin. Bila je to neka vrsta realiti show-a, s tom razlikom sto su ovde i zrtve i ubistva bili stvarni.
U svakom slucaju, inspektor pusta tog ubicu u zamenu da mu pomogne da pronadje te psihopate, ali ubica nekako uspeva da pobegne. Usput se nekako i preziveli iz prethodne tri price nalaze i saznaju(preko anonimne dojave) tu pricu o morbidnom realiti showu. Besni i vec psihicki skrenuli od silnog straha odlucuju da nadju skroviste ubica. Na kraju ga i nalaze i tu nastaje pokolj (detalje o krvoprolicima ostavljam vama). Na kraju ostaju preziveli samo ona devojka iz prve price i ubica koji je pobegao inspektoru. Oni se tu jure. Na kraju je ubica hvata, i taman kad se spremao da je ubije, pojavljuju se odnekud inspektor i pajserom mu rascopa glavu u hiljade komadica. I oni tako stoje jedno pored drugog iznad tela i gledaju ga. Devojka kaze:Najzad je gotovo, nadam se da se ovo vise nikada nece ponoviti.

E, sad ako hocete, mozete tu da stavite kraj, ali ja bih ipak stavio neki neverovatni obrt.
Recimo: On je pogleda i kaze: i ja se nadam. uzasna si glumica. Ona ga zaprepasceno pogleda. Onda se tu netremice gledaju nekoliko trenutaka, a zatim on pocinje da se smeje, a i ona za njim, i oni se tako smeju, kad odjednom BAM pajser je pogadja u oko i otkida joj pola glave. Ona pada dole, a on kaze: Ozbiljno sam mislio da si uzasna glumica.Glleda njeno telo i prica sam sa sobom: ovo ce biti hit. Karte ce prosto planuti u bioskopima. Zatim se okrece kameri i polako joj se priblizava: Mala je razlika izmedju genijalnosti i ludila, kao i izmedju dobra i zla. Bitno je samo koji ce vas razlog naterati da predjete tu granicu. Zato dragi gledaoci, pazite kad sledeci put budete prolazili kroz tamnu i pustu ulicu, mozda ste upravo usli u neki reality show.... U tom trenutku kadar mu hvata samo oci koje ludacki sjaje on pocinje grohotom da se smeje, a zatim pokriva kadar rukom i onda muzika przi i tu je kraj.

UUUUUUUUHhhhhhhhhh.... nadam se da nisam nekog smorio. stvarno mi nije bila namera.

Inace, borkes, hvala na pomoci oko pisanja scenarija. Stvarno si drugarcina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Nisamo još uvek našli četvrtu priču. Bolje rečeno, još uvek nismo utvrdili koja je četvrta priča. . .  Smile

Majku mu borkes, pa ti si ovde najvredniji

Da, ja sam ti kao i Tarantino, što bi rekao Kevin Smith, idiot sa puno slobodnog vremena. . .  Smile
Zezam se. Ali puno ideja imam, to je sigurno.

Mozda imam ideju. Kao sto rekoh procitao sam samo kostur price, i ne znam sta se stvarno dogadja, ali mogu da probam da izigravam muzu Smile
U svakom slucaju, prejeo sam se kolaca, i horor je dosao sam od sebe.
Prvo, mozda bi bilo dobro da na pocetku filma stoji da je radjeno po istinitom dogadjaju. Mene to uvek dodatno prestravi.
A sustina moje ideje je sledeca: Inspektor ispituje tog ubicu i saznaje da su svi ti masakri koji su se dogodili nekako snimani. Sve je to bilo u zelji da se napravi sto realniji horor. Ideja je potekla od nekih tipova sadista koji su hteli da zgrnu pare na bilo koji nacin. Bila je to neka vrsta realiti show-a, s tom razlikom sto su ovde i zrtve i ubistva bili stvarni.
U svakom slucaju, inspektor pusta tog ubicu u zamenu da mu pomogne da pronadje te psihopate, ali ubica nekako uspeva da pobegne. Usput se nekako i preziveli iz prethodne tri price nalaze i saznaju(preko anonimne dojave) tu pricu o morbidnom realiti showu. Besni i vec psihicki skrenuli od silnog straha odlucuju da nadju skroviste ubica. Na kraju ga i nalaze i tu nastaje pokolj (detalje o krvoprolicima ostavljam vama). Na kraju ostaju preziveli samo ona devojka iz prve price i ubica koji je pobegao inspektoru. Oni se tu jure. Na kraju je ubica hvata, i taman kad se spremao da je ubije, pojavljuju se odnekud inspektor i pajserom mu rascopa glavu u hiljade komadica. I oni tako stoje jedno pored drugog iznad tela i gledaju ga. Devojka kaze:Najzad je gotovo, nadam se da se ovo vise nikada nece ponoviti.

E, sad ako hocete, mozete tu da stavite kraj, ali ja bih ipak stavio neki neverovatni obrt.
Recimo: On je pogleda i kaze: i ja se nadam. uzasna si glumica. Ona ga zaprepasceno pogleda. Onda se tu netremice gledaju nekoliko trenutaka, a zatim on pocinje da se smeje, a i ona za njim, i oni se tako smeju, kad odjednom BAM pajser je pogadja u oko i otkida joj pola glave. Ona pada dole, a on kaze: Ozbiljno sam mislio da si uzasna glumica.Glleda njeno telo i prica sam sa sobom: ovo ce biti hit. Karte ce prosto planuti u bioskopima. Zatim se okrece kameri i polako joj se priblizava: Mala je razlika izmedju genijalnosti i ludila, kao i izmedju dobra i zla. Bitno je samo koji ce vas razlog naterati da predjete tu granicu. Zato dragi gledaoci, pazite kad sledeci put budete prolazili kroz tamnu i pustu ulicu, mozda ste upravo usli u neki reality show.... U tom trenutku kadar mu hvata samo oci koje ludacki sjaje on pocinje grohotom da se smeje, a zatim pokriva kadar rukom i onda muzika przi i tu je kraj.

UUUUUUUUHhhhhhhhhh.... nadam se da nisam nekog smorio. stvarno mi nije bila namera.

Wow. . .  Smile
Pa, koliko god ovo dobro zvučalo (čak i sa idejom o reality show-u koju sam i ja dobio pre nekoliko dana, a zna se i zašto), postoji samo jedan problem. . . Sa takvom pričom kvare se ostale priče. U smislu da kostur za ceo scenario (osim za četvrtu priču) postoji, samo se još uvek ne otkriva. Znaš, ne mogu sad delovati na to da se oživljavaju likovi koju su već ubijeni. . .

Inace, borkes, hvala na pomoci oko pisanja scenarija. Stvarno si drugarcina.

Molim i drugi put. Sve što treba, tu smo!  Smile

p.s. Rešio sam da postavim početak scenarija, pošto ništa konkretno ne otkriva što ne bi smeo da otkrije. Tako da nije nikakav problem.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Fabrika straha.doc (32.5 KB)
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 22:46:37 od borkes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
@borkes jesi li razmislio o onome sto sam ti poslao?
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Jesi primio moju poruku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8
Evo tek sad
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 23:41:33 od zvezdanines »
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Life is what you make.streight and honor!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hmmmmmm... znimljiv scenario. Nisam znao da se devojka ubija Smile
Ko je uopste ostao ziv od svih koji se pominju u ona tri dela? Planiras li da neko prezivi?
Mozda bi mogao da stavis da je klovn osvetnik koji ubija sektase koji su mu ubili neku njemu dragu osobu na isti nacin na koji on njih sad ubija. Tako bi klovna povezao sa celom ovom pricom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
Hmmmmmm... znimljiv scenario. Nisam znao da se devojka ubija Smile
Ko je uopste ostao ziv od svih koji se pominju u ona tri dela? Planiras li da neko prezivi?
Mozda bi mogao da stavis da je klovn osvetnik koji ubija sektase koji su mu ubili neku njemu dragu osobu na isti nacin na koji on njih sad ubija. Tako bi klovna povezao sa celom ovom pricom.

Zar ne misliš da je to malo komplikovano? - Ne mora sve da bude baš toliko povezan, čak i kad je reč o omnibusu. Pogovotovu ako spona već postoji.

Detalje o tome ko je preživeo, ne mogu da ti otkrijem još uvek. Nažalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:05:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.