Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 12:27:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rad na filmu. . .  (Pročitano 33327 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Evo i mene. Drago mi je da je ova tema zaživela.

Prvo, bcaran, mogu da ti kažem da mi se to što si opisao, dopada. Dobro je smišljeno. Jedino još da se sazna o čemu je reč u filmu  Smile

Prepoznaju se elementi Linča. Jedini problem je taj što kod nas trenutno takvi filmovi ne prolaze. Ja sam gledao Krojačevu tajnu (iskreno pola filma, jer je ovaj što puša nešto sjebao). . . Sa dosta Linčovih elemenata, smatram da je to mogao biti bolji film. Čak u jednom trenutku možemo videti i nešto što je ukrao od Kronenberga. . . Vagina koja se pojavljuje na ruci mladog krojača. . . Sve u svemu, za početak takvih žanrova u našoj zemlji, to je "solidan" film.

Spomenuću jedan film na kome sam radio, zove se "Fetiš". . . Priča je i previše jednostavna ali sam koristio mnogo elemenata koje podsećaju na rad Darena Aronofskog iz čistog razloga jer je ne moguće niskobudžetne filmove/tipa studenskih/ raditi sa šinama i kranovima. . . Iako imam viziju dugih kadrova, morao sam da koristim rezove, iz već pomenutih razloga. . .

Kao što sam rekao, priča je jednostavna: Momak koji je prisustvovao ubistvu majke prostitutke, biva pušten iz psihijatrije nakon dužeg vremenskog perioda. Na izlasku pronalazi prvu žrtvu, koja ga odvodi kući na selo, gde naravno stradaju i ukućani. . . U sve to su umešana i dva inspektora, koja pokušavaju da ga pronađu kako bi jedan osvetio ubistvo svog brata. . . 
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odbijanjem da iznesem radjnu filma stitim delo od samoga sebe.
Ukoliko ga budem postovo osecacu potrebu da ga objasnim, ako ga objasnim unisticu ga.

Hm,...
umetnik umire da bi njegovo delo zivelo (genesis)

Mozemo li negde da vidimo "Fetis"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Možete. . . na VHS-u pošto ga nisam prebacio na disk još uvek. . .

Iz sličnog ni ja ne želim da postujem sinopsis za ovaj novi horor. . . Jedino kako bih mogao da objasnim u jednoj rečenici jeste: Reditelj, potpuni fanatik za Arđentovim filmovima, budi se jednog dana i sam u filmu kakav bi samo Arđento napravio; Budi se u svom filmu. . .

Uz niz psiholoških obrta, brutalnih ubistava i isprepletenih sudbina, mislim da bih uništio priču ako bih ispričao sinopsis. . . Jer je nemoguće objasniti ga tek tako. Tek na kraju čitanja shvataš šta je šta i šta se u stvari desilo.

Nego reci mi, jesi li pokušao nekome da prodaš scenario? Jesi li ga nekome ponudio?
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 12:48:59 od borkes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam i neznam da li bih. Zelja mi je da ih sam snimim !

Zanimljiva mi je tvoja ideja da "Proces" filma ili "Preobrazaj" glavnog glumca pocine budjenjem.
To je taj uticaj Kafka-Lynch, kao Lajt-motim meni veoma blizak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Da, to je ok. Ali ti možeš da zadržiš pravo i sam da ga snimiš ako ponudiš nekoj producentskoj kući. To zadržiš kao uslov.

Osim toga, tu je Krompirić, tu sam ja, pa ako treba ikakva pomoć oko snimanja. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
I to ozbiljno mislim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno !!!
I ja isto !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
To ti najozbiljnije kažem!!!

Ako budeš imao u planu u skorije vreme da započneš sa tim, vrlo rado bih ti se priključio (što se tiče svega, od asistenta, producenta, d. fotografije. . . )

Obožavam mračne Linčovske trilere. . .
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 22:06:41 od borkes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.22
Lynchov omiljeni pisac je Kafka.

Lynch jos uvek ima scenario, tj. adaptaciju Kafkinog "Preobrazaja". E, a da li ce snimiti? To bi   s t v a r n o   bilo dobro

Ideja sa budjenjem moze biti dobra. Podrzavam pricu/scenario.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Ideja sa budjenjem moze biti dobra. Podrzavam pricu/scenario.

Ne znam, obrati se autoru. Ja ću biti samo producent i nadam se asistent, ako sve pođe kako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 12:27:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.