Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:46:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Racija na tamna stakla  (Pročitano 14388 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Можда имаш швалерку, зашто би сви знали кога ти возиш у колима? Ниси криминалац ако јебеш нешто са стране. Можда ти једноставно смета сунце.
Апсолутно је небитан разлог поента је да је овај закон чисто кретенски и да педер који га је донео покушава да буде већи европљаним од европљана чији је закон преписао. Тражиш људима атест, а нико у држави то не може да им да.

Ti znaš da, recimo... po ovom novom zakonu ne smeš da telefoniraš tokom vožnje. Kako neko da zna dal kršiš zakon ako imaš zatamnjena stakla?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 1100
Није битно због чега се ради, све док је то дозвољено. По закону имам право да ставим на сва стакла осим на шофершајбни, бочна предња стакла могу до 25% да буду затамљена, остала 100%. Фора је у томе што ми немамо мераче за затамљеност, тако да могу сва стакла да буду 100% јер немају начина да докажу да је више од 25%. По новом закону у члану 72. правилника о подели моторних и прикључних возила и техничким условима за возила у саобраћају на путевима, нигде не стоји да је потребан атест, тако да по новом закону за затамљена стакла не треба атест.

Одузимањем таблица полиција крши закон и овде је управо о томе реч, ова тема није намењена причама да ли су затамљена стакла потребна или нису, да ли само напаљени балавци имају затамљена стакла итд...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja vozim jedan auto sa fabrickim zatamnjenim stalklima,a dzipu smo naknadno radili.Danas sam sa njim 3 puta prosaoi pored milicije i nisu me zaustavljali,a kamoli oduzimali tablice.
Vi se ovde raspravljate zasto je dobro zatamniti stakla i zasto se to radi.
Jednostavno,ja sam to uradio zato sto sam tako hteo.Prvo iz zdravstvenih razloga,a drugo auto mnogo lepse izgleda.Svako ima pravo da radi sa svojim automobilom sta hoce.Ne bih se mesao u rapsravu da li samo kriminalci zatamnjuju ili politicari ili napaljeni klinci zbog cava.
Dao bih jos jedan komentar,kako je moguce da vecina pezoa 206(milicijskih) ima zatamnjena stakla.Da me ne shvate pogresno ljubitelji i vozaci tih automobila,ali je nemoguce da je milicija narucila  te automobile sa fabrickim staklima jer je to previse skupo,a i ne znam da li rade za 206-icu.Uostalom,nemoguce je da na fijatu puntu imaju zatamnjena stakla,sto nas naviodi na zakljucak da su i oni naknadno radili zatamnjivanje.
A sto se tice zakona,blago je reci da je smesan.Jako mnogo propusta ima,koji umesto da se poprave,postaju sve gori.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Citat
Naravno da ne treba dozvoliti zatamljivanje stakala. Sta ce to kome ? Prva pomisao je da neko radi nesto sto ne treba ili krije nesto ....Ako je ova zemlja puna postenjacina, sto uopste ne sumnjam, ne trebaju nam ni tamna stakla.
Slazem se sa akcijom.

Zatamnjena stakla uglavnom rade klinci koji su gledali filmove itd. i devojke se ,,kao" pale na to,zbog toga uglavnom.

Zbog toga , uglavnom, neka se i dalje puni nas budzet
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
kako je nesto crno 180% ?

koliko je to jebeno crno  Smile

jel prozdire manje galaksije ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
А ја не схватам чему... ?
Хоћеш да је*еш док возиш.. па да те нико не види, или шта..  Smile

a shta bi tebe imalo da bude briga zashto neko nece da ga gledaju dok se vozi ili vozi ?  Smile tamna stakla ne ugrozavaju nikog ,a da je policiji stalo da hapsi kriminalce ona bi ih vec sklonila sa ulica .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
a shta bi tebe imalo da bude briga zashto neko nece da ga gledaju dok se vozi ili vozi ?  Smile tamna stakla ne ugrozavaju nikog ,a da je policiji stalo da hapsi kriminalce ona bi ih vec sklonila sa ulica .
Pa dobro bf, jel furamo judeo-iberalizam i individualnost ili je sve transparentno i u korist nacije (svi kao jedan)? Sad si me zbunio. Mozda se kriju dva geja ili Jevreja u kolima... otkud znas!?

kako je nesto crno 180% ?
Mislim da postoji standard, sta se smatra pod "100% zatamljeno". Verovatno ima nesto u tim propisima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Danas je u onoj emisiji SAT bio prilog o tim zatamnjenim staklima...ako sam dobro razumela..ako su stakla zatamnjena fabrički, sve je ok, ma koliki je procenat zatamnjenja. Ako su nalepljenje folije, procenat sme da se krreće od 20-40%.
Da li još neko misli da je ovo pomalo kontradiktorno?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Danas je u onoj emisiji SAT bio prilog o tim zatamnjenim staklima...ako sam dobro razumela..ako su stakla zatamnjena fabrički, sve je ok, ma koliki je procenat zatamnjenja. Ako su nalepljenje folije, procenat sme da se krreće od 20-40%.
Da li još neko misli da je ovo pomalo kontradiktorno?

nije kontradiktorno ako se uzme da je pravi cilj ovakvih "propisa" u stvari prikupljanje novca za policijski budzet , a dodatna korist je "disciplinovanje stanovnishtva" - ima da radite ono shto vam se kaze inache ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia ispo iz modu
Можда имаш швалерку, зашто би сви знали кога ти возиш у колима? Ниси криминалац ако јебеш нешто са стране. Можда ти једноставно смета сунце.
Апсолутно је небитан разлог поента је да је овај закон чисто кретенски и да педер који га је донео покушава да буде већи европљаним од европљана чији је закон преписао. Тражиш људима атест, а нико у држави то не може да им да.

Ti znaš da, recimo... po ovom novom zakonu ne smeš da telefoniraš tokom vožnje. Kako neko da zna dal kršiš zakon ako imaš zatamnjena stakla?

Па шта с тим? Јел ти кад возиш прилазиш полицији бочно па те не виде док телефонираш?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:46:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.