Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: qtek 8310  (Pročitano 755 puta)
25. Sep 2006, 18:30:05
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b2
mob
Motorola mPx220 rom: 1.53
namjeravam kupit taj mobitel pa imam par pitanja. prvo- jel je dobar? Smiley
da li wlan dobro radi?
vidio sam da imam poveca lista programa za motorolu mpx220 tu na forumu. mogu li neki od njih radit na qteku 8310? da li program ovisi o mobitelu ili radi na svim windows platformama(okej, vjerojatno onaj za 2003 ne radi na 5.0 ali pitam)?
razmisaljo sam o mpx 220. tocnije za njom cvilim vec 2 godine ali eto pruzila se mogucnost za tim qtekom pa d a pitam.
ajde realno koji je bolji mob mpx220 ili taj qtek? hvala unaprijed na odgovorima!
m.

(01. May 2007, 10:41:30)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple iPhone 6s
Pozdrav.
Taj qutek je itekako bolji od motorole. On koristi programe WM smartphones. Telefon je strava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
po specifikacijam je naravno bolji Qtek 8310 od Motorole MPx220,ali posto je on ima WM5 i rezoluciju ekrana QVGA pa ima vrlo malo programa za njega(naravno mislim na cra*kovane) kao zbog rezolucije a drugo zbog WM5 ali ti je jedina uteha je da se vrlo brzo sire programi koji su namenjeni za QVGA WM5,a u buduce koliko ja vidim ce se samo praviti za QVGA i WM5,ja sam imao prilike da cacknem ovaj fon na 20min i ostavio mi bas dobar utisak  Smile,brz je i naravno wlan odlicno radi,u svakom slucaju koji god da uzmes neces se kajati Smile(ali ti je sigurno bolji Qtek od MPx220)
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b2
mob
hvala na odgovorima momci!
imam jos pitanja- gdje naci programe za taj mobitel? ima sajt neki? znaci programi sa mpx downloada djela foruma nebi radili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK750i R1N
mob
Samsung L870
Kao prvo postoji tema vezana za windowsovce.

A sad da odgovorim, programi za mpx ce radeti samo nece biti preko celog ekrana dok ce neki biti na fullscreen. Dacuti link za programe za tvoj tel cim se dokopam kompa. Ps: neki programi za mpx nece radeti a neki hoce ali vecina ce radeti.
PozZ
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b2
mob
danas sam bbio u zagrebu, ansao sam novu mpx220 za 1500kn(~200eura), qtek 8310 kosta oko 3500kn(~500eura) je li qtek stvarno tolko kvalitetniji? ili da uzmem motorolu? u velikoj sam dilemi. mpx zelim otkad sam ju prvi put ugledao. pomozite!!!!!!!

postoji prica neka o losem softveru u motoroli. to je ono sto me muci. vjerujem da svi mobiteli boluju od nekih "djecjih" bolesti, pa se zato plasim.
ajde, pomozite, orostite ako sam stavio temu krivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b2
mob
i jos nesto, qtek mi se svidio uglevom zbog wlana. tocnije samo zbog wlana. da li wlan vrijedi 2000kn(~300eura?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
danas sam bbio u zagrebu, ansao sam novu mpx220 za 1500kn(~200eura), qtek 8310 kosta oko 3500kn(~500eura) je li qtek stvarno tolko kvalitetniji? ili da uzmem motorolu? u velikoj sam dilemi. mpx zelim otkad sam ju prvi put ugledao. pomozite!!!!!!!

postoji prica neka o losem softveru u motoroli. to je ono sto me muci. vjerujem da svi mobiteli boluju od nekih "djecjih" bolesti, pa se zato plasim.
ajde, pomozite, orostite ako sam stavio temu krivo.
taj problem mozes da resis na MPx220 tako sto ga flesuhjes ga novim romom npr najbolji su ti ROm 1.49,3.51 koji ima i WMP10 i ROM 1.53,sva 3 roma su dobra ja inace koristim 3.51 jer ima WMP10 Smile,a za qtek 500evra mislim da je skup to bi trebalo da kosta oko 300evra Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

mali od foruma

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b2
mob
evo, ako sutra polozim ispit(a hocu, naravno:) ) idem sljedeci tjedan po .. MPX220! odlucio sam, ali onda, momci, trazim puno pomoc:) ako niej problem, naravno.  jer ovo em ce mi biti prvi smatphone em ce mi biti prva motorola em ce biti moj prvi preklopni mobite. ajde ovo zadje dvoje en igra ulogu ali ono. okej, serem.  uglavnom, kupujem mpx220. a onda cemo dalje. hvala svima na odgovorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mozilla qtek qutek

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.