Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WizAir otvara drugu liniju iz Nisa!  (Pročitano 602 puta)
22. Jan 2015, 20:00:04
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Viz erom iz Niša do Malmea
Niš -- Niskobudžetna kompanija Viz er saopštila je da će od 25. juna tri puta nedeljno leteti iz Niša do Malmea i nazad do Niša i to utorkom, četvrtkom i subotom.

Ta kompanija je ranije saopštila da će od 3. jula ove godine dva puta nedeljno leteti između Niša i Bazela.

Izvršni potpredsednik Viz era Džon Stivenson (John Stephenson) rekao je, na konferenciji za novinare, da samo jedan mesec posle najave linije Niš - Bazel objavljuju i drugu liniju Niš - Malme, uz očekivanje da će ona biti dobro prihvaćena kod putnika.

Stivenson je rekao da je sa najnovijom linijom iz Niša, Viz er kompanija koja će iz Srbije imati ukupno 12 linija u sedam zemalja.

On je naveo da je za četiri godine, koliko kompanija posluje u Srbiji, prevezla na linijama iz Srbije 1,6 miliona putnika.

Početna cena karte u jednom pravcu od Niša do Malmea iznosi 2.899 dinara.

Odgovarajući na pitanje zašto baš linija Niš - Malme, Stivenson je rekao da je ona izabrana na osnovu analize tržišta.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da u Švedskoj živi oko 320.000 građana iz Srbije i da ih je najviše u regionu Malmea.

On je naveo da je niški aerodrom otvoren za sve ponude i kompanije koje žele da lete iz Niša, da su zato aerodromske usluge niške vazdušne luke među najpovoljnijima i da je aerodrom strateška prednost grada u privlačenju budućih investitora.

Viz er je najveća niskotarifna kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi koja raspolaže flotom od 54 Erbasovih aviona A320 sa 180 putničkih mesta i nudi 360 linija iz svojih 19 baza povezujući odredišta u 38 zemalja, rečeno na konferenciji za novinare.

Prošle godine ta kompanija prevezla je ukupno 15,8 miliona putnika, što je za 17 odsto više nego 2013. godine.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=01&dd=22&nav_id=949804

Provereno i na sajtu wizaira, stvarno su uveli i moze se naruciti karta.

Dve destinacije, Malme i Bazel. Konacno se desava ono sto se godinama prica da bi trebalo. Po meni uspeh za Naprednjake, konacno su se setili da obezbede uslove za razvoj jos nekog aerodroma u Srbiji.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2015, 20:00:29 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Ali kako ce onda gastosi da dovoze skupa kola u svoje selo?! Avion ne mozes da pokazes celom selu... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Slabo iz Svedske dolaze kolima, znam ih par i skoro niko ne dolazi kolima Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.