Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 57848 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Mislim da je preterano reci da smo skroz uveli bolonju na nasim fakultetima Smile Koliko samo profesora ima koji jos uvek drze usmeni i pismeni deo ispita a to je po Bolonji zabranjeno itd Smile

big deal...  Smile

Zato su brze bolje uveli ono za placanje paprenih skolarina.  Smile Paprenih skolarina za rad i ucenje u nikakvim uslovima.

I spustanje kriterijuma do te mere da i najgori sljam moze da se upise.  Smile

Jednomrecju-pretvaranje u srednje skole.samo-srednje skole koje se deeeebeeeelooo placaju.

A onda se od tih para kupuju ruznjikavi portreti i fotelje,a,pred medijima,naravno,sere kako se nema para.

Jbg,nikad nisam shvatao tu oholost i gramz...ovaj...kapitalizam.  Smile

Imam u familiji par profesora fizike, ovde su u NS, rade na PMF-u i upravo su se borili za uvodjenje Bolonje. E vidis, to je porpalo, tj, kao i preporuke EU implementirano na najgori moguci nacin.

Cene studija nemaju veze sa Bolonjom.

Citat
I spustanje kriterijuma do te mere da i najgori sljam moze da se upise.

Srbija ima 4-7% visokobrazovanih, cija su prakticna znanja i njihova upotrebljivost kao i vrednost krajnje upitna. Pa sta bi ti da se taj procenat jos vise smanji ?!? Jebiga, treba i ljudi srednjih sposobnosti da nauce nesto i da rade negde, ne mogu svi da se bave R&D-om za rusku vojnu industriju  Smile.

« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:27:40 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Imam u familiji par profesora fizike, ovde su u NS, rade na PMF-u i upravo su se borili za uvodjenje Bolonje. E vidis, to je porpalo, tj, kao i preporuke EU implementirano na najgori moguci nacin.
i,to sad meni nesto treba da znaci?  Smile

pa,od tebe i tvojih nista drugo ne bih ni ocekivao.  Smile vama bi i EU i govno prodala kao Tiramisu.

kako da ne...  Smile samo sto im Bolonja daje odlican izgovor za paprene skolarine.  Smile
Srbija ima 4-7% visokobrazovanih, cija su prakticna znanja i njihova upotrebljivost kao i vrednost krajnje upitna. Pa sta bi ti da se taj procenat jos vise smanji ?!?
ne,magarce,ja bih da se poboljsa kvalitet. Smiley

na drzavnim faksevima imas brdo propaliteta i lencuga koji ne rade apsolutno nista,a zauzimaju mesto nekome ko zaista vredi,ali,jbg,nema kladionicu/pekaru/veze u stranci/"biznis"/i slicne kurce palce,ko njihov caca,pa ne moze da im placa paprene skoalrine.
Citat
Jebiga, treba i ljudi srednjih sposobnosti da nauce nesto i da rade negde, ne mogu svi da se bave R&D-om za rusku vojnu industriju  Smile.
opet skreces sa teme u krajnost i bulaznjenja...

vreme je za lekice    Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:34:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
i,to sad meni nesto treba da znaci?  Smile

pa,od tebe i tvojih nista drugo ne bih ni ocekivao.  Smile vama bi i EU i govno prodala kao Tiramisu.

kako da ne...  Smile samo sto im Bolonja daje odlican izgovor za paprene skolarine.  Smile
Srbija ima 4-7% visokobrazovanih, cija su prakticna znanja i njihova upotrebljivost kao i vrednost krajnje upitna. Pa sta bi ti da se taj procenat jos vise smanji ?!?
ne,magarce,ja bih da se poboljsa kvalitet. Smiley

na drzavnim faksevima imas brdo propaliteta i lencuga koji ne rade apsolutno nista,a zauzimaju mesto nekome ko zaista vredi,ali,jbg,nema kladionicu/pekaru/veze u stranci/"biznis"/i slicne kurce palce,ko njihov caca,pa ne moze da im placa paprene skoalrine.
Citat
Jebiga, treba i ljudi srednjih sposobnosti da nauce nesto i da rade negde, ne mogu svi da se bave R&D-om za rusku vojnu industriju  Smile.
opet skreces sa teme u krajnost i bulaznjenja...

vreme je za lekice    Smile Smile Smile

Pa sta hoces, eto, Dinkic i kompanija na vlasti su zavrsili (ako su) studije po starom, ostarleom sistemu. Kao sto vidis njihova znanja nisu upotrebljiva. A znas ko je i tu kriv ? Pa profesorski kadar.

Meni izgleda kao da ti hoces da kazes da je nase obrazovanje bilo idealno pre bolonje  Smile.

Znas li kako rade firme koje su monopolisti i nemaju konkurenciju ?
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:38:55 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Oces da kazes da su profesori BU krivi sto su srpski politicari kradu,muljaju i deru?  Smile Smile Smile Smile

Pa,sta tek onda da kazemo za one sto (kobajagi) ucise Busa?  Smile Smile

Covek unisti jednu od najstarijih nacija sveta,i nije on kriv,nego ljudi koji ga ucise matematikom?  Smile Smile Smile Smile

Koji si ti panj,jebote...  Smile Smile Smile Smile  pravi koncentrat Amerikanizma...

Meni izgleda kao da ti hoces da kazes da je nase obrazovanje bilo idealno pre bolonje  Smile.
ma,kakvi...

to je nemoguce.Iz prostog razloga sto je tad bio Sloba,i diktatura,a to znaci - ne po EU standardima,a to znaci propast i ocaj.

e,magarce tupavi...  Smile uporedi samo gradivo i ispite iz tog vremena,i iz sadasnjeg.a onda uporedi i studente.

nebo i zemlja,bre. ili pre ce biti nebo i blato.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:44:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs

e,magarce tupavi...  Smile uporedi samo gradivo i ispite iz tog vremena,i iz sadasnjeg.a onda uporedi i studente.

nebo i zemlja,bre. ili pre ce biti nebo i blato.

Pa ? To je prosek Srbije, sta hoces. Studijski programi treba da budu takvi da neko, sa prosecnom inteligencijom moze da ih savlada u roku. Ako je neko bolji icice dalje i pokazace se vremenom...

A sto se tice privatnih fakulteta, nije da branim nase, daleko od toga, ali postoje svuda i sasvim su normalna stvar. Osim naravno kod komunista.

Pitao sam te kako funkcionisu monopolisticka preduzeca ?

Teze kvalitetu koji je jednak nuli, uz minimum rada i max. cene, zar ne ?
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:49:12 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa ? To je prosek Srbije, sta hoces. Studijski programi treba da budu takvi da neko, sa prosecnom inteligencijom moze da ih savlada u roku. Ako je neko bolji icice dalje i pokazace se vremenom...

i onda cemo dogurati dotle da covek ima diplomu fakulteta,a ne ume ni da pomnozi dva razlomka,popuni ispitnu prijavu,a cak se ni  jednom obuce tako da ne izgleda kao da ide na utakmicu.

po tebi je to resenje?  Smile srozavanje drustva zarad napredovanja u debelom crevu EU?

blago tebi onda.
Citat
Ako je neko bolji icice dalje i pokazace se vremenom...
Oce,oce... eno,svi zive ko Miskovici i valjaju se u parama i placaju skolarine bez problema.
A sto se tice privatnih fakulteta, nije da branim nase, daleko od toga, ali postoje svuda i sasvim su normalna stvar. Osim naravno kod komunista.
Zavristase mi jaja,a njima jos vise,sto u svojim drzavama ne gotive(dopustaju ih,magarce,ali ih ne gotive  Smile )raznorazne funjare i prevarante koji skoluju raznorazne funjare i prevarante.  Smile

To je sto se nas tice.U americi je sistem drguaciji.Tamo privatni zaista jesu bolji.ali i znatno skuplji.
ovde to nije slucaj.te ne vidim koji ce nam onda Megatrendi,Singiduduci,i slicni...

Ti mislis da se nisi dovoljno nalupao i otisao sa teme,nego ti sad jos samo monopolisticke firme i lupetanja o njima trebaju?
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 00:07:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs

i onda cemo dogurati dotle da covek ima diplomu fakulteta,a ne ume ni da pomnozi dva razlomka,popuni ispitnu prijavu,a cak se ni obuce tako da ne izgleda kao da ne ide na utakmicu.

po tebi je to resenje?  Smile srozavanje drustva zarad napredovanja u debelom crevu EU?

blago tebi onda.
Citat
Ako je neko bolji icice dalje i pokazace se vremenom...
Oce,oce... eno,svi zive ko Miskovici i valjaju se u parama i placaju skolarine bez problema.
Zavristase mi jaja,a njima jos vise,sto u svojim drzavama ne gotive(dopustaju ih,magarce,ali ih ne gotive  Smile )raznorazne funjare i prevarante koji skoluju raznorazne funjare i prevarante.  Smile

vec si se dovoljno nalupao i otisao sa teme.mislis da ti sad jos samo monopolisticke firme i popovanje o njima(koje nikuda ne vodi) treba?  Smile

Ovo ti kazem, posto deca tih profesora ne studiraju u Srbiji, nego u nemackoj. Zavrsice to u roku (pri kraju su), i za razliku od nasih koji ostave mladost na fax-u, imace prilike da se usavrse po raznim firmama od svoje 23 - 30 (kada bi trebalo da zasnuju porodicu jel') . Pricao sam sa njima, taj sistem ne odgovara bubalicama i kampanjcima.

Ax da, ne odgovara likovima koji predaju ekonomiju iz knjiga pisanih  70-tih u kojima jos caruje socijalizam...

Inace proveri malo koji su i gde su jaci privatni fakulteti po svetu... (ne u Rusiji posto malo ko tamo zalazi  Smile)

Inace kod nas jos uvek postoji gadljivost na privatne firme (kulaci majku im !), a najpozeljniji poslodavac je drzavna sisa (koja ce uskoro presusiti).
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 23:58:02 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Zavrsice to u roku (pri kraju su), i za razliku od nasih koji ostave mladost na fax-u, imace prilike da se usavrse po raznim firmama od svoje 23 - 30
ne zaboravi i "zivece srecno americki san do kraja zivota"  Smile
Pricao sam sa njima, taj sistem ne odgovara bubalicama i kampanjcima.
Jasno.Njima ne.
Mrsomudima i tatinim sinovima odgovara odlicno.  Smile
Citat
Ax da, ne odgovara likovima koji predaju ekonomiju iz knjiga pisanih  70-tih u kojima jos caruje socijalizam...

kakav balvan... kakav balvan!!!!!! Smile Smile Smile Smile

Ovo cak ni onaj @Kamaro,koga znam kao najveceg komunofoba,ne bi odvalio...  Smile

Ti si stvarno kralj odvala.  Smile Smile

Inace proveri malo koji su i gde su jaci privatni fakulteti po svetu... (ne u Rusiji posto malo ko tamo zalazi  Smile)
Ma,vidi,briga mene sta tvoja Svetska banka,LDP,Forbs,i slicni mrsomudi poput tebe seru.  Smile
Zna se ko je najvise doprineo nauci tokom istorije,a sa najmanje resursa.

Seri ti sta oces. Smile

Inace kod nas jos uvek postoji gadljivost na privatne firme (kulaci majku im !), a najpozeljniji poslodavac je drzavna sisa (koja ce uskoro presusiti).

Ne zaboravi kolhoz!  Smile

Smile

Kakav kralj...  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 00:02:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Zavrsice to u roku (pri kraju su), i za razliku od nasih koji ostave mladost na fax-u, imace prilike da se usavrse po raznim firmama od svoje 23 - 30
ne zaboravi i "zivece srecno americki san do kraja zivota"  Smile
Pricao sam sa njima, taj sistem ne odgovara bubalicama i kampanjcima.
Jasno.Njima ne.
Mrsomudima i tatinim sinovima odgovara odlicno.  Smile
Citat

kakav balvan... kakav balvan!!!!!! Smile Smile Smile Smile

Ovo cak ni onaj @Kamaro,koga znam kao najveceg komunofoba,ne bi odvalio...  Smile

Ti si stvarno kralj odvala.  Smile Smile

Mozda mi pretci jesu bili komunisti, ali stvarno, ja mrzim sve sto smrdi na komunjarstinu i boljsevizam.

@hkj, izvini, mislim da jedno od njih ide cinimi se u simens na praksu...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 00:03:18 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mozda mi pretci jesu bili komunisti, ali stvarno, ja mrzim sve sto smrdi na komunjarstinu i boljsevizam.

I nije EU,NATO,ili Amerika.

znam,znam...  Smile

« Poslednja izmena: 29. Mar 2011, 00:04:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.