Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 58522 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne nego si pljuvao i vredjao kao i uvek kad ostanes bez argumenata...

O mojoj petlji nemam tebi sta da se dokazujem... Niti internet zamisljam kao mesto gde bi ugovarao tuce niti bi se osecao kao normalan covek da se fizicki razracunavam sa neistomisljenicima... Mislim ajde ako bi se osecao bolje i da se vidimo pa sta bude...
A "konjusarski recnik" sam koristio samo u meri u kojoj ga koristis i ti...  Smile

Prvo si rekao da nemamo po cemu da se osecamo prevarenim, ja rekao rezolucija... Pa si onda rekao da sam budala i da je nisam ni procitao... Pa sada kazes da nisam dobro procitao...

Kako ima ta tacka koju si  naveo takodje postoje i tacke koje jasno govore da je to srpska zemlja i da se vojska i policija trebaju vratiti...
Naravno ti selektivno uzimas rezoluciju (kao i sve ostalo sto iznosis na forum) i govoris poluistine...

Samo o tome se radi. Samo zato imas problem... Jel provaljujes uopste?

Ja se tebi divim Feanor.

Slika i prilika površnog čoveka koji se ne trudi da dublje uđe u temu, ali zato imaju vrlo konkretno izgrađen stav na osnovu poluinformacija i ostalima lepe etikete izdajnika ako se ne uklapaju u njihove vizure....

Nisi ti meni ništa dokazao sa rezolucijom jer je evidentno nisi celu pročitao. Nego si čuo u novinama da se spominje kako negde tamo piše integritet i suverenitet, pa onda brže bolje copy i paste dva paragrafa. Isto sada pričaš i za našu vojsku i policiju. Niti se garantuje da neće biti kosovske nezavisnosti, niti se garantuje povratak vojske i policije.

Da bi razumeo bilo koji zakon, ugovor koji potpisuješ u banci..moraš da pročitaš sve, pa i ono što piše malim slovima na dnu, jer se tu obično krije suština ili kvaka 22. Isto tako je i sa međunarodnim sporazumima.

Da te je tema Kosova interesovala, ali temeljno..a ne površno, pročitao bi barem jednom ljudski i 1244 i VT sporazum iz Kumanova. Od prve do poslednje rečenice, uključujući i ta sitna slova a ne samo politikantska tumačenja bazirana na odabranim paragrafima. Glavu dajem da to nisi uradio.

U VT sporazumu u zadnjoj rečenici piše kristalno jasno da KFOR odlučuje u skladu sa svojim procenama hoće li se ili neće neko razmestiti, vratiti il neće "bez obzira na bilo koju drugu odredbu sporazuma"...

Zvuči nepoznato?

Naravno, zato što se nikada ljudski udubljivao u ovu temu.  I onda svoja poluznanja i poluinformacije braniš histerično kočijaškim rečnikom.

« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 01:09:49 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Vodjen cinjenicom da ste dosta dugo na forumu, jos cu jednom upozoriti. Bez vredjanja i off topika.

Tema:

Путин у Београду средином марта

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 524
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Neznam ko je gori po Evropu i evropske drzavice, Rusi ili Amerikanci !?

Neka dodje i neka mu daju jos nesto za Dz pa neka ide...

A sto se tice nas,su smo gde smo.
Da smo pametniji i kvalitetniji kao narod bilo bi nam bolje i imali bi smo normalnu drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Путину почасни докторат Београдског универзитета

Универзитет у Београду покренуо је иницијативу за доделу почасног доктората премијеру Русије Владимиру Путину. 
Путину би титула почасног доктора Универзитета у Београду била уручена током његове посете Србији средином марта, речено је на седници Савета Универзитета у Београду. Овај приједлог упутиће београдски Правни факултет.   
Путин је у Београду боравио као председник Русије 2001. године, а следећа посета је најављена за крај марта ове године. 

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 2610
Neznam ko je gori po Evropu i evropske drzavice, Rusi ili Amerikanci !?

Neka dodje i neka mu daju jos nesto za Dz pa neka ide...

A sto se tice nas,su smo gde smo.
Da smo pametniji i kvalitetniji kao narod bilo bi nam bolje i imali bi smo normalnu drzavu.

Mislis li da nasi politicari smeju da urade nesto dobro i samostalno  za Srbiju-ako bi zaista hteli a da ne dobiju dozvolu od svetskog serifa SAD i njamocnijijih drzava EU ?????
Mi smo tu smo gde smo dok god ne  budemo mogli da se SAMI izborimo za sebe i svoje bolje sutra- a bice i togaa za narednih xxxxxx godinica.

Putin = Hilari Klinton - po merama obezbedjenja. Kada moze ona moze i on i dzaba raspravljati ono sto ne mozemo promeniti .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Danilo, ja sam rezoluciju procitao celu naravno...

Kako pise to za Rambuje, tako pise i za vojsku, policiju i suverenitet...
A ti si rekao da nema toga nigde, da nisam ni procitao i te fore...
Znaci iznosis poluistine da bi izgledalo da si pun argumenata... To rade obicno licemeri...  Smile

I tu naravno da ima osnove da se osecamo prevarenim. Em prevarenim em ugrozenim pobogu...
Samo nenormalan covek pravda okupatore... A oni to jesu i ne postoji argument kojim ces nekoga razuveriti...
Razlika je samo u tome sto smo mi pizde pa ne smemo da kazemo da nam drze zemlju pod pretnjom sile iako su prekrsili sve rezolucije moguce, iako ruse medjunarodno pravo... Bas kao sto krse sirom sveta u svojim "humanitarnim" akcijama...

I rekao sam ti vec, kocijaski recnik sam koristio bas koliko i ti...

Sto se tice teme, gospodina treba pitati sta je sa Juznim tokom i Banatskim dvorom...
I sta je sa Mesicem i ordenom? Sa investicijama u NIS...
I na kraju iza zatvorenih vrata pitati coveka iskreno, sta zeli od Balkana i cemu mozemo da se nadamo...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Banatskim dvorom...

шта са банатским двором? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa da vidimo zasto kasni...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa da vidimo zasto kasni...

шта касни? Smile

банатски двор је у функцији са 100% капацитета већ две године
ако ти нешто није јасно знај да сам на 5 км од те атомске бомбе Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.