Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 58633 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Naravno znamo i ti ja da konkretnog odgovora od tebe neće biti jer rezoluciju nisi čitao. Toliko o tome ko se ovde na forumu proserava, troluje i prodaje muda za bubrege.

Procitao... Na par mesta ima dosta toga sto je prekrseno, od povratka nasih snaga do toga da KiM ostaje u sastavu Jugoslavije sa velikom autonomijom... Pregovori?! Koji pregovori?

Rekao sam ti skote nisam ja lazov i vrdara kao ti...

Citat
2 June 1999 (S/1999/649, annex 2 to this resolution), and the Federal Republic
of Yugoslavia’s agreement to that paper,
Reaffirming the commitment of all Member States to the sovereignty and
territorial integrity of the Federal Republic of Yugoslavia and the other States
of the region, as set out in the Helsinki Final Act and annex 2,

Reaffirming the call in previous resolutions for substantial autonomy and
meaningful self-administration for Kosovo,

Citat
4. Confirms that after the withdrawal an agreed number of Yugoslav and
Serb military and police personnel will be permitted to return to Kosovo to
perform the functions in accordance with annex 2;

Citat
6. After withdrawal, an agreed number of Yugoslav and Serbian personnel
will be permitted to return to perform the following functions:
- Liaison with the international civil mission and the international
security presence;
- Marking/clearing minefields;
- Maintaining a presence at Serb patrimonial sites;
- Maintaining a presence at key border crossings.

A sada stvarno sjasi lazljivi pljuvacki skote!  Smile

Slušaj me mali nevaspitani stvore sa preteranom količinom ženskih hormona..skotom možeš samo da nazivaš svoju mamu i tatu koji su te napravili tako nevaspitanog..jasno?

Ako imaš potrebu da koristiš rečnik konjušara, sa zadovoljstvom ću ti pružiti priliku da to saopštiš licem u lice i da dobiješ par sočnih vaspitno popravnih. Da naučiš malo manire i ponašanje na javnom mestu. Mada nemaš ti petlje za to, suknjice jedna ništavna.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Ili prekinite obojica ili ban obojici. Demokratski.

Ti bi stanko, za promenu, mogao da naucis sta znaci termi "pravni naslednik". Ocigledno je da nemas pojma o materiji pa dodjes samo da bi provocirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Pa sta je danilo, ne svidja ti se moja rezolucija?! Jao, kako si popizdeo i porodicu diras... Hrabro, hrabro, sta radi covek kad ostane bez lazi i obmane...

Danilo ti si lazovcina, pljuvara, i manipulator... Iskreno zao mi te je...
Tako ti se obracam jer kulturno ne vredi... Kao sto se vidi iz prilozenog... Na svaki normalan argument ti vrdas, lazes, omalovazavas, vredjas...

Jebiga, nisam ja kriv sto si ti takav...

A posto si neizleciv ostaje mi jedno jedino sa tobom. Od sada te ne vidim na forumu... A ti se potrudi da me ne citiras prljavi licemeru!
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 10:56:05 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson 
Budući rat može da bude (najverovatnije) protiv ceo NATO. Ne može da bude protiv samo Hrvatske ili Mađarske.
Mi možemo da potrošimo čak i milijarde na Migove, Suhoje, Fx ili Eurofightere, plus na razne raketne sisteme...
Ali šta će biti rezultat? Možda ćemo skinuti 100 NATO aviona, izgubiće pilote, ali šta ćemo mi izgubiti?! Srbija će postati Sahara...Dovoljno je samo da gađaju strateške ciljeve sa Tomahawkovima. Ja sam video učinak te rakete na na somborskom aerodromu. Tamo gde je bio radar, ostala samo ooooooogromna rupa...mogao da stane 4-5 kombajna i još nekoliko traktora.
Mi smo toliko mala i slaba država, da ni sa najmodernijim oružjima ne možemo sprečiti uništenje zemlje.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Svakako nam je bolje da uvedemo nove konstutivne narode, recimo turkmenistance iz Novog Pazara i pedere. Mozemo da uvedemo i crnce iz Afrike, pa da budemo ko Francuska. Ukinu nam vize, mozemo da putujemo gde oces, samo nemamo para za to. Industrija mrtva.

Bitno je da je euro iz Rusije prljav, dok je svaki euro iz MMF-a Bogom dan. Nadam se da ce uoci dolaska Putina da izadju demonstranti i mirno da protestvuju protiv tog ruskog osvajaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Budući rat može da bude (najverovatnije) protiv ceo NATO. Ne može da bude protiv samo Hrvatske ili Mađarske.
Mi možemo da potrošimo čak i milijarde na Migove, Suhoje, Fx ili Eurofightere, plus na razne raketne sisteme...
Ali šta će biti rezultat? Možda ćemo skinuti 100 NATO aviona, izgubiće pilote, ali šta ćemo mi izgubiti?! Srbija će postati Sahara...Dovoljno je samo da gađaju strateške ciljeve sa Tomahawkovima. Ja sam video učinak te rakete na na somborskom aerodromu. Tamo gde je bio radar, ostala samo ooooooogromna rupa...mogao da stane 4-5 kombajna i još nekoliko traktora.
Mi smo toliko mala i slaba država, da ni sa najmodernijim oružjima ne možemo sprečiti uništenje zemlje.

Znaci priznajes neprijateljsko ponasanje NATO/a u slucaju da Srbija krene da se ponasa onako kako se to ocekuje od suverene drzave?
I smatras da kazna za suvereno ponasanje iznosi smrt... Smrt Srbije pod NATO bombama...
I ti biras da u tom slucaju ne budes suveren vec se saginjes, povinujes i puzis...
I ocekujes od mene da to smatram argumentom i istinitom cinjenicom?

Nije ovde problem u NATO/u i zapadu vec u nasem strahu od toga da iznesemo stav i branimo ga do kraja...
Toliko smo preplaseni i ponizeni da smo poceli da se odricemo vojske, granice, odbrane, bilo cega sto nas cini ljudima i normalnom drzavom...

Nije ovde tema da ti sada objasnjavam da takav rat u normalnim uslovima nije moguc... Da NATO nece da napadne nekoga ko je dovoljno jak... Da vecina NATO zemalja ne bi napadala normalnu Srbiju... Jedva su se ujedinili oko vazdusnog napada na Srbiju Slobodana MIiosevica koji im je davao dovoljno materijala za propagandu... Kopnena invazija tada nije bila moguca a ne danas protiv normalne Srbije u nekom zamisljenom stanju gde bismo svi mi radili na tome da budemo normalni i suvereni, bez straha od odmazde...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Citat
Зато се ја залажем за биолошко наоружање. Тетанус,беснило...? Максимални ефекти. Мада ни салмонела није лоша,али мора да се дође до резервоара са водом. 20%-30%  , а остали ће добити такву сраћкавицу да неће моћи да стоје,а камоли пуцају.  Smile

Иначе цела прича ја мало извикана. Јеремић је окачити- заставе Русије, Београђани- заставе САД,ЕУ,Швапске,Косова,Војводине,Крватске,Словеније...
Као Приштина... Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 13:48:55 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6300
Па биолошко оружије може да се користи само као офанзивно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Па биолошко оружије може да се користи само као офанзивно.
А ти би дефанзивно? По својима?  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson 
Citat
Znaci priznajes neprijateljsko ponasanje NATO/a u slucaju da Srbija krene da se ponasa onako kako se to ocekuje od suverene drzave?
Ne znam na čega tačno misliš, i kakvo je to ponašanje koje se očekuje od suverene države, ali Srbija trenutno nije ni suverena, nije ni država, samo neka tvorevina, koja nema ni definisanu granicu.
Mi možemo da vodimo rat samo protiv neke susedne zemlje, tj. protiv NATO. I verujem da u ovom slučaju ne mogu da nas spase ni 20 Suhoja i 10 S raketnih sistema (ni kad bi imali para da ih kupimo).
Inače kad bi se zaratilo, ja bi bio prvi koji bi odložio oružje. Ja sam aktivno učestvovao u dva rata i oba izgubio...može da prođe i treći  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.