Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:09:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Putin- nova gasna kriza ove zime  (Pročitano 12088 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
ja govorim o alternativnim izvorima u odnosu na ruski gas a to su obnovljiva energija i nabuko i ko zna sta sve ne!

sto se tice provokacije, provokacije je prodaja nis-a. cinjenica je da je prodat nis mimo zakona i to niko ne krije. ali i ispod realne cene u zamenu za onoga sto smo izgubili i sto smo nekada imali a danas odbacili jureci za boljim zivotom i evropom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Сад ћеш ти још да смислиш неки алтернативни извор енергије који нико други није видео, само да нема то - руски  Smile

Прави си евро-атлански фундаменталиста!  Smile

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
shkorpi,
ja bre nisam rusofil, samo kazem da prica ima i politicku pozadinu. Ukrajinci su ti nesto kao mi, imaju rusku i evropsku struju, trenutno je evropska na vlasti.
Da gas mora da se plati, mora. Ukrajinci imaju verovatno para da to redovno placaju. Problem je sto nece, kasne i kradu.

Oni su se tesko opekli u spoljnoj politici. U Vijetnamu su im zaradili rat. Gladovao jedan citav Sovjetski savez da ih opreme, daju naoruzanje, spremaju logistiku, lece, studiraju u rusiji, medicinska nega.
Kad su "Vijetnamci' pobedili, posle 5 godina postali prvi saveznik SAD-a u Aziji.
Mali zuti kad mu je kroz dupe prosla cocacola i kitkat, odmah svrsio, bacio petokraku i rekao spasiba.

To je bre covece tezak udarac. Jebali ih posle Ameri sa stingerima u Afganistanu. Ginuli ko glineni golubovi.
teska ponizenja.

Njima to vise ne treba za racun tudjeg dupeta.
Od sada ima svako da plati do zadnjeg centa.Ne samo Ukrajina, nego svi bivsi clanovi sssr-a.

Toliko malo treba Ukrajincima. samo kazu: daj mi cemo vam odrzavati tu Crnomorku flotu, sredicemo luke, poligone, pristanista ali nemojte nas zajebavati sa gasom.U mesto toga, stalno nesto kenjaju oko nezavisnosti, iako onaj Azov i Odesa (Krim) od kad sveta pripada rusima a nisu pravili problem.
Pa ko ti jebe mater, kad nemas da platis onda krades.
To su ti komunjarska kopilad kao kod nas. Navikli da uzmu, to je njihovo a nikako da im udje u glavu da su to bukvalno dve drzave. Taman moj predjasnji primer.Tesko je to breme neradnika, to su citave generacije zglupljene. Hoce odmah american dream. Smile Smile Smile

Stavio Samuel Goldwin na ekranu neke price o uspehu i svet poverovao. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Сад ћеш ти још да смислиш неки алтернативни извор енергије који нико други није видео, само да нема то - руски  Smile

Прави си евро-атлански фундаменталиста!  Smile

ja ne mislim da rusija nece uspeti da proda gas i bas me briga za to, mene je briga da li cemo mi imati gas u evropi i kakva ce cena gasa nama evropljanima u srbiji biti. to su dve vazne stvari, a ovo ostalo je manje-vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Klico

Sto ti smeta juzni tok kad je isti ko nabuko?

Kad izgrade ovi juzni tok, ti odma trci protestuj i trazi nabuco, ja cu te podrzati... sto vise konkurencije to jefitniji porizvod...

« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 00:36:42 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
ja govorim o alternativnim izvorima u odnosu na ruski gas a to su obnovljiva energija i nabuko i ko zna sta sve ne!

И онај метал што га кријумчаре Клингонци, то ћемо ми да уведемо, па да купујемо од свемираца, само не од Руса. Зар би се западна Европа толико ослањала на руски гас, да постоји довољно развијена технологија одрживог развоја обновљивом енергијом. Многе технологије су у фази испитивања и неће постати комерцијалне бар још 30 година. Него да видимо како ћемо да плаћамо и гас као најјефтинији тренутно доступан енергент, да не искључе браћа Рује као Украјини. Нема ништа више за џ, ни код Руса, ни код Европљана и Амера, све мора да се плати.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat

И онај метал што га кријумчаре Клингонци, то ћемо ми да уведемо, па да купујемо од свемираца, само не од Руса. Зар би се западна Европа толико ослањала на руски гас, да постоји довољно развијена технологија одрживог развоја обновљивом енергијом. Многе технологије су у фази испитивања и неће постати комерцијалне бар још 30 година. Него да видимо како ћемо да плаћамо и гас као најјефтинији тренутно доступан енергент, да не искључе браћа Рује као Украјини. Нема ништа више за џ, ни код Руса, ни код Европљана и Амера, све мора да се плати.
Postoje odrzive zgrade, koje koriste suncevu energiju za elektricnu energiju, plus ne iskoriscenu elektricnu energiju mozes da prodas, tako je barem na zapadu...

Sada kada ne bi ovaj nas narod toliko slep bio lakse bi ziveo...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 00:51:06 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Klico

Kad izgrade ovi juzni tok, ti odma trci protestuj i trazi nabuco, ja cu te podrzati... sto vise konkurencije to jefitniji porizvod...

ne smeta mi juzni tok, nego energetska zavisnost, prodaja nis-a mimo zakona, monopol, los kvalitet benzina... pri tom naravno da je bolje da se ima konkurencija i dace bog pa cu sa jedne strane kuce imati cev od juznog toka a sa druge strane od nabuka i ko ponudi manju cenu ja cu da zakacim sporet na njegovu cev i onda cu skuvati caj po jeftinijoj ceni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Klico

ne smeta mi juzni tok, nego energetska zavisnost, prodaja nis-a mimo zakona, monopol, los kvalitet benzina... pri tom naravno da je bolje da se ima konkurencija i dace bog pa cu sa jedne strane kuce imati cev od juznog toka a sa druge strane od nabuka i ko ponudi manju cenu ja cu da zakacim sporet na njegovu cev i onda cu skuvati caj po jeftinijoj ceni  Smile
Pa prodata je i zelezara mimo zakona i za tepsiju ribe pa niko ne dize galamu oko toga....

Ti jednima poklanjas a druge osudjujes, pa kakav si ti to covek....
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 00:50:16 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
@thug_life
Citat
Pa prodata je i zelezara mimo zakona i za jefine pare pa niko ne dize galamu oko toga....

Nece ti niko ukrasti pare, a ti jednima poklanjas a druge osudjujes, pa kakav si ti to covek....

prvo to oko zelezare nije dokazano da je mimo zakona, dok nis jeste. takodje uslovi prodaje su drugaciji jer recimo US stell nije trazio monopol itd. sve u svemu ako i nekog uhapse zbog uzimanja provizije ili slicnih stvari ja nemam nista protiv jer ja nisam zelezaru prodavao, tako da nemam zasto da opravdavam ili ne tu prodaju. sto se tice nis-a to je brutalno mimo zakona - zato se i sklapao poseban sporazum - a takodje i kada je ta suma novca dobijena onda sa njom se ne upravlja domacinski
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 00:54:49 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:09:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.