KING: ... who show leadership ability. But, we don't know the -- for example, you and Kosovo. Would you have done what Clinton did?
TRUMP: Well, I would have done it a little bit differently. And I know this would sound terrible. But look at the havoc that they have wreaked in Kosovo. I mean, we could say we lost very few people. Of course, we had airplanes 75,000 feet up in the air dropping bombs. But, look at what we've done to that land and to those people and the deaths that we've caused.
Now, they haven't been caused with us and the allies because we were way up in the air in planes. But, at some point, you had to put troops in so not everybody could go over the borders and everything else, and a lot of people agree with that.
Now, would people have been killed? Perhaps, perhaps more. But, at least ultimately, you would have had far fewer deaths. And you wouldn't have had the havoc and the terror that you've got right now.
So, you know, I don't know if they consider that a success because I can't consider it a success.
KING: You don't.
TRUMP: They bombed the hell out of a country, out of a whole area, everyone is fleeing in every different way, and nobody knows what's happening, and the deaths are going on by the thousands.
Ако претпоставимо да под Косовом мисли на читаву СР Југославију, и ако под трупама мисли на неки облик мировњака, можда може да се протумачи као неки натегнути облик извињења.
Kad se Anea slaže sa bil maherom da nas je trebalo još žešće bombardovati jer smo na svakom ćošku imali death camp.
Anea se ne slaze. Anea misli da samo imbecil moze da misli da je Tramp ista bolji od Klintonove i da covek koji kaze da bi kresnuo svoju cerku da mu nije cerka, moze da ista korisno ponudi ovom svetu..
Bio je Gambino otvorio tu temu,odmah sam mu ja postavio taj intervju,postoji neki portal,mislim bktvnews ili nešto slično koji kreira te lažne vesti i onda to narod samo šeruje i ispadne ludilo.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Bio je Gambino otvorio tu temu,odmah sam mu ja postavio taj intervju,postoji neki portal,mislim bktvnews ili nešto slično koji kreira te lažne vesti i onda to narod samo šeruje i ispadne ludilo.
Требао сам одмах да провјерим, ал реко шта има неко од тога да лажира Трампове изјаве.