Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put u rat - Pronađen Kuran iz vremena pre Muhameda  (Pročitano 75046 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ti tek treba da naucis.

Ono što mi preostaje da naučim je kako da budali poput tebe, koja se loži na pseudonaučne bajke, objasnim neke stvari a da ne povredim tvoju plitku matericu i tako poštedim forum tvog jadnog pokušaja odgovora.

Covek ne moze nista da pronadje/izmisli, vec samo da patentira ono sto vec postoji u prirodi. Motor sa unutrasnjim sagorevanjem je samo usmereno delovanje coveka, koristeci prirodne procese.
Qui nimium probat, nihil probat.
Ne razlikuješ izum od otkrića pa lupetaš po običaju...gde u prirodi postoji proces unutrašnjeg sagorevanja goriva u motoru?

proces ne postoji ali hemijski i fizicki zakoni na molekularnom nivou su tako podeseni da je to moguce izvrsiti,da nije zakona kvantne mehanike recimo podesenih od apsolutnog bica to nebi bilo moguce
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Skolovan covek...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ono što mi preostaje da naučim je kako da budali poput tebe, koja se loži na pseudonaučne bajke, objasnim neke stvari a da ne povredim tvoju plitku matericu i tako poštedim forum tvog jadnog pokušaja odgovora.
Nema potrebe da se nerviras, samo da naucis i da prekines da pseudonaucne papazjanije zoves "dokazima"...a i da odgvoris na ona pitanja, na koja si se nalupetao : )
Tvoje vidjenje stvari (da se tu zaustavimo za sada), kada je u pitanju svest je banalno, povrsno. Poreklo svesti je nesto sto nema odgovor.

Citat
Qui nimium probat, nihil probat.
Ti to najbolje znas.

Citat
Ne razlikuješ izum od otkrića pa lupetaš po običaju...gde u prirodi postoji proces unutrašnjeg sagorevanja goriva u motoru?
Dosta si napaljen pa ponavljas ono sto sam rekao : )
Gde sam ja rekao da motor sa unutrasnjim sagorevanjem (onako kako ga ti zamisljas) postoji u prirodi? : )
Rekao sam da covek imitira prirodne procese i da ih usmerava kako mu odgovara. To se zovu patenti.
Slicno tome, sve se moze posmatrati kao "motor sa unutrasnjim sagorevanjem", pa i ljudski organizam.

p.s. Dakle, da pojednostavim: Ne mzoe covek da sedi i razmislja - "kako da napravim motor?", do patenata se dolazi, najcesce sasvim slucajno...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 07:05:57 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
proces ne postoji ali hemijski i fizicki zakoni na molekularnom nivou su tako podeseni da je to moguce izvrsiti,da nije zakona kvantne mehanike recimo podesenih od apsolutnog bica to nebi bilo moguce

Pre nego što tvrdiš da su zakoni podešeni od strane apsolutnog bića, moraš da dokažeš postojanje apsolutnog bića ( a i da ga definišeš). Čak i kada bi to uspeo (a kladim se da nećeš) to i dalje ne menja činjenicu da neke stvari jesu izumi, što nezrele budale poput Kristala na mogu da shvate.

Nema potrebe da se nerviras, samo da naucis i da prekines da pseudonaucne papazjanije zoves "dokazima"...a i da odgvoris na ona pitanja, na koja si se nalupetao : )
Ponovo lažov druge optužuje da su lažovi...čovek koji promoviše pseudonaučnike druge optužuje za isto.
Ja se ne nerviram, to je ponovo tvoja projekcija (nastala mojim dejstvovanjem po tvojoj plitkoj materici).

Tvoje vidjenje stvari (da se tu zaustavimo za sada), kada je u pitanju svest je banalno, povrsno. Poreklo svesti je nesto sto nema odgovor.
Ti umišljaš da je banalno i površno jer si naseo na budalaštine koje promoviše šarlatani poput Dipaka Čopre i sličnih pa uzrok tumačiš kao posledicu. O svesti se ne zna sve i još nijedan model nije potpuno dokazan, ali ti to ne daje za pravo da lupaš i zamišljaš ko zna kakve odgovore koje prijaju tvom slabom umu.

Ti to najbolje znas.
Naravno da znam, zato i mogu da detektujem kad tupson poput tebe želi da ispadne pametan...iii da laže po forumu, a pravi se da nije.

Dosta si napaljen pa ponavljas ono sto sam rekao : )
Gde sam ja rekao da motor sa unutrasnjim sagorevanjem (onako kako ga ti zamisljas) postoji u prirodi? : )
Rekao sam da covek imitira prirodne procese i da ih usmerava kako mu odgovara. To se zovu patenti.
Slicno tome, sve se moze posmatrati kao "motor sa unutrasnjim sagorevanjem", pa i ljudski organizam.
E to je to, naivno... jedno te asocira na drugo, dakle izuma nema. Samo praviš još veću budalu od sebe.
Patenti su isprave kojim se štite prava vlasnika ili izumitelja. Nemaš ti pojma šta pričaš.

p.s. Dakle, da pojednostavim: Ne mzoe covek da sedi i razmislja - "kako da napravim motor?", do patenata se dolazi, najcesce sasvim slucajno...
I kad pojednostaviš ispadaš jednostavno glup... ideja za rešavanje nekog problema može se javiti u trenutku nadahnuća, ali po pravilu, razvoj izuma je kompleksan proces koji traje dugo. Ali kako bi ti, polupismen i poluobrazovan znao?
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 08:33:32 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ponovo lažov druge optužuje da su lažovi...čovek koji promoviše pseudonaučnike druge optužuje za isto.
Ne, nego ti, kao lazov optuzujes druge da su lazovi, ako cemo tako... : )
Citat
Ja se ne nerviram, to je ponovo tvoja projekcija (nastala mojim dejstvovanjem po tvojoj plitkoj materici).
Nisam bas siguran, nesrecni pokusaju ad himinema nisu argumenti i karateristicni su za posrnule individue  : )
Tesko da ti mozes nekog da iznerviras...ti si banalan tip.

Citat
Ti umišljaš da je banalno i površno jer si naseo na budalaštine koje promoviše šarlatani poput Dipaka Čopre i sličnih pa uzrok tumačiš kao posledicu.
Ne, nego ti umisljas, jer nemas mogucnosti da prihvatis i drugu stranu. O problem usvesti pricaju, doktori nauka, fizicari itd. Ne znam ni ko je Dipak copra : )
Citat
O svesti se ne zna sve i još nijedan model nije potpuno dokazan, ali ti to ne daje za pravo da lupaš i zamišljaš ko zna kakve odgovore koje prijaju tvom slabom umu.
Hoces li mi ti nabacivati kako da razmisljam i kako da razmisljam? : ) Kao sto su i tebe trovali pseudonaukom i sl. glupostima? : ))

Citat
Naravno da znam, zato i mogu da prepoznam kad tupson poput tebe želi da ispadne pametan...iii da laže po forumu, a pravi se da nije.
Ne lazem, nego si se ti upetljao pa se nerviras, a nema potrebe za tim, smao da se otraznis.
Citat
E to je to, naivno... jedno te asocira na drugo, dakle izuma nema. Samo praviš još veću budalu od sebe.
Nisam siguran da znas o cemu pricas? : ) Samo ispadas jos veca budala : )
Citat
Patenti su isprave kojim se štite prava vlasnika ili izumitelja. Nemaš ti pojma šta pričaš.
Ne, ti govoris na administrativnom nivou, ja ne pricam o tome : )

Citat
I kad pojednostaviš ispadaš jednostavno glup...
Ne, nego ti nastavljas da budes gup : )
Citat
ideja za rešavanje nekog problema može se javiti u trenutk nadahnuća, ali po pravilu, razvoj izuma je kompleksan proces koji traje dugo. Ali kako bi ti, polupismen i poluobrazovan znao.
Naravno da je kompleksan i dug, to sam i rekao ali ti kao kvazipismen i kvaziobrazovan to ne kapiras : )

............................................

Da ti jos malko zadrmamo kaFez:
Davor Pavuna
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 08:42:46 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Ne, nego ti, kao lazov optuzujes druge da su lazovi, ako cemo tako... : )
Možeš tako, jer drugo, očigledno, ne možeš. Za tebe je dokazano da si lažov i sve dok se ovde budeš pojavljivao i pričao budalaštine ja ću primer vezan za Entonija Flua da pokazujem i drugima i tebi.

Nisam bas siguran, nesrecni pokusaju ad himinema nisu argumenti i karateristicni su za posrnule individue  : )
Tesko da ti mozes nekog da iznerviras...ti si banalan tip.
Nije ad himinem već hominem...ovo himinem te je povuklo jer ti delujem po materici, pa si se setio kako je bilo kad sam te probio prvi put, a? Smile

Ne, nego ti umisljas, jer nemas mogucnosti da prihvatis i drugu stranu. O problem usvesti pricaju, doktori nauka, fizicari itd. Ne znam ni ko je Dipak copra : )
Mnogo stvari ti ne znaš...oni koji poštuju naučni metod pričaju različito od onoga što ti ovde zastupaš.

Hoces li mi ti nabacivati kako da razmisljam i kako da razmisljam? : ) Kao sto su i tebe trovali pseudonaukom i sl. glupostima? : ))
Ne, ali ću ti ukazati kad razmišljaš i (i razmišljaš) kao budala.

Ne lazem, nego si se ti upetljao pa se nerviras, a nema potrebe za tim, smao da se otraznis.
Upetljao...sad se pozivaš da imaš pravo da razmišljaš kako hoćeš.
Nerviram? Pogledaj na šta ti liče poruke...drhte ruke, a?

Nisam siguran da znas o cemu pricas? : ) Samo ispadas jos veca budala : )
Ponovo se ponašaš kao iznervirano derište.

Ne, ti govoris na administrativnom nivou, ja ne pricam o tome : )
Ja govorim ono što jeste, ti govoriš ono što bi voleo da bude.

Naravno da je kompleksan i dug, to sam i rekao ali ti kao kvazipismen i kvaziobrazovan to ne kapiras : )
Tvoja izjava da do njih dolazi slučajno ukazuje na drugo...ali već smo videli da su ti  zaključivanje i izražavanje slabe tačke.

EDIT
Pogledaću snimak koji si postavio, pa ću ti reći ima li faktičkih i logičkih nedoslednosti.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 08:50:21 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Možeš tako, jer drugo, očigledno, ne možeš. Za tebe je dokazano da si lažov i sve dok se ovde budeš pojavljivao i pričao budalaštine ja ću primer vezan za Entonija Flua da pokazujem i drugima i tebi.
I ti mozes, jer ocigledno drugacije ne mozes : )
Za tebe je dokazano da si lazov i sve dok se ovde budeš pojavljivao i pričao budalaštine ja ću primer vezan za pojam "ljubavi", "svesti" da pokazujem i drugima i tebi.

Citat
Nije ad himinem već hominem...ovo himinem te je povuklo jer ti delujem po materici, pa si se setio kako je bilo kad sam te probio prvi put, a? Smile
Dobro, nisam stisnuo odgovrajucu tipku. : )
Ti si banalan tip i nerviras se, pa kreces na ad himinem, jer nemas Dokaze.

Citat
Mnogo stvari ti ne znaš...oni koji poštuju naučni metod pričaju različito od onoga što ti ovde zastupaš.
Nisam bas siguran. Naucni metod i nauka govore drugacije od onoga sto ti pises.

Citat
Ne, ali ću ti ukazati kad razmišljaš i (i razmišljaš) kao budala.
Takodje, i ja cu tebi ; )

Citat
Upetljao...sad se pozivaš da imaš pravo da razmišljaš kako hoćeš.
Ne.
N
Citat
erviram? Pogledaj na šta ti liče poruke...drhte ruke, a?
Pogledaj na sta ti liče poruke...drhte ruke, a? : )

Citat
Ponovo se ponašaš kao iznervirano derište

Citat
ja govorim ono što jeste, ti govoriš ono što bi voleo da bude.

Citat
Tvoja izjava da do njih dolazi slučajno ukazuje na drugo...ali već smo videli da su ti  zaključivanje i izražavanje slabe tačke.
Pa naravno da je slucajno, Edison je imao preko 7000 proplaih ogleda pre nego sto je patentirao. Slab si u logici i zakljucivanju ali ostoji mogucnost da nadomestis koliko-toliko.
Citat
EDIT
Pogledaću snimak koji si postavio, pa ću ti reći ima li faktičkih i logičkih nedoslednosti.
Nisi merodavan za tako nesto : )
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 08:55:05 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Za tebe je dokazano da si lazov i sve dok se ovde budeš pojavljivao i pričao budalaštine ja ću primer vezan za pojam "ljubavi", "svesti" da pokazujem i drugima i tebi.
Za razliku od mene, koji sam pokazao gde si sve slagao u vezi Entonija Flua i pokazao kakav je tvoj odgovor bio nako toga, ti niti si osporio moje reči, niti si dao sopstveno objašnjenje. Tvoja reakcija je bila "meni (i mojoj plitkoj materici) se ne dopadaju ovakve definicije.

Ti si banalan tip i nerviras se, pa kreces na ad himinem, jer nemas Dokaze.
Opet si ponovio himinem, izgleda da ti se baš dopalo...

Sa moje strane nema ad hominem napada. Kad hoću da demonstriram da si budala i lažov, ja to demonstriram. Kad hoću da pokažem da to što pišeš nema veze sa realnošću, ja to pokažem primerom. Kad želim da ukažem da si polupismen, to je još najlakše.

Nisam bas siguran. Naucni metod i nauka govore drugacije od onoga sto ti pises.
Evo, unormali se i demonstriraj gde nauka tvrdi da svest nije proizvod mozga ili da ljubav nije produkt evolucije.

Citat
Pogledaj na šta ti liče poruke...drhte ruke, a?
Pogledaj na sta ti liče poruke...drhte ruke, a? : )

Citat
Ponovo se ponašaš kao iznervirano derište

Citat
Monkey see, monkey do. Smiley

Pa naravno da je slucajno, Edison je imao preko 7000 proplaih ogleda pre nego sto je patentirao. Slab si u logici i zakljucivanju ali ostoji mogucnost da nadomestis koliko-toliko.
Kakve veze ima što mu su mu neki ogledi propali? Ako je eksperimentisao i planirao, samo bezumnik može da kaže da se do izuma (ili kako ti, u neznanju, kažeš patenata) najčešće dolazi slučajno.

Citat
Nisi merodavan za tako nesto : )
Nisi demonstrirao ni trunku sposobnosti da dokažeš da možeš da oceniš nečiju merodavnost (primer: podržavanje Šeldrejka).
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 09:38:39 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Suvi genije : )))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
И какве везе има са темом  ова "високоумна" расправа..... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.