Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put u rat - Pronađen Kuran iz vremena pre Muhameda  (Pročitano 74708 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
arijadna jesi na ovom drugom profilu primila kuran sta ti je?daj vrati onaj prvi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Zasto greska ? Malo je ideologija koje mogu da drze tolike ljude na okupu. Kada je nesto pogrsno to se i raspada kad tad.
To je logička greška zato što prosta činjenica da je neko uverenje široko prihvaćeno ne znači da je nužno ispravno ili dobro. Ako verovanje jedne osobe može da bude pogrešno onda verovanje velikog broja ljudi može biti pogrešno, te je pozivanje na broj besmisleno.

Ovo drugo si lupio bez razmišljanja i to nije ništa osim propagandnog slogana i tvog (još jednog) pogrešnog uverenja..

Ko drzi silom muslimane u evropi da ne promjene vjeru, a mnogo ih je.
U Evropi prevashodno strah da ne budu odbačeni od porodice, a potom pretnje smrću.

Bog dragi zabranjuje ubijanje bilo koga ...
Opet lažeš. I Kuran i Hadis pozivaju na ubijanje ljudi.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2015, 05:44:59 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
arijadna jesi na ovom drugom profilu primila kuran sta ti je?daj vrati onaj prvi
Smile

Џихад млада.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Citat
Ajde ajde, metak u čelo pa pravac u raj i među noge devica koje samo tebe čekaju!  Smile
Samoubistvo je strogo zabranjeno u Islamu.

Mda, samoubistvo je zabranjeno u Islamu, ali opasavanje eksplozivom i dizanje sebe i još trista nedužnih ljudi u vazuh nije...  Smile

Kontradiktorni ste do koske, a da toga niste ni svesni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Citat
Citat: akan1303 juče u 23:54:33
Zasto greska ? Malo je ideologija koje mogu da drze tolike ljude na okupu. Kada je nesto pogrsno to se i raspada kad tad.
To je logička greška zato što prosta činjenica da je neko uverenje široko prihvaćeno ne znači da je nužno ispravno ili dobro. Ako verovanje jedne osobe može da bude pogrešno onda verovanje velikog broja ljudi može biti pogrešno, te je pozivanje na broj besmisleno.

Ovo drugo si lupio bez razmišljanja i to nije ništa osim propagandnog slogana i tvog (još jednog) pogrešnog uverenja..
Slazem se sa tobom ali valjda jednostavno nemogu da shvatim zasto toliko bijesa i jada na jeziku  ljudi koji siguran sam ne poznaju Islam dovoljno, dabi o njemu sudili na povrsan i izrazavali se na jedan tako nepristojan nacin .

Citat
Ko drzi silom muslimane u evropi da ne promjene vjeru, a mnogo ih je.
U Evropi prevashodno strah da ne budu odbačeni od porodice, a potom pretnje smrću.
Slazem se sa ovim prvim a u ovo drugo ni ti nisi siguran, tamo se za prijetnje moze zaglaviti zatvora.
Znaci po tebi sve drugo samo cisto ubjedjenje ne dolazi u obzir ?

Citat
Bog dragi zabranjuje ubijanje bilo koga ...
Opet lažeš. I Kuran i Hadis pozivaju na ubijanje ljudi.
Mislim ja stvarno neznam, nemoj molim te, ovo kako si napisao ljudi ce pomisliti da je Kuran skup pravila o ubijanju ljudi.
Ja samo znam da Islam precizno uci o tome da ce svako odgovarati na buducem svujetu za nepravedno ubistvo zivotinje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Citat
Citat: akan1303 juče u 23:56:40
Citat
Ajde ajde, metak u čelo pa pravac u raj i među noge devica koje samo tebe čekaju!  Smile
Samoubistvo je strogo zabranjeno u Islamu.

Mda, samoubistvo je zabranjeno u Islamu, ali opasavanje eksplozivom i dizanje sebe i još trista nedužnih ljudi u vazuh nije...  Smile

Kontradiktorni ste do koske, a da toga niste ni svesni.
Ja neznam taj propis stvarno, ti gospodine ako si procitao to negde reci, ako si zakljucio preko tv onda msm nepouzdano je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Arijadna = Rijalda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0

Slazem se sa tobom ali valjda jednostavno nemogu da shvatim zasto toliko bijesa i jada na jeziku  ljudi koji siguran sam ne poznaju Islam dovoljno, dabi o njemu sudili na povrsan i izrazavali se na jedan tako nepristojan nacin .
Nije to mržnja prema Islamu, to je tvoja pogrešna predstava. To je reakcija na ponašanje Muslimana kroz istoriju (mada je bilo i svetlih primera), a naročito danas. Evo dole ti pišeš da ni sam ne znaš neka opšta mesta koja se tiču Islama.

Slazem se sa ovim prvim a u ovo drugo ni ti nisi siguran, tamo se za prijetnje moze zaglaviti zatvora.
Znaci po tebi sve drugo samo cisto ubjedjenje ne dolazi u obzir ?
Nisu potrebne otvorene pretnje kad Kuran i Hadis jasno kažu da je kazna za napuštanje vere smrt... i kad čoveku od detinjstva time puniš glavu, jasno je da neki od onih koji su spoznali da je Islam samo još jedna obmana ima strah da ga se javno odrekne.

Mislim ja stvarno neznam, nemoj molim te, ovo kako si napisao ljudi ce pomisliti da je Kuran skup pravila o ubijanju ljudi.
Ja samo znam da Islam precizno uci o tome da ce svako odgovarati na buducem svujetu za nepravedno ubistvo zivotinje...
Možda sedneš pa pročitaš, istražiš...pa otkriješ sam. Pa onda nastaviš dalje, pa vidiš da je bog kojem se i Hrišćani i Muslimani mole, samo jevrejsko nacionalno božanstvo...nema veze sa onima koji nisu semiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Na osnovu cega si ti zakljucio da je bog jevrejsko nacionalno bozanstvo i dali to tvrdis samo ti ili je to neki novi pravac u shvatanju  boga ?
E hajde nadji u kuranu propis citat gde se apostazija kaznjava smrcu.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2015, 21:35:50 od akan1303 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Citat
Nije to mržnja prema Islamu, to je tvoja pogrešna predstava. To je reakcija na ponašanje Muslimana kroz istoriju (mada je bilo i svetlih primera), a naročito danas. Evo dole ti pišeš da ni sam ne znaš neka opšta mesta koja se tiču Islama.

Upravo tako, reaguju ljudi koji nisu spremni izucavat samu vjeru vec njene predstavnike iako je ne predstavljaju na pravi nacin.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.