Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 14:44:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put oslobodjenja  (Pročitano 25651 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gledaš stvari iz prizemne perspektive . Ne vidiš dalje od onoga što ti je ispred nosa . Vidiš sebe i nešto malo oko sebe .

Iz te perspektive - u pravu si .

U ostalom - šta je prava sloboda ?

1. Da budeš slobodan od svih mogućih pizdarija
2. Da radiš šta ti ćukne u pamet

Ili 1 ili 2 . Izaberi .
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 20:27:40 od pinot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
nije ni pod 1. ni pod 2. .vec sam pisao o tome na ovoj temi ,pa pogledaj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
Strah - pa makar i korz postovanje - zarobljava i zaslepljuje i nikako ne moze da oslobodi. Strah i ljubav ne mogu da postoje u isto vreme - jedno iskljucuje drugo. Nikad mi nije bilo jasno zasto hriscani mesaju ove dve stvari i pozivaju se na njih kao na jednu - ljubav prema Bogu i strah od Boga. Koja je to preverzna vrsta odnosa koja upraznjava ljubav i strah - sado-mazohizam ???
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li bi se moglo reći da je oprez = mala doza straha ? Može biti da bi se i moglo ? Šta se tebi čini ? Predpostavljam da bi se složio . Pa , ajd da nastavim .

Zamisli mladu zaljubljenu djevojku i mladog zaljubljenog momka na početku veze . Zamisli njihov recimo 5 sastanak ....   Je si zamislio ? I ? Jel malo vuna kićo ? Eto , vidiš da strah i ljubav ne isključuju jedno drugo .

« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 08:00:22 od pinot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Надам се да Бога не волиш као своју девојку и да немаш исте потребе према њему.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rele , majstor si da kontekst ostaviš nedirnut a srž izvrneš naglavačke . Mislim da ne bi pogrešio kada bi razmislio o advokaturi . Ovo shvati kao kompliment .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А ти си мајстор за мешање теза.

Постоје разне врсте љубави, не можеш исто да волиш сестру као што волиш девојку и слично, зато ми није јасно како можеш љубав према Богу да поредиш са неком другом љубављу.

А на крају, било која љубав од наведених искључује страх.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da bi bilo u redu kada bi objasnio zašto to misliš .

Moje mišljenje je da je to istina u jednom savršenom , idealnom odnosu . Ali , naš odnos sa Bogom je daleko od savršenstva i ideale .

Ako pročitaš knjigu postanka , u samom početku , opisuje se Adamov odnos prema Bogu . Adam je prije pada imao savršeni odnos s svojim Stvoriteljem . Tu zaista nema mjesta strahu . I ako pročitaš primjetićeš da se strah ne opisuje ni u tragovima . Kaže u stilu "Jahve je šetao vrtom za dnevnog povjetarca" i slično tome . Ustvari , imamo opisanu - harmoniju . Mislim da je harmonija dobar izraz .

I na kraju da ti još nešto kažem : mislim da nije korektno da se ja ovdi trudim , da ti nešto opišem i dočaram a ti onda jednim potezom , jednostavno kažeš : nije to tako . Pa , O,K, nek nije . Al daj malo objasni . Ne mogu ja da budem jedini koji nešto objašnjava i da stalno nailazim na negiranje a da se taj koji negira barem malo ne potrudi da objasni zašto negira . Primjerom , objašnjenjem ili bilo kako drugačije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mislim da bi bilo u redu kada bi objasnio zašto to misliš .

Па не знам... ако си пробао некад да .... сестру, онда ово моје појашњавање стварно нема смисла.

Ako pročitaš knjigu postanka , u samom početku , opisuje se Adamov odnos prema Bogu . Adam je prije pada imao savršeni odnos s svojim Stvoriteljem . Tu zaista nema mjesta strahu . I ako pročitaš primjetićeš da se strah ne opisuje ni u tragovima . Kaže u stilu "Jahve je šetao vrtom za dnevnog povjetarca" i slično tome . Ustvari , imamo opisanu - harmoniju . Mislim da je harmonija dobar izraz .

ОК, али мислим да то пре свега потиче од Адамове "игноранције", тачније наивности и незнања - дакле исти однос који има отац са својим дететом у раном стадијуму живота.

I na kraju da ti još nešto kažem : mislim da nije korektno da se ja ovdi trudim , da ti nešto opišem i dočaram a ti onda jednim potezom , jednostavno kažeš : nije to tako . Pa , O,K, nek nije . Al daj malo objasni . Ne mogu ja da budem jedini koji nešto objašnjava i da stalno nailazim na negiranje a da se taj koji negira barem malo ne potrudi da objasni zašto negira . Primjerom , objašnjenjem ili bilo kako drugačije .

Зар не објашњавам довољно сликовито?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2007, 18:17:04 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Čovjek je fino pitao , ja sam fino dao korektan primjer i to je O.K. Ako čovjek želi produbiti diskusiju i to je isto O.K.

A te tvoje perverzije nisu niti interesantne niti poželjne .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 14:44:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.