Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:05:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li ce put kroz vreme biti moguc

Glasanje završeno: 21. Dec 2010, 23:38:21

da
63.9%  (23)
ne
36.1%  (13)
Ukupno glasova: 33
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: put kroz vreme  (Pročitano 24300 puta)
Svakodnevni prolaznik

Crazy Frog, where are you now ???

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 Smile Smile Smile

Procitao sam ono sto je postovao light... nego pitao sam za matematicko dokazivanje...
tamo samo pominju - ocu jednacinu  Smile
IP sačuvana
social share
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
za nas svakodnevni put kroz vreme jedinica je skund u sekundi mada to nije tacno jer put kroz vreme nije isto sto i put kroz prostor to je malo teze za nas da skontamo ali mi se kroz vreme krecemo u jedinici koja glasi samo sekund ne u sekundi kao kod prostora sto je metar u sekundi vreme i prostor su vrlo usko povezani tako krecuci se kroz svemir brzinom svetlosti mi bismo ostarili a da li to danas za nas izgleda realno pa naravno da ne ali najnovije teorije govore tako i mi to moramo da postujemo do nastanka novih i tako u beskraj jer nauka nikada nece moci u potpunosti tacno da opise prirodu ali dosta dobro bar za sada to cini. kad neuka u potpunosti opise prirodu to ce biti teorija svega ali za nju moramo poznavati celu materiju univerzuma a kako da ne da cemo je poznavati.
Smile Smile Smile

Procitao sam ono sto je postovao light... nego pitao sam za matematicko dokazivanje...
tamo samo pominju - ocu jednacinu  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 15:20:50 od stojan111 »
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
Prema mojim informacijama već je grupa Labirint napravila mašinu za putovanje kroz vreme.
Ono što njima smeta je to što mogu da budu samo posmatrači,ne mogu da se mešaju u događaje i da probaju da isprave neke stvari u davnoj prošlosti.
jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo aj dobro necu jaukati nego stvarno priznaj da si izmislio
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: stojan111

eksperimentalno ne mogu ali matematicnki mogu. ako ti odgovara ja cu dokazati

Pa to je sve sto sam pokusavao da ti kazem, vreme ne postoji u materiji, postoji samo u mislima coveka.
Zivot je osecaj prisutnosti a ne misao. Sve vrednosti koje je covek stvorio kao sto su merni sistemi su duhovne a ne materijalne vrednosti.
Vracanje materijalne forme kao sto je zivot coveka u situaciju koja se desila ili odlazak u situaciju koja se nije desila je samo fikcija.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111

eksperimentalno ne mogu ali matematicnki mogu. ako ti odgovara ja cu dokazati

Pa to je sve sto sam pokusavao da ti kazem, vreme ne postoji u materiji, postoji samo u mislima coveka.
Zivot je osecaj prisutnosti a ne misao. Sve vrednosti koje je covek stvorio kao sto su merni sistemi su duhovne a ne materijalne vrednosti.
Vracanje materijalne forme kao sto je zivot coveka u situaciju koja se desila ili odlazak u situaciju koja se nije desila je samo fikcija.

jesi ti procitao sta je lightsoft objavio da je moguce i u materiji ali to je vise prelaz u antimateriju pa zatim povratak u materiju  vrlo tesko za shvatiti mada mozda ce biti moguce a to sto ovaj odvaljuje to nemoj ni citati za sada si ti u pravu ali u buducnosti
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Luvmya 520

jesi ti procitao sta je lightsoft objavio da je moguce i u materiji ali to je vise prelaz u antimateriju pa zatim povratak u materiju  vrlo tesko za shvatiti mada mozda ce biti moguce a to sto ovaj odvaljuje to nemoj ni citati za sada si ti u pravu ali u buducnosti
Zivot ( osecaj prisutnosti ) je u vlasnistvu materije i ne postoji van materije. "Antimaterija" je nesto sto je neko izmislio a naivnih da u izmisljotine veruju i da ih finansiraju je oduvek bilo.
Sve sto postoji u materiji postoji samo " sada i ovde ", "proslost" ili "buducnost" su samo ljudska emocionalna misao.
Ti nisi bio ti "pre godinu dana" niti ces ti biti ti "za godinu dana", ti si samo taj sto postoji sada i ovde.
Sudeci da u mozgu imamo " preko 100000 hemijskih reakcija u sekundi " sto predstavlja konstantnu promenu
koja konstantno donosi nova znanja, nemoguce je nekoga precizno definisati, tako da je ime po kojem
covek zeli da odredi/definise svoju prisutnost jedina definicija coveka koji postoji.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111

Zivot ( osecaj prisutnosti ) je u vlasnistvu materije i ne postoji van materije. "Antimaterija" je nesto sto je neko izmislio a naivnih da u izmisljotine veruju i da ih finansiraju je oduvek bilo.
Sve sto postoji u materiji postoji samo " sada i ovde ", "proslost" ili "buducnost" su samo ljudska emocionalna misao.
Ti nisi bio ti "pre godinu dana" niti ces ti biti ti "za godinu dana", ti si samo taj sto postoji sada i ovde.
Sudeci da u mozgu imamo " preko 100000 hemijskih reakcija u sekundi " sto predstavlja konstantnu promenu
koja konstantno donosi nova znanja, nemoguce je nekoga precizno definisati, tako da je ime po kojem
covek zeli da odredi/definise svoju prisutnost jedina definicija coveka koji postoji.
nemoj biti tako siguran u to
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N95 8gb
...
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
...

komentari su ti jasni kao kineski ako sam skonto ti oces da kazes da si ovo vec 100 puta slusao i da ti je tema dosadna pa onda potrazi neku zanimljiviju
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Luvmya 520
nemoj biti tako siguran u to
Govorio sam o onome sto covek zna, sto dozivljava, rec siguran/ubedjen se koristi za nesto sto se desilo ili ce se desiti. Covek zna da je zivot u materiji i da zivot definise tu materiju, a ne obrnuto.
Svaki svestan covek takodje zna da on/ona postoji samo sada i ovde, bez obzira na brzinu kretanja.
Covek je tu gde jeste zahvaljujuci znanju a ne zato sto je bio siguran da ce biti tu gde je.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:05:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.