Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put do ženskog srca vodi preko stomaka  (Pročitano 18585 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Лични пример, имам девојку.... Не зна ни да скува, није самостална, мама јој све ради, кућне послове у животу није видела и ви мени причате о животу, свој веш није опрала ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
pa da autoelektrika i brusenje se radi svaki dan, dva puta dnevno  Smile  kao kucni poslovi, i to posle posla, dodjes kuci i odma tri sata brusenja pa dva sata poliranja pre spavanja

tebe dete hvata panika da ces morati da radis u kuci jer si sebi birao lepo dupe i dopicnjak, a ne devojku koja zapravo nesto i ume osim da bude lepa

to je vec tvoj problem.. a ne problem drugih zena.. moras svoj problem sam da resis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 
Па ајде, ти мене замени у брушењу и полирању и аутоелектрици, а ја ћу тебе у пеглању па да видимо који је сласнији комад рада ... А после завшених обавеза да одем у куповину и да се просеравамо како је то ин  Smile
cek bre, a ti ces savki dan da poliras, busis i kenjas po garazi?
Ves se pegla stalno, sudovi se peru stalno, da te pitam ja nesto znas li ti da pustis masinu za ves?
Citat
da ne znaju svoju ves sami da sloze i stave u ormar..

А да ли си ти та која слажеш или само набацаш гардеробу и живиш у хаосу који само ти разумеш ?
Ja zivim u haosu koj samo ja razumem, meni mama donosi dorucak u krevet.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
cek bre, a ti ces savki dan da poliras, busis i kenjas po garazi?
Ves se pegla stalno, sudovi se peru stalno, da te pitam ja nesto znas li ti da pustis masinu za ves?

Нажалост знам, а и иза себе ја оперем тањире... , да ја сваки дан кењам по гаражи и доста зна да буде велик опсег посла...  Ко пегла стално, недељу дана пребацујете веш и после као опеглате све у једном даху и кажете то је сваки дан посла било  Smile

Citat
tebe dete hvata panika da ces morati da radis u kuci jer si sebi birao lepo dupe i dopicnjak, a ne devojku koja zapravo nesto i ume osim da bude lepa

То више није реч о бирању, него о томе да нема ни једне нормалне девојке способне за кућне послове, него само за истресање својих женских хирова по бутицима и козметичким салонима, а после продајете причу мушкарац који не ради кућне послове је "мозохитста".
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 11:57:21 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 
pa ti jedino ako od toga zivis, pa si zato non stop u garazi..

Citat
То више није реч о бирању, него о томе да нема ни једне нормалне девојке способне за кућне послове, него само за истресање својих женских хирова по бутицима и козметичким салонима, а после продајете причу мушкарац који не ради кућне послове је "мозохитста".
Sve su devojke sposobne, samo pitanje koja ce pomeriti guzu, a koja ne.
Al ponovo ja te kucne poslove ne bi delila na muske i zenske, mislim da mogu svi podjednako da se
ukljuce u rad po kuci.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Па јесте то је вишестраност, многе не знају ни сијалицу да промене ( чак и мушкарци), па јес можеш много тога сама, а ова се јавља о неком ставу реалности, а гарант није мрднула ни прстом и хоће да буде паметна.

Za ovo ti garantujem da nisi u pravu... Smiley

Citat
Није ту реч око смањења муда, ако ти се потпомогне у нечему, али једноставно видети мушкарца да уместо жене обавља кућне послове, а она кити нокте лаком, то је чист папучар... Н

A, jbg.. nije ni red da on cese jaja dok ona sve radi po kuci samo zato sto jednom u tri nedelje pokosi travu...
E, i to znam... mislim.. ne znam kosom.. jos... ali znam da kazem kosilici - idi tamo... Smiley

Mada, opet... ova rasprava je malo besmislena... jer ce svako naci parnjaka...
Ti nekoga ko ce da te tetosi, a ja nekoga s kim cu voditi razgovore tipa - znaci, za vikend rusimo ovaj zid i ti lepis plocice, ja mesam lepak...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Put do ženskog srca vodi preko stomaka
Ne, a sada se vratite u kuhinju i napravite momcima/muzevima po sendvic.  Smile Smile

I jos uvek me niste poslusale, nego se ubedjujete ovde. A sendvic nespremljen i rucak neskuvan ccc...  Smile Smile

Nego, koliko je tesko deliti kucne poslove? Smiley
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 14:08:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Ako te neko lepo zamoli da mu pomognes,zasto ne bi...Koji god da je to posao...
Pa i ja cu nju ako treba da zamolim da mi pomogne oko nekih "muskih" ako nemam koga drugoga...valjda je poenta da partner bude osoba na koju mozes uvek da se oslonis i koja je tu za tebe,i koja je voljna da cak i ako ne moze da pomogne pruzi svoj maksimum...ili ja masim poentu...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Moj idealni dragi voli da kuva, nije aljkav i baaš se razumije u kompjutere  Smile

Ко да си мене описала, ђе ме нађе, ђе ме нађе... Smile

to je vec tvoj problem.. a ne problem drugih zena.. moras svoj problem sam da resis  Smile

Не може и дупе и допичњак и да нешто уме? Smile

Знам девојку која има и дупе и допичњак још је била и млада 17-18 година кад је дошла да живи код дечка није ништа знала а сада прави кулинарске специјалитете...Тако да немојмо бити искључиви, могућа је и она са дупетом у допичњаку која ипак није ретардирана па зна да кува...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако жена не ради, па наравно да су на њој кућни послови, мислим да нико од мушкараца не жели да заврши са Пеги Банди... Smile
Мислим ако ништа не радиш цео дан није ти проблем опрати пар судова и пребрисати мало по кући...
Ако и жена и мушкарац раде онда је потребна организација...неко ће да спрема ручак а неко пере суђе... Један дан мушкарац кува други жена итд...
Исто различита је ситуација код станова и кућа...Код станова су све практично традиционални женски послови тако да ту нема е ово је женски, ово је мушки...А код кућа има више посла око одржавања која углавном мушкарац ради али ни то нису послови који се морају радити сваки дан...
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 14:56:33 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
Citat
Па јесте то је вишестраност, многе не знају ни сијалицу да промене ( чак и мушкарци), па јес можеш много тога сама, а ова се јавља о неком ставу реалности, а гарант није мрднула ни прстом и хоће да буде паметна.

Za ovo ti garantujem da nisi u pravu... Smiley

Добро ти имаш тако схватање, а рецимо тебе нико није терао да знаш да кречиш лепиш, него си сама од себе то урадила, другим речима ниси остала само на једном или два... него си себе унапредила... Тако да то је по мени вишестраност...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.697 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.