Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put do ženskog srca vodi preko stomaka  (Pročitano 18667 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
hahahahaha obozavam ove lenjivce sto misle da je njihova prisutnost dovoljna  Smile

Твоја је и сувишна  Smile Smile Smile

Моје кућно задужење, ти као припадница женског пола не би ни била способна, а као што рекох солиш памет, а ништа у животу ниси теже дигла од кашике.Моја плата је супер, а и добра је фирма.... Баш се питам ко тебе трпи  Smile
Па да ли буде ћао или не, није мени да ја дајем задужење, само кажем да је познато да је кућни посао женски, а да ли ће га она урадити или не то је њена ствар. Мушкарац може да допомогне ако је њему воља...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 15
PA sta su tvoja kucna zaduzenja?

Svakog dana ubacujes 3 tone uglja ili sta?

(btw. nisam ubacivala ugalj, ali cepam i unosim drva (i panjeve), proslog vikenda sam razgrtala jednu finu gooomilu zemlje kako bi poravnali bastu i redovno majci pomazem u okopavanju iste, znam da promenim sijalicu... to redovno radim... da izmerim napon struje, da prevezem uticnicu i utikac - obican, suko i trofazni, imam sopstveni set odvijaca ... doduse onih na bateriju, busilicu delim sa caletom, ali nam to retko treba... sav namestaj u sobi sam sam sastavila... isti slucaj je i sa kuhinjom i trpezarijskim stolom i stolicama jer su me moji iznervirali jer su zaboravili da zaustave majstore, iako je bilo placeno i montiranje...  znam da krecim i da farbam... znam da napravim licnu... ali vise nema potrebe...  ne znam da kosim, ali znam da podrezujem zivu ogradu... znam da secem testerom i da se ne posecem... bez obzira da li je ona obicna ili bonsek... nisam muskobanjasta, nisam lezbejka i imam decka.. koji doduse sve to i sam zna da uradi, ali za pare ili kiflice  Smile)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
jos jedna mamina supica je tu da nas nauci sta zene treba da rade  Smile
njegovo zaduzenje jedino je "sedi sine, majka ce"  Smile

i onda formiras lika koji nikome ne valja, najmanje sebi ..

i posle bude "sve zene su kucke!"  Smile

« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 00:18:51 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Па теби онда једно велико свака част, лепо је чути да си способна, што се тиче није угаљ него дрва, цепање, слагање тих дрва, резање моторном тестером, крчење површине и то ручно уз крамп, ашов, секиру и мотику, сађење, па кошење траве тримерком на брду ( јако заморно ), кући мењање дискова на колима, замена плочица, поправка анласера, алтернатора, замена каиша, обрада метала, дрвета... и тако могу до сјутра. Мада ово је све рађено за породицу моје девојке, пошто људи имају огромну површину и понудио сам се да ја то уради, а да не причамо, глетовање, кречење куће, уз брата радим и браварију... а о струји исто тако, тако да сам вишестран колико год могу. Добро је видети да си вишестрана и драго ми је због тога.
Citat
jos jedna mamina supica je tu da nas nauci sta zene treba da rade  Smile
njegovo zaduzenje jedino je "sedi sine, majka ce"  Smile

i onda formiras lika koji nikome ne valja, najmanje sebi ..

i posle bude "sve zene su kucke!"  Smile

То говориш у своје име?
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 00:27:21 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 15
Pa nije to visestranost... to je, ja mislim, sasvim normalno ponasanje... Posebno ako zivis sam... ili sa nekim - tipa decko\devojka...

Sto ja da svog decka koristim kao roba da mi obavlja fizicke poslove, kad gro toga mogu i ja sama... a ako ne mogu ili necu, mogu da platim ili trazim pomoc...

S druge strane, ja zaista mrzim te neke "zenske" poslove... jedino da kuvam me ne mrzi toliko jer volim da tovim ljude oko sebe... eto... plus me rucni rad bilo koje vrste opusta... od heklanja do pravljenja namestaja od paleta .... Ali ciscenje....ribanje.. pranje prozora (sto je, pak.. opet sve fizicki posao, sta vise... tezak)... prf... nema sanse...
I koliko vidim.. malo se razlikujemo sem tog dela sa popravkom automobila koji kao i petljanje oko vodovodno-kanalizacionih instalacija prepustam profesionalcima... em je prljavo, em garant mogu nesto da zeznem... Ali, gumu znam da promenim... i svecice da promenim.. sipam vodu... proverim nivo ulja.. i tak..  Smile

Opet... ja sam se uvek zabavljala sa ljudima koji su slicniji meni po tom pitanju i kojima nije bio problem da u vezi svi radimo sve... Nisu im se smanjila muda, niti su manje muskarci... ali jako lepo kace zavese i ves, brisu prasinu i skupljaju paucinu... posebno sto sam ja niska, a ne volem da se penjem na stolicu jer imam strah od visine...O kuvanju ne bih, posto je tu bilo odlicnih slastica...  I takva mi je generalno porodica... i sa oceve i majcine strane... bas sam razbrajala u glavi ko je bio i jeste kakav.. Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 00:40:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Па јесте то је вишестраност, многе не знају ни сијалицу да промене ( чак и мушкарци), па јес можеш много тога сама, а ова се јавља о неком ставу реалности, а гарант није мрднула ни прстом и хоће да буде паметна.  Па разликујемо се само што сам ја завршио за аутоелектричара и уз то доста и механичарског посла и браварију преко брата. Није ту реч око смањења муда, ако ти се потпомогне у нечему, али једноставно видети мушкарца да уместо жене обавља кућне послове, а она кити нокте лаком, то је чист папучар... Није мени страна ни кухиња, шта више волим да чак и скувам понекад за породицу.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 00:53:00 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
lezi leba da te jedem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Нема нека стриктне поделе мушко-женски посао али ипак се зна шта је типично мушки а шта женски...Па неће ваљда мушкарац да кува ручак док жена цепа дрва или ашови башту...Када је неки тежи посао он обично ''припада мушкарцу''.Када се постави ко ће да покоси траву и направи ручак мени је нормалније да мушкарац покоси траву а жена спреми ручак...А између послова типа спремање собе или пеглања то је посао и мушкарца и жене... Мени кева не пегла ствари још од основне школе нисам баш толико ретардиран да не знам да опеглам, плус боље пеглам од ње она увек пегла на неке линије и чуда...

Једино од тих типичних ''мушких'' послова не радим са висином, значи ако треба да се пентрам на мердевине или кров ту ме нема...Ја кад се попнем на столицу то су за мене оркански висови о мердевинама да не причам...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Put do ženskog srca vodi preko stomaka

Пут до мог срца, води преко доброг курца  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
lezi leba da te jedem  Smile

Боље ти лези и не устај...  Smile

Citat
Нема нека стриктне поделе мушко-женски посао али ипак се зна шта је типично мушки а шта женски...

Па управо је то и поента, сад све све више жене окрећу на то да оне ништа не раде, а да мушкарци раде све. Нису у стању ни ручак направити, а причају о неким причама  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.