Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:18:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pusti ga da te "lovi"  (Pročitano 12727 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Smile  dokle vise ...
Tvrdoglavost, jedna od gorih ljudskih osobina u nekim slucajevima. Nazalost, imam je i ja.

I moja savest je potpuno mirna.
Tvoja savest nikako nije mirna zato sto si jedan mnogo sujetni covek. Pamtis lose stvari i nebuloze a ne pamtis ko je stajao ovde uz tebe kada si mislio da ceo ZK smatra da si govno i rekao ti "Daj polako, nemoj tako, nije to tako, polako pa ce se srediti", a zapamtio si nesto sto sam ti rekao na PP u poverenju i dao svima na uvid pritom se meni obracajuci u trecem licu nemajuci ni hrabrosti da mi se obratis direktno.

Ne mislim da si nesto los kao covek, samo mnogo sujetan i mnogo zajedljiv. Ponasas se kao malo dete cim nesto nije po tvome, a to koristis kako bi se izdrkavao uvredama po svima a posle se planski izvinjavao kada vidis da ti to ide u korist recima da si to rekao u afektu a ni ne menjas uopste misljenje. Slobodno me napusavaj koliko hoces, posto nemas pojma o meni i mom zivotu pa me ne dotices nesto licno. Ne poznajes me i mnogo mi je drago zbog toga posto takvu osobu koja moze da pljune na nekoga samo zato sto mu se ne svidja to sto je rekao na nekoj temi, zaboravljajuci neke stvari, i ne zelim da upoznam. Svako dobro.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Aj bre to sve na pp Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia krntija
Ne boj se, osećanje je uzajamno. Poslednje što mi treba je poznanstvo sa takvim umobolnikom.

Citat
Pamtis lose stvari i nebuloze a ne pamtis ko je stajao ovde uz tebe kada si mislio da ceo ZK smatra da si govno i rekao ti "Daj polako, nemoj tako, nije to tako, polako pa ce se srediti"

Misliš da to nije bilo obostrano? Pitaj Zemunku ko joj je o tebi govorio u superlativima kad si dobio ban, tvrdeći da ga nisi zaslužio i da je ona preterala.

Al onda sam vremenom skapirao da si u stvari ono što je ona sve vreme tvrdila da si.

Citat
a to koristis kako bi se izdrkavao uvredama po svima a posle se planski izvinjavao kada vidis da ti to ide u korist recima da si to rekao u afektu a ni ne menjas uopste misljenje

Jebi ga sine šta da ti kažem... Mislio sam da nisi zaslužio takav tretman, al zajebah se. Jebi ga i ja sam čovek pa tako i pravim greške.

Citat
a zapamtio si nesto sto sam ti rekao na PP u poverenju i dao svima na uvid pritom se meni obracajuci u trecem licu nemajuci ni hrabrosti da mi se obratis direktno.

Smile Smile Smile

Nisi ti meni ništa reko u poverenju, već si mi pretio. A sa pretnjama koje su meni upućene, ja imam pravo da radim šta oću. Nisam ja gnjida da idem okolo i govorim javno nešto što je neko rekao meni o nekom trećem licu u poverenju, kao ti.

Sve najgore.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
Sve najgore.

Smile Smile

jebote pokidah se Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Ne pamtis, inace se ne bi ovde izdrkavao, i pricao o meni sve i svasta. I to me mozda i najvise boli iz cele price.

Citat
Nisam ja gnjida da idem okolo i govorim javno nešto što je neko rekao meni o nekom trećem licu u poverenju, kao ti.
Nicije poverenje odavde nisam izdao pa ni tvoje, inace bi ovde odavno nastao kurcslus i to takav da niko ne bi govorio sa nikim. Nisam gnjida, pa da namerno idem i olajavam bilo koga bilo po PP-u ili temama. Kad me zakace odgovorim, za ostalo me bas briga. Svakome sam ovde u lice rekao sta mislim o njemu i generalno, moje misljenje o nikome ovde nije nesto lose. Samo sto su me neki veoma razocarali svojim odnosom prema meni.

Sto se tice Ze (kad vec i nju mesas u celu pricu), misleh da je sve to iza nas jos od vremena kada me je napusavala, pisala drugima na PP kako sam licemerno govno, pratila po temama i pricala kako sam ja ovakav ili onakav. Hvala ti Ze, vidim da te i dalje moje reci nimalo ne pogadjaju.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia krntija
Citat
Nicije poverenje odavde nisam izdao pa ni tvoje, inace bi ovde odavno nastao kurcslus i to takav da niko ne bi govorio sa nikim. Nisam gnjida, pa da namerno idem i olajavam bilo koga bilo po PP-u ili temama

Ma pao bi ceo forum kad bi ti progovorio.  Smile

Onog trentuka kad si ti, prvo meni privatno, a onda i javno pretio kojekakvim šatro "razotrkivanjem"  Smile ti zi za mene postao gnjida. Da nisi gnjida, ti to uopšte ne bi pominjao.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Hajde... sad se regrupisite i kolektivno mrzite... mene...,:P

Cisto da mir ponovo zavlada svetom...Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Ne pretim u prazno, tako da sam pretio, uradio bih to. Cisto si me iznervirao zato sto si preneo nesto sto smo pricali privatno onako javno. Da sam gnjida, rekao bih i uradio nesto jos gore. Posto sam nazalost dobar covek onda ti jednostavno kazem da me se ostavis(sto verujem da ces i uraditi). Toliko.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:18:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.