Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Glasanje
Pitanje: Kako vam se čini?
Odlično
56.7%  (51)
Dobro
25.6%  (23)
Loše
17.8%  (16)
Ukupno glasova: 90
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Puštena nova verzija ConQUIZtadora!  (Pročitano 38428 puta)
Ucesnik diskusija

Neunistiva...

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 66
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Zasto postoje nazivi filmova na engleskom jeziku u pitanjima?
Mozda ne znamo svi engleski... Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 18:42:57 od Andemona »
IP sačuvana
social share
Siromah nije onaj ko malo ima, vec onaj ko previse zeli...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG g5
isto kao sto postoje pitanja koji je to broj ili kako se sta kaze na engleskom

ko zna zna ko  ne zna njemu dva  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sto se tice filmova na engleskom, razlog je to sto je to ne postoji relevantna lista zvanicnih prevoda, a kako su u pitanju uglavnom veliki i popularni filmovi vecina ljudi zna original...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No future – do prekosutra... Dr :)

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7752
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung 5600
Posle nekoloko dana navikavanja na novu glavnu stranu i dalje mi se čini da su mnoge rubrike bile preglednije, npr. Rang liste, pošta (teško se vidi sada šta nije otvoreno, zgog boje koja se utapa u koverat). Osim toga sada se vide svi prijatelji, tj. i oni koji nisu prisutni, za čim po meni, nema potrebe, a zbog istog ne vidi ko je moderator na javnom. Ne može više da se pregleda lista prisutnih, a besmisleno je prenatrpavati listu prijatelja...Jasno mi je da sve to nije primarno u CQu, ali zašto ga ne bi učinili još boljim... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nov interface vam je odličan i ako nisu neki zadovoljni.
Pošto igram i na mađarskom CQ upućen sam i da ima mnogo više igara npr.  osvajanje evrope,duge i kratke borbe itd.
Saznao sam da su potrebni i neki kriterijumi koje ćemo verujem ispuniti i unaprediti i naš CQ kako valja.
A imam i neke predloge, nadam se da će vam se svideti . . . .
1.  Valjalo bi da nagradite i nas postavljače pitanja pošto smo ulažali i mi neki trud za oboljšanje igre mada to i nije toliko bitno. . . .
2.  Mogli bi se organizovati neka takmičenj u raznim oblastima npr istorije, geografije, sporta itd. . .
Sa time da se ne bi uzimali pitanja iz igre već objaviti konkurs za nova pitanja u zavisnosti oblasta takmičenje. . .
Odmah bih i dobili duplu nagradnu igru jer ja bih nagradio i postavljača najtežeg pitanja to jest na koje pitanje se dobije najmanje tačnih odgovora. . . .

Poz i čestitam za napredak. . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
To sve lepo zvuci u teoriji, ali je neizvodljivo u praksi...

Prvo, kao neko ko igra madjarsku verziju, znas vrlo dobro da uprkos ogromnom broju igraca i mnostvu dostupnih opcija, kao i cinjenici da igra jako dobro zaradjuje, tamo se jako malo daje ljudima kroz poklone ili aukcije...

Drugo, tematski i ne-tematski turniri su nesto sto bi mogo da bude dostupno tek sa dosta vise igraca. To je nesto sto pre svega zavisi od vas koji igrate.

Inace... kada smo uradili solje, pogledali smo top liste i nekolicini ljudi smo poslali poklone... Poklona nije bilo mnogo, posto vecina tih ljudi nije imala popunjene podatke o sebi.
Ista stvar je i sa Aukcijama... ljudi se zale kako imaju ogromnu kolicinu zlata, kako redovni igraci ne pobedjuju... evo alex kuka svakih 10 dana.. a stvar je jasna... ljudi ne igraju... ne mogu da pobede na aukciji ako ne pokusavaju... A nagrada ima zaista mnogo, daleko vise nego u bilo kojoj drugoj verziji igre... uprkos tome sto ovaj nas CQ samo kosta, i kosta dosta, a nema prakticno nikakve prihode...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kao što sam rekao nisu bitna nagrađivanja sto sam prvi put spomenuo već ti turniri. . .
Ne znam kako se zarađuje CQ ali i oni na isti sistem igranja imaju kao mi. . .
No baš me briga za njih važno je da mi napredujemo. . . .
Što se tiče nagrada zaista vam svaka čast jednostavno i lepo. . .
Od početka sam sa vama pomažem kako znam, to jest sa zanimljivim pitanjima. . .
Izvinite da ne igram mnogo već koliko mogu pošto sam imao jednu tešku povredu na poslu (udar dalekovoda 35000 volti) gde sam izgubio levu ruku i noga mi je teško povređena i moram trčkarati na neke komisije, preglede, kontrole itd. . .
No sad imam malo vremena pa sam mislio da dam koje predloge . . .
Pomagaću i dalje sa reklamiranjem i postavljanjem daljih zanimljivih pitanja . . .
Poz  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Rekoh da za turnire treba obezbediti dosta vecu posetu... narocito te tematske...

Svi koristimo isti sistem, ali u Madjarskoj oni postoje 9 godina, 10ak puta su poseceniji, i privredjuju u zemlji u kojoj je internet daleko ispred ovdasnjeg.

U svakom slucaju, hvala na doprinosu Wink Svako nek napravi mali pomak i na kraju cemo stici gde treba..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple 15
Ja cu samo da pozelim brz oporavak...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
@jole_su pa covece gde si ti ? Na chatu kada si nam ispricao nije delovalo da ce dotle otici. Ajme meni, samo se oporavi, i ne posustaj.

I javi se koji put na chat.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.