Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:36:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pussycat dolls dolaze u Beograd !!!!  (Pročitano 13977 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HP nj
Dolazim ako me pozovu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nikol Šerzinger iz „Pussycat Dolls” za „Blic”
Očekujte energičan nastup
Autor: M. Mijatović | Foto:AFP | 21.02.2009. - 05:00

Američke zvezde, ženski bend „Pussycat Dolls” (PCD) nastupiće prvi put u Srbiji 25. februara u „Beogradskoj areni”. Petočlana grupa koju predvodi pevačica Nikol Šerzinger dolazi u Beograd u okviru turneje „Doll Domination”, na kojoj promovišu istoimeni album objavljen u oktobru prošle godine. U ekskluzivnom intervjuu za „Blic”, zanosna Nikol Šerzinger govori o predstojećem nastupu u „Areni”, ali i o privatnom životu i vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Ovo je vaš prvi nastup u Srbiji. Šta vaši obožavaoci mogu da očekuju na koncertu?
- Naši fanovi mogu da očekuju veoma energičan i dinamičan nastup, moćne glasove devojaka iz grupe, sjajne koreografije. Ovaj koncert će biti jedan od naših najvećih na ovoj turneji, tako da sa sobom vodimo puno sjajnih ljudi koje ćete videti na sceni.

Kakav će biti repertoar na koncertu u „Areni”?
- Tokom ove turneje odlučili smo da pevamo pesme sa poslednjeg albuma „Doll Domination”, ali smo puno pesama promenili. Jedva čekam da izvedemo pesmu „Hush, hush” na koju smo posebno ponosni i koju smo potpuno izmenili.

Šta znate o našoj zemlji i Beogradu? Da li ćete imati mogućnosti da malo obiđete grad?
- Ne znam puno o vašoj zemlji, ali bih volela da o njoj nešto naučim tokom našeg boravka u Beogradu. Imamo gust raspored nastupa, tako da ne znam da li ćemo imati vremena da upoznamo grad.

Da li je teško biti član benda koji je sastavljen samo od devojaka?
- (smeh) Kada imate pet različitih devojaka na bilo kom mestu, neizbežno je da s vremena na vreme naletite na neke poteškoće, ali ja bih uvek izabrala da budem baš sa ovim devojkama.

Koja je tajna vašeg uspeha?
- Za mene ovo nije uspeh ostvaren za kratko vreme, jer na ovome radim ceo život. Pre PCD sam takođe nastupala, pevala, išla u školu, učila ples i pevanje i za mene je to dugoročni životni put. Ali u PCD sam našla svoj dom. Tajna je zapravo u tome da nikada ne odustajete i vaš rad će govoriti za vas. Uvek na sceni dajem 110 odsto sebe i bitno mi je da prenesem publici to što osećam.

„Pussycat Dolls” su popularne među tinejdžerkama. Međutim, često vas kritikuju da imate loš uticaj na mlađu populaciju zbog kostima i koreografije na sceni.
- Znate, kontroverza nije uvek loša. Ljudi će o vama uvek pričati. Mi smo pre svega profesionalci koji svoj posao shvataju ozbiljno. Mislim da se naši kostimi i koreografije ne razlikuju puno od drugih pop zvezda, kao što je, na primer, Britni Spirs. Čini mi se da takve stvari pričaju oni koji nas ne vole. Mi nismo devojke, mi smo žene i samouverene smo, i to oseća naša publika bez obzira na uzrast.

Pesme sa drugog albuma „Doll Domination” zvuče zrelije u odnosu na prvi.
- Da, drugi album je i zreliji i emotivniji. Hteli smo da pokažemo dubinu emocija koje osećamo. Mi jesmo samouverene, jake žene, ali tu je i druga strana - sve smo ranjive.

„Doll Domination” („Ddominacija lutaka”) veoma je neobičan naslov za album. Šta se krije iza ovakvog naziva?
- Mislim da je taj naslov zabavan. Došli smo na tu ideju zbog naših fanova koji su na našim nastupima uzvikivali „Doll domination”, tako da se to prosto „zalepilo” za nas i rešile smo da tako nazovemo album. Zabavno je razmišljati o tome da polako preuzimamo čitav svet i da će jednog dana te lutke zavladati svetom.

U vezi ste sa Luisom Hamiltonom. Da li je teško održavati ozbiljnu vezu uz svu popularnost, česta odsustva? Koliko ima istine u pričama da sa Luisom planirate zasnivanje porodice?
- Pokušavam da održim ravnotežu tako što odvajam privatni život od profesionalnog i trudim se da budem dobar prijatelj, da uvek dajem sve od sebe. Težim ka tome da nađem svoj mir. Neki tabloidi su izvukli stvari iz konteksta jer su me prvo pitali da li sam u vezi sa Luisom i ja sam rekla „da”, a onda su me pitali da li bih volela da jednog dana stvorim porodicu i ja sam odgovorila „da, jednog dana”. Novinari su te dve stvari spojili. Ja sam u vezi sa Luisom i veoma sam srećna, ali niko osim Boga ne zna šta će biti u budućnosti. Pošto dolazim iz velike porodice, volela bih da je u budućnosti i sama imam. Kad budem stvorila svoju porodicu, ona će mi biti na prvom mestu, pa ću nekako naći način da dalje razvijam karijeru.

Saradnja sa zvezdama
Imali ste prilike da sarađujete sa puno poznatih muzičara. Ko je od njih na vas ostavio najjači utisak?
- Imala sam sreće da radim sa puno sjajnih umetnika, Akon, Basta Rajms, Šon Geri, Ron Fer, moj producent Tim... svako od njih je na mene ostavio drugačiji utisak.
nS kojim muzičkim zvezdama biste voleli da sarađujete u budućnosti?
- Veliki sam fan Princa i sa njim bih baš volela da radim, obožavam i Bijonse koja je prava diva, tu je i Ališa Kiz sa svojim divnim glasom, MIA koja je tako kul... ima ih stvarno puno.

Žrtvujem privatnost
Koje su prednosti, a koje mane
muzičkog šou-biznisa?
- Glavna prednost je to što stvaram muziku, ništa ne volim više od pevanja, koncerata, nastupa, kao i da to mogu da podelim sa ljudima koji me slušaju. To je zaista pravi dar, ta energija na bini, trenuci kada pišem tekstove i muziku... S druge strane, nemam privatni život, žrtvujem ga zbog posla i nemam onaj običan, normalan život, kao drugi ljudi.

Izvor: Blic

Bottom line...
Ona pi*ka Paralelni Svet me ispalio, i nece da ide. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jadna nasa deca koja ce ici na koncert......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
„Blic” predstavlja: Ko je ko u bendu „Pussycat Dolls”
Nikol i četiri seksepilne igračice
Autor: A. N. | 24.02.2009. - 05:00

Članice grupe „Pussycat Dolls”, koja će 25. februara nastupiti u „Beogradskoj areni”, privlače veliku pažnju gde god se pojave, a iako je u centru pažnje pevačica Nikol Šerzinger, ni ostale četiri devojke ne zaostaju za njom, ni po glasu, a ni po stasu.

Zanimljive su i njihove životne priče - otac Ešli Roberts bio je bubnjar u grupi „The Mamas and the Papas”, roditelji Kimberli Vajat su kamiondžije, Džesika Suta je sa 14 godina pokidala ligamente oba kolena... Melodi Tornton mnogi smatraju najboljom pevačicom u bendu, a Nikol Šerzinger je karijeru počela u Kentakiju....

Karte sa popustom
Svim čitaocima “Blica”, uz ovaj kupon “Skymusic” odobrava popust od 20 odsto na cene svih karata za koncert “Pussycat Dolls”. Karte sa popustom se mogu kupiti isključivo u Beogradu, Makenzijeva 67/I, u kancelariji “Skymusic”. Sve informacije možete dobiti na 011-3444747, a karte koštaju 1.800 dinara (parter), 2.700 (tribine - nivo 400), 3.500 (tribine - nivo 200), 7.000 (VIP) i 9.500 dinara (loža).

Kimberli Kaje-Vajat
Rođena je 4. februara 1982. u Varenzburgu
Kimberlin otac je kamiondžija, a njena majka putuje s njim. Plesom se bavi od svoje sedme godine, a kao tinejdžerka je dobila stipendiju za školu baleta na Brodveju. Radila je kao zabavljačica na brodu „Explorer of the Seas” . Početkom 2002. postala je plesačica u šou-programu „Cedric the Entertainer Presents”. Naredne godine pojavila se u spotu „Shut Up” grupe „Black Eyed Peas” i tada ju je koreograf Antin pozvala da se priključi bendu „Pussycat Dolls”.

Džesika Lin Suta
Rođena je 15. maja 1982. u Majamiju
Plesom se bavi od svoje treće godine, a kada je imala 14 godina pokidala je ligamente oba kolena, ali uspela je da se oporavi i vrati se plesu. Od 1999. do 2001. bila je čirlidersica NBA tima „Miami Heat”. Pojavila se u spotovima Krega Dejvida, Ane Džonson, Glorije Estefan... Glumila je u filmovima „From Justin to Kelly” i „Bully”. Sa Polom van Dajkom snimila je „White Lies”, a sa haus di-džejom Odom hit singl „Make It Last”.

Nikol Šerzinger
Rođena je 29. juna 1978. u Honoluluu
Njen otac je poreklom sa Filipina, dok je majka sa Havaja. Počela je da nastupa u srednjoj školi u Luivilu. Studije na Univerzitetu „Wright” napustila je 1999. da bi se priključila grupi „Days of the New”. Dve godine kasnije postala je članica benda „Eden’s Crush” koja se raspala 2002. Dugoočekivani solo album „Her Name Is Nicole” trebalo bi da bude objavljen do kraja godine. Nikol je godinu dana u vezi sa Luisom Hamiltonom, šampionom Formule 1.

Melodi Tornton
Rođena je 28. septembra 1984. u Finiksu
Melodi, koju smatraju najboljom pevačicom u grupi, prvi put je pažnju na sebe skrenula kada je u srednjoj školi pobedila na lokalnom takmičenju talenata sa svojom obradom numere „Without You” Maraje Keri. Kada je na MTV-ju čula da je u toku audicija za članice grupe „Pussycat Dolls”, prijavila se i, naravno, prošla audiciju, iako je za razliku od ostalih prijavljenih devojaka „samo pevala”. Uskoro će objaviti svoj prvi solo album.

Ešli Marija Roberts
Rođena je 14. septembra 1981. u Finiksu
Njen otac je svojevremeno bio bubnjar u legendarnom bendu „The Mamas and the Papas”, a majka joj je instruktor pilatesa. Nakon završene srednje škole, preselila se u Los Anđeles gde je upisala kurs modernog plesa. Osim u nekoliko reklama, pojavila se i spotovima grupa „Counting Crows”, „Jane’s ddiction”, pevačice Pink... Gostovala je i u rialiti šou programu „Rock and a Hard Place” koji je vodio roker Mitlof.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Kada se radi o hrani, „Pussycat Dolls” su tražile jabuke, banane, pomorandže, grožđe, limun, mango, ananas, jagode i očišćene semenke nara, da se, ne daj bože, devojke ne muče i ne uprljaju ruke... Nikol i ekipa su zahtevale i da im se obezbedi paradajz, brokoli, đumbir, celer, šargarepa, zelena salata, kao i integralni i beli hleb.
Takođe, na listi američkih pevačica se nalaze i žitarice i kukuruzne pahuljice sa ukusom cimeta, sušene kajsije, koštunjavo voće, indijski orah, brazilski orah, badem... Tu je i pet vrsta sireva, krekeri, čips i karamelizovani kolutići luka sa ukusom balzamiko sirćeta i čilija?! Od slatkiša, devojke su tražile nekoliko vrsta gumenih bombona, žvake i kvalitetne čokolade, zatim, voćni jogurt, polumasno i nemasno mleko, kao i organski med, proteinske napitke sa ukusom čokolade i vanile...
Kada je meso u pitanju, članice benda „Pussycat Dolls” su bile veoma skromne, tražile su samo ćuretinu, piletinu i šunku. Od pića, tražile su „koka-kolu”, „sprajt”, „red bul”, mineralnu vodu, kokosovu vodu i aromatizovanu vodu, tri različite vrste vina i šampanjac, kao i žestinu - viski, likere i votku.
pitam se samo gde ce jadni organizatori naci karamelizovane kolutice luka sa ukusum sirceta i cilija,organski med i
kokosovu vodu ?
 Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Шта је "органски мед"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

med dobijen prirodnim putem ,znaci od pcela koje zuje i slecu na cvetove koji rastu iskljucivo na nezagadjenom
zemljistu
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
Шта је "органски мед"?
znas, oni na zapadu su malo retardirani po pitanju hrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Simpaticne devojcice, a bogami super su odpevale...
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
ja imam za nikol med od divljih pcela Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:36:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.