Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:07:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: puskice i profesori  (Pročitano 27658 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Odlicno taman neces mnogo da ucis kad budes popravljao keca Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k800i
pa,eto sreca u nesreci
Smiley imam 4,4 i sad ce aber
vi pisite jos savete sve cu procitati sad odoh da ucim Smiley
uzdravlje
Smile
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Citat
dobar dan.imao sam danas pismeni iz latinskog i zaboravio sam da izvadim puskice iz vezbanke.da li ste imali slicnih iskustava?i sta sve moze da se desi?
pozdrav
oво ме подсети на нешто... Smile
давно,али мени су остали неки папири,кад сам се сетио:''мајку ти ј***м'',држ професорку,срећом нису сви још предали,била нека гужва,а ја као нисам се потписао на вежбанци(био први писмени у години...),па док нађем пенкало,лево десно у оној гужви па стресем папире на под,редам вежбанку,а тек онда покупим папириће и то је то....али добро сам се презноји тај пут.... Smile
за наредни пут:увек провери предајеш наставнику
Citat
ma, ljudi vi ne mozete da ukapirate..ucio sam a ortak nam je iskopirao puskice
ja sam ih na pocetku casa stavio u vezbanku ali posto ih nisam koristio skroz sam zaboravio da su tu..
ово је и горе него што сам мислио...
али стварно,вероварно ће ти дати један,сем у случају да нпр. на пушкицама није било ништа што је било на писменом,то ти даје неку шансу за дијалог....а сад свезависи и од тебе и од наставника...колико има/нема срца.... Smile
чудно,ја сам латински радио са књигом.... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
никад нисам користио пушкице.....не зато што сам био штребер већ зато што ме је мрзило да их правим Smile Smile Smile

углавном је била борба да се кец са писменог поправи на усменом....на фрку,просеравање, галаму сам успевао да добијем квалитетну двојку.....нисам пао ниједан разред Smile Smile Smile Smile.....чак сам у трећем средње био врло добар....3,50 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia E71
meni je mrzno pisat puskice,pa vrijeme koje bi utrosio praveci ih iskoristim da procitam gradivo i obicno je dovoljno da bih naucio Smiley,dobro pamcenje...ali obicno vazda uzmem od nekoga puskice zlu ne trebalo da se prisjetim Smile,a kao sto je bambina rekla status odlicnog i dobrog ucenika mnogo pomaze Smile (toliko mi vjeruju da sam sebi pravdam casove kad pobjegnem ^^)
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Dobro, ja u principu na faksu rijetko koristim ta pomocna sredstva. Iskreno, nije vise stvar bruke i sramote nego je to kao moja buduca profesija i stvarno je neozbiljno da prolazim na puskice.

Jedini predmeti gdje se koristim carima istih su oni krajnje nepotrebni predmeti, tj kad znam da ce biti krajnje debilna pitanja kao npr "koje godine je walt whitman prvi put imao mozdani udar" -_-

Ustvari, to je los primjer posto dobro pamtim brojeve  Smile
Evo npr, ovaj semestar sam imala Chomsky za pocetnike predmet u kojem je profsor ni manje ni vise trazio da ja napamet naucim rijeci gdina chomskog o tome kako je on sazeo neku knjigu o_0
Evo sacu ..

Ostale predmete se trudim da naucim  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Citat
3. uvek budi upoznat sa sadržajem puškica. Gde se šta nalazi, najvažnije je podvučeno, itd. Rasporedi ih tako da možeš lako da ih nađeš, ali i vratiš nazad u slučaju opasnosti. Ispod butina je dobro mesto, samo ih raskloniš i sklopiš ponovo. Ako imaš loš vid, batali. Ima i onih dukseva sa džepovima napred. Odlična su stvar, nabavi jedan i to neka ti bude sklonište za puškice.
Amaterski  Smile

moja taktika je bila hiding in plain sight, odvojiš par minuta pre časa i sve lepo ispišeš običnom olovkom na klupi, tanko tako da se ne vidi ništa sa udaljenosti veće od 20 - 30 cm, mirno i nimalo sumnjivo prepisuješ lepo bez da preturaš po džepovima šuškaš papirićima i slično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel One Touch Idol X
Нисам пробао овако нешто, али ми је животна жеља :  Smile

IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
3. uvek budi upoznat sa sadržajem puškica. Gde se šta nalazi, najvažnije je podvučeno, itd. Rasporedi ih tako da možeš lako da ih nađeš, ali i vratiš nazad u slučaju opasnosti. Ispod butina je dobro mesto, samo ih raskloniš i sklopiš ponovo. Ako imaš loš vid, batali. Ima i onih dukseva sa džepovima napred. Odlična su stvar, nabavi jedan i to neka ti bude sklonište za puškice.
Amaterski  Smile

moja taktika je bila hiding in plain sight, odvojiš par minuta pre časa i sve lepo ispišeš običnom olovkom na klupi, tanko tako da se ne vidi ništa sa udaljenosti veće od 20 - 30 cm, mirno i nimalo sumnjivo prepisuješ lepo bez da preturaš po džepovima šuškaš papirićima i slično.
Pa znaš kako, ako ti treba koja formula ili samo neki detalj koji ti je promakao tokom učenja, onda ta tvoja taktika i jeste najbolja.

Međutim, kada si noć pre ispita samo letimično prešao gradivo celog jednog jednosemestralnog ispita fakulteta koji je ustvari društvena nauka, onda tu ima mnogo više materijala. Problem je: a) ne bi sve stalo na klupu i b) morala bih da dođem 2 dana ranije na ispit da sve to ispišem. Kada bih stvarno to radila, ne bi ni mesto na klupi ni potrebno vreme bilo problem - nego moja patološka neekonomičnost.  Smile

Dobro, ja u principu na faksu rijetko koristim ta pomocna sredstva. Iskreno, nije vise stvar bruke i sramote nego je to kao moja buduca profesija i stvarno je neozbiljno da prolazim na puskice.

Jedini predmeti gdje se koristim carima istih su oni krajnje nepotrebni predmeti, tj kad znam da ce biti krajnje debilna pitanja kao npr "koje godine je walt whitman prvi put imao mozdani udar" -_-

Ustvari, to je los primjer posto dobro pamtim brojeve  Smile
Evo npr, ovaj semestar sam imala Chomsky za pocetnike predmet u kojem je profsor ni manje ni vise trazio da ja napamet naucim rijeci gdina chomskog o tome kako je on sazeo neku knjigu o_0
Evo sacu ..

Ostale predmete se trudim da naucim  Smile
I ja se trudim da naučim što više toga, ali je neke stvari jednostavno nemoguće postići.
Na četvrtoj godini sam imala 22 ispita. Okej, mnogo je, ali je grozno što je polovina tih ispita tu stavljena samo reda radi. Još ako mi se nešto ne sviđa, učenje mi 10 puta teže padne nego kad je nešto što je kul.

I tako sam ja najčešće švercovala na pedagoškoj psihologiji. Tu granu psihologije ne mogu da smislim, a nabacali su nam gradiva kao da smo na doktorskim studijama iz pedagogije.  Smile Uglavnom, profesor ima 200 godina, pa se uz puškice dobije 9 bez po muke (za 10 treba redovno da se dolazi na predavanja, to mi ni u ludilu nije padalo na pamet da radim Smile ).

E, ali zato klinička, recimo... Ne samo da ne može da se muva, nego su ispiti prosto takvi da - i da hoćeš da napraviš puškicu, nemaš od čega, ne vredi. Recimo, daju nam jedan profil sa nekih testova i mi treba da ga interpetiramo. Tu i da celu knjigu imaš pred sobom, ne vredi.  Smile

Uglavnom, podržavam puškice do te mere dok se celokupno znanje ne zasniva na njima i dok ne prelaze u zloupotrebu. A to je kod učenja dosadnih i bespotrebnih stvari, a takvih ima na svakom faksu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mene kad je videla razredna na kontrolnom sa puskicama i rekla da ih predam ja sam ih samo uzeo pred njom i bacio kroz prozor i rekao koje puskice?Probaj isto na kraju krajeva reci joj ako ti bude kenjala nakon bacanja puskica ,ali vi nemate dokaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:07:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.