Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucao maloletnoj devojci iz „kalašnjikova“ u grudi  (Pročitano 1516 puta)
23. Mar 2009, 10:32:28
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ljubomora pomračila um
Pucao maloletnoj devojci iz „kalašnjikova“ u grudi
Autor: Branko Janačković | Foto:K. Kamenov | 23.03.2009. - 08:00

NIŠ - Ivica Panić (30) iz Gornjeg Ljubeša u opštini Aleksinac uhapšen je zbog sumnje da je 21. marta oko 19 sati hicima iz automatske puške ubio Suzanu Savić (16) iz susednog sela Srezovac, učenicu Srednje medicinske škole u Kruševcu. Panić je, kako se pretpostavlja, pucao u trenucima rastrojstva zbog ljubomore jer Suzana, koju je proganjao mesecima, nije želela da se zabavlja s njim.

Panić se obučen u crno, s kapuljačom na glavi i „kalašnjikovom” u rukama, ušunjao u kuću devojke u Srezovcu koju je upoznao prošlog leta i izrešetao je dok se pre večere odmarala u svojoj sobi. Prema prvim informacijama, Panić je sa tri hica ispaljena sa razdaljine od metar i po pogodio nesrećnu devojku u grudi.
Suzana Savić
- Suzana je došla u petak iz Kruševca gde ide u prvi razred Srednje medicinske škole, da provede vikend sa nama. Pričali smo te večeri, smejali se. Otišla sam da napravim palačinke, a ona u sobu da malo prilegne pre nego što počne serija na TV-u - počinje priču Suzanina majka Žaklina. Kad je začula hice, kaže, pomislila je da sin u dvorištu baca petarde.
- Vrata Suzanine sobe su bila otvorena, videla sam dim ispred, onda sam čula da vrata susedne prostorije lupaju. Dotrčala sam i videla muškarca u crnom, sa kapuljačom na glavi kako razvaljuje vrata da bi izašao na terasu. Skinula sam mu kapuljaču i videla lice iz profila. Tad mi je prvi put blesnulo pred očima. Jedan metak mi je prošao pored slabine. Potom još jedan blesak. Drugi metak mi je prošao pored noge. Kada sam se povratila od šoka, dotrčala sam do Suzanine sobe. Gušila se. Još nisam znala šta se desilo. Podigla sam ćebe i videla je svu u krvi. Krv je liptala iz grudi, leva ruka je bila razneta - priča Žaklina. Majka, skrhana bolom, u panici je, kaže, počela da doziva supruga Sašu i ukućane, vikala je da trče za ubicom, ali je on uspeo da iskoristi pometnju i nestane u mraku. Uhapšen je iste večeri u selu, a policija je kod njega pronašla pušku iz koje je pucao.

Za to vreme, u kući porodice Savić počela je uzaludna borba za Suzanin život. Roditelji su je ranjenu uneli u automobil i krenuli prema bolnici u Aleksincu. Sami. U Adrovcu im je pukla guma na automobilu. Zaustavili su prvi automobil, ali je vozač odbio da ih primi. Teško ranjena devojka je krvarila, a minuti su prolazili munjevito... Pojavio se poznanik iz Tinjana koji ih je primio u vozilo. Borba za život devojke nastavljena je do odeljenja hirurgije u Aleksincu. Na prijemu su doktori, nažalost, konstatovali smrt.
Suzanini roditelji kažu da ubicu poznaju iz komšiluka, da im ranije nije dolazio u kuću i da nisu znali da li se njihova ćerka zabavljala s njim.
- On je nju jurio, proganjao. Pretio je da će je ubiti ako se ne zabavlja sa njim. Pričao je da nikada neće dozvoliti da ima drugog dečka. Preksinoć mi je rekla nešto o tome, ali nisam smela da kažem suprugu jer sam se bojala da će otići u njegovu kuću i da će ga ubiti. Nadala sam se da će se otkačiti od nje, da će je ostaviti na miru. Pokazala mi je SMS koji mu je poslala - da ne želi da bude s njim. Telefon je uzela policija... - priča Žaklina.
Suzanin deda Zoran Savić, kod koga je ona stanovala u Kruševcu, kaže da je Panić nedavno dolazio da je traži, ali da nije bio nasilan.
- Upoznala ga je prošlog leta na raspustu u selu, bili su u nekoj kraćoj vezi. Ona je potom pošla u Kruševac u školu i želela je da prekine kontakt s njim, ali je on nije ostavljao na miru. Kada je nedavno dolazio u Kruševac bio je fin. Rekao je samo da želi da se pomire - priča Zoran Savić.

Živeli u komšiluku
Kuće porodica Panić i Savić deli nekoliko stotina metara prašnjavog puta. Meštani, šokirani tragedijom, pričaju da se tako nešto nije zbilo u njihovom kraju. Osumnjičenog ne znaju kao kavgadžiju. Živeo je sam sa bratom posle smrti oca i dede koji im je ostavio kuću u nasledstvo. Niko ne zna ni odakle mu automatska puška. Radivoje Panić, rođak osumnjičenog, kaže da je Ivica bio dobar dečko.
- Radio je sa majstorima i bio je kapiten seoskog fudbalskog tima. Suzanu znam iz osnovne škole u kojoj sam bio nastavnik, kao odličnog đaka i izuzetno dobro dete. Ko je mogao da pretpostavi da će nešto ovako da se desi. Saznali smo sinoć kada je policija došla pred njegovu kuću. Kasnije su ga locirali i uhapsili negde u selu - kaže Panić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N8
Ljubomora pomračila um
Pucao maloletnoj devojci iz „kalašnjikova“ u grudi
Roditelji su je ranjenu uneli u automobil i krenuli prema bolnici u Aleksincu. Sami. U Adrovcu im je pukla guma na automobilu. Zaustavili su prvi automobil, ali je vozač odbio da ih primi. Teško ranjena devojka je krvarila, a minuti su prolazili munjevito...
Smile  Smile  Smile Nemogu da verujem  Smile Njega treba ubiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
 Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.7)
Citat
Suzanini roditelji kažu da ubicu poznaju iz komšiluka, da im ranije nije dolazio u kuću i da nisu znali da li se njihova ćerka zabavljala s njim.

nemoj neko pogresno da me shvati,znaci nikako ne opravdavam to sta je umobolnik uradio,ali sta je devojcica od 16 godina trazila sa covekom od 30???  Smile
nije mogla da nadje decka od 17-18,da se drze za ruke i setaju parkom?
nego te fore kao fina sam pred porodicom a 'ovamo' radim sve i svasta ... 

Citat
Preksinoć mi je rekla nešto o tome, ali nisam smela da kažem suprugu jer sam se bojala da će otići u njegovu kuću i da će ga ubiti. Nadala sam se da će se otkačiti od nje, da će je ostaviti na miru.

a ovo ni ne zelim da komentarisem,pa mislim to je njeno dete,i ako nije htela nesto da preduzme po pitanju toga,pitam se ko je trebao.

~R

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Kao i uvek u slicnim situacijama, moj savet potencijalnim ubicama je - ubij sebe, ostavi druge da zive...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Određen pritvor Ivici Paniću
Priznao ubistvo maloletnice

Autor: B. J. | 24.03.2009. - 05:00

NIŠ - Ivica Panić (30) iz Gornjeg Ljubeša kod Aleksinca juče na saslušanju kod istražnog sudije priznao je da je 21. marta u 19 sati hicima iz automatske puške ubio Suzanu Savić (16) iz susednog sela Srezovac, saznaje „Blic” iz izvora bliskim istrazi.

Kako saznajemo, Panić je priznao da je ubio nesrećnu devojku, koja je bila učenica Prve godine srednje medicinske škole u Kruševcu, jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ne želi više da se zabavlja sa njim. Posle saslušanja sudija mu je odredio jednomesečni pritvor. Kritične večeri Panić se ušunjao u kuću devojke u Srezovcu koju je upoznao prošlog leta. Ispalio je u nju četiri hica, dok se posle večere, odmarala u svojoj sobi. Posle toga pucao je dva puta u pravcu njene majke, ali je promašio.
Pobegao je i skrivao se u okolnim njivama, a posle jedan i po čas predao se policiji. Kako saznajemo, neposredno posle hapšenja izjavio da je devojku ubio „jer mu se nešto u glavi pomutilo” i objasnio da je automatsku pušku našao pored puta nakon što je bila izbačena iz jednog automobila kruševačke registracije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Da je monstrum i poremećen i da ga treba za muda obesiti a onda lagano mučiti do smrti, stoji.... Ali, još jedan poziv devojčicama - Pazite sa kim se 'kačite'... Nekad želja da se detinjstvo završi što pre vodi do toga da se i sam život što pre okonča  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.