Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:56:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psujte decu da bi ih očvrsli  (Pročitano 9415 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Da psujes decu..ne ide  Smile
Deca sluze da trknu do dragstora po cigarete i pivo  Smile
Evo ja i dan danas..samo me salju  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da psujes decu..ne ide  Smile
Deca sluze da trknu do dragstora po cigarete i pivo  Smile
Evo ja i dan danas..samo me salju  Smile
...jednom nemoj da se vratis,pa da vidis promenu,kad se nekad vratis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Što se mene lično tiče najbolji recept za vaspitanje djece može se čuti u "Šaptaču psima":

- vježba
- disciplina
- onda ljubav

I uvijek zadržati mirno, dominantno raspoloženje. Teško ostvarivo, ali ideal kome treba težiti.

Klici se kao i kučići radjaju sa više energije nego odrasli. Ako hoćeš sa njima išta da postigneš, moraš da ih izmoriš. Kad je dijete u hiper stanju možeš da pričaš, da vičeš, da ga biješ, ono te ne konstatuje.
Manjak fizičke aktivnosti - depresija ili hiperaktivnost ili agresija

Displina je od velike važnosti. Većina modernih roditelja je izbjegava jer misle da disciplina sputava njihovog savršenog potomka i onemogućava mu da odraste u genija kakvog priželjkuju, što je čista budalaština. Red i disciplina pomažu djetetu da se osjeća sigurno, da ima povjerenje u odrasle osobe. Ljudski mozak potpuno razvijen može da savlada izbor izmedju sedam stvari, a mi redovno djecu pitamo šta ćeš da jedeš, da obučeš, da radiš... I onda dobiješ klinca koji kreće da vrišti i valja se iz čista mira, jer jednostavno nije u stanju da donese takvu odluku.
Manjak discipline - nedovoljna socijalizacija, raspuštenost, nevaspitanje, nepoštovanje, nesigurnost..

I tek onda dodje ljubav.

Najteže od svega je postići mirnoću u sebi kad si oko djece, jer i oni kao i psi mogu da pokupe vaše raspoloženje i reaguju shodno. Nervozna majka nikad ne može da uspava i smiri svoje rasplakano / nervozno bebče.
S obzirom na kvalitet i generalno raspoloženje odrasle populacije u ovoj državi, djeca su nam još i dobra.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
ja jesam za to da se deca tuku kad su nevaljala... detetu, koje jos uvek nije psihicki razvijeno, ne mozes drugacije objasniti... bar iz mog iskustva to znam... nisu deca glupa, ali jednostavno ono sto vole i hoce da rade to ce i raditi... mene je cale tuko po glavi Smile nisam za to... ali cisto po dupetu da ga zapece malo... keva me je tukla varjacom, to bas onako zapece

mene je keva tukla gde je stigla...ako me je stigla..a ako dugo bezim pa me u'vati...qq  Smile
hvala joj  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
mora da te je tukla oklagijom onda Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
svaka čast Hoze,drugarski Smile

dobijala sam i ja kao manja batine,bila sam velika svadjalica,a i mnoogo sam psovala Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
Nervozna majka nikad ne može da uspava i smiri svoje rasplakano / nervozno bebče.

Nervozna i na zivcima otisla zena samo napravi jos gore od jadnog deteta. Uzasavam se kad vidim takve zene kako drece na jadnu decu. A postizanje mirnoce sve resava, i samim time dete ce biti emotivno zdravije.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 15:29:32 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
mora da te je tukla oklagijom onda Smile

tukla me cime je god stigla, a posto mi babo bio na ratistu imali smo neki vojnicki kais, pa kad me povija, a ja samo vicem :"Beste noge posracu vas Smile
Srecom, posto me jednom oplela po nogama cale uzme govno i baci ga na djubAr Smile
E onda sam joj vadila mast na slamcicu Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nervozna majka nikad ne može da uspava i smiri svoje rasplakano / nervozno bebče.
Ne budite tako sigurni... imao sam prilike da cujem kako jedna majka problem resava malom dozom svojih sedativa...
Sad.. ono... realno, nju treba vesati... al njeno je dete...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
pa ne bi bilo njeno dete..da je neko prijavi
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:56:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.