Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:07:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PSR-Povlacenje vojske,zasto?  (Pročitano 11775 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sigurno su ishli najboljim mogucim putem, imaj malo poverenja u nashe generale. Smile

imam ja poverenje u nase geberale,i celu nasu vlast......ne kazeim ja nista za njih....nego mislim da su cg stvarno trazili novac.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Aj razmisli o ovome, zamisli da smo se predali, koliko bi bilo bolje, ovako smo izgubili gomilu ljudi zbog budala...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa da smo se predali stradali bi oept,ali mnogo manje nego na golgoti prkeo albanije i u povratku.....i sto je najvaznije ne bismo se petlaji sa hrvatima,slovencima i sotalom bracom....bila bi drzava prava.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citao sam u legijinoj knjizi gde opisuje nase izbegle kod Peci, koji su se spremali za put preko albanije, da ne duzim prica je izmedju srbina i siptara, u jednom trentku siptar mu kaze nemojte nas da petljate nije ovo nas rat.

I sada objasni mi kako austro-ugarska nije unistavala siptar a nas jeste, pa jednostavno da smo usli u savez sa njima kao nasa braca hrvati i slovenci uvek bi izvukli bolji kraj ili ti mogli smo da budemo neutralni, ali naravno morao si koliko toliko da saradjuje.

Znas sta je najsmesnije sto ni jedan svetski rat mi nismo obrnuli, nego velike sile, a to je rusija, francusko-engleski savez oni su u oba svetska rata bili saveznici i pomagali se medjusobno, i jedino su oni mogli da preokrenu rat, a mi smo mogli da cekamo da austo-ugarska oslabi pa je lako promeniti stranu.

Zaboravio sam da spomenem ameriku koja je isto bila glavni igrac u oba svetska rata.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 23:46:16 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
svaka ti ka u njegosha ... osim to shto chitash legijine knjige.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Knjiga se zove "Juda-Roman o prijateljstvu".

kmilos992

Mogao si gledati na tv bilo je 10 godina od pocetka rata u martu su gostovali nasi piloti po razno-raznim televizijama.
Tu je spomenuo jedan pilot generala kad mu je ovaj rekao "sta treba da ti okacim medalju sto si poleteo a ni jedan avion nisi srusio" zgadila mi se cela vojska kad sam to cuo, da jedan general tkao nesto govori pilotu a kao da mu nije jasno protiv koga se isao boriti.

Eto procitaj knjigu od legije imas tu dosta toga o povlacenju srba.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 00:03:47 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia N97
neka hvala, chitacu Tolstoja ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
procitacu knjigu bas me znaima....hvala ti brate.

i da mi nijedan rat nismo obrnuli ali svaki rat je srbin morao da otpocne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Само непарне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11156
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S10
Baš sam skoro čitao knjigu "Moje uspomene", vojvode Živojina Mišića, njegovi nedovršeni memoari koje je dopunio dr. Savo Skoko......      Stvarno smo prošli muku i pakao, i što reče neko pre mene, kakvi crni saveznici, yebali su nas ko god je stigo i natrč'o, da tako kažem, jedino nam Rusija pomagala, i to kad je mogla. A mnogo puta nismo slušali Ruse, poput prvog rata s' Bugarima, nakon srpsko-turskih ratova, pa i kad je u pitanju prvi srpsko-turski rat; Rusi lepo kažu sačekajte da i mi zaratimo, nije vreme, al' mi uvek najpametniji, zaratimo, pa kad počnu da nas rokaju, "joj, pomagaj, majčice Rusijo", i oni onda diplomatski mole, prete, koliko mogu. A i oni uvek bili te u ovom ratu, te u krizi, te ovo-te ono. Pomagali su koliko su mogli. Možda su u savremenoj istoriji mogli više, al' mi smo ti takvi, čim se osetimo jaki, ne yebemo ni Rusiju ni prijateljske savete. Blesavi smo mi Srbi....
I nakon svega, evo imamo "demokratske" pametnjakoviće, koji bi u Nato, sa "istorijskim saveznicima" Smile  Hehehe, sve nekako pokušavamo strpati prst u oko jedinoj od velikih svetskih sila koja nas nikad nije bombardovala, agitovala protiv nas, itd. Al' eto, mi "imamo viziju".
A što se tiče šiptara, pa znate kako je, lisicu sa slomljene 2 noge i zec zayebava. Tako i oni, mrzeli su nas (i sve druge) oduvek, takav su narod, najvažnija im je rasa i pleme, sve ostale mrze. Al' zato nisu smeli da pisnu kad smo dobili oružje i probili Solunski front. E par godina kasnije, neko je odlučio da zayebe Enver Hodžu, al' nije uspeo, ovaj zayebo njega, ustvari ne njega, već nas  Smile  I od Srba niko ni da pisne, nama su uvek tuđi slađi od svojih. Zato nam tako i jeste Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:07:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.