Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 13:42:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PSP go  (Pročitano 1098 puta)
11. Mar 2011, 01:41:28
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Apple Iphone 4s
Pozdrav narode,imam sledece pitanje za vas koji se razumete u ovu dzepnu konzolu i ono glasi:
nudi mi se psp go nov iz prodavnice za samo 100evra,valjda neka specijalna ponuda il sta vec..pa bih hteo da vas pitam da li se to isplati uzimati u ovom trenutku? inace dosta putujem pa bi mi jedna takva stvar bas bila zgodna,samo se pitam koliko baterija moze da drzi i kako sve to funkcionise tj.moze li se hakovati pa da se bez ikakvih uplata i troskova na njemu pikaju raznorazni emulatori(sega,snes,gba itd) i standardno sve igre za PS1 i PSP??
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Da, moguce je hakovati PSP go, sto ga cini super platformom jer ima 16GB interne memorije (sa potencijalnih jos toliko preko Memory stick-a). Ne znam kako on stoji sa baterijom, ja imam onaj najstariji PSP i baterija drzi oko 5 sati tokom igranja. Cena je super posto nov u radnji kosta oko 200 evra (idu do 25 hiljada din. ako dolaze sa kodom za 10 igara).
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Apple Iphone 4s
znaci nebitno sa kojoj verzijom fw ga dobijem ,mocicu sigurno da ga odradim ??  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Mislim da ne treba da bude preko 6.20 ili 6.30 (dakle niposto ga ne kaci na net). Servis u kome sam flashovao svoj i drugarov PSP tvrdi da hakuje apsolutno sve verzije konzole (fat, slim 3000 i Go), samo da firmver nije preko odredjene verzije. Raspitaj se jos malo sta i kako ide za Go, ali sigurno neces pogresiti ako ga kupis, narocito sto je takav uredjaj za 100 jura skoro pa kradja.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 21:35:25 od Bokac »
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 13:42:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.