Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:54:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psovanje ublažava bol  (Pročitano 21492 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
uz neibezni udarac po doticnom....ili bar kucistu Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ahaha da da, ne zaboravi na efekat zastrasivanja i mlataranja kosom uz najgore strcanje pljuvacke dok izgovaras poganshtine upucene tom istom neduznom objektu... lol   
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali stvarno,kad malo bolje razmislim,najsocnije psujem zbog tih nekih nebitnih stvari - kad crkne daljinski,zapuca se kompjuter,baba iz stana iznad se dere pa ne mogu da spavam/radim/gledam film,kad na utakmici promase slobodnjak... Prosto se covek divi svojoj inovativnosti kad naleti bes u tim situacijama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja najgore psujem kad neko sporo ide ispred mene ili kad nepostuju pravila voznje  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
da, mislim da treba razgraniciti psovanje pod uticajem besa tj u afektu i ono koje se besplatno deli u drustvu na dobro poznatom terenu gde samo ucvrscujes svoju poziciju u tom zatvorenom krugu.. ali ono najgore je, gledam iz sopstvene perspektive, kada mi je preko potrebno ili da opsujem ili da vrisnem, ne uradim ni jedno..  Smile Milsim da ima jos masa ljudi sa istim problemom, ali ako je psovanje onda si u pravu da je najsladje zbog nekih nebitnih stvari  Smile
Prosto se covek divi svojoj inovativnosti kad naleti bes u tim situacijama Smile
Na kraju se ipak sve zavrsi slatkim smehom  Smile
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Upisite se na kik boks ili taebo  ili kik mix i ispraznicete se .
Ja kad sam to trenirala bila sam ko bubica . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Srbi imaju ubedljivo najmasnije psovke... Ponosan sam što sam Srbin i volim da opsujem i da prozivam... Celu srednju školu smo se svaki dan prozivali (najgore moguće psovke i prozivke)... To je bilo ono što nas je guralo kroz srednju

samo kad se setim, pocepam se od smeha  Smile Smile Smile Smile I stvarno treba imati talenta i mašte (one prljave) za dobru prozivku. A što je najgore, iskvarili smo i naše devojke iz razreda i one su počele da nas prozivaju najstrašnije i onda je izbio rat psovki i prozivki... I uvek smo se prozivali samo iz zajebancije i sve se završavalo smehom.  Smile

Those were the days... Inače i Žak Prever je (koliko sam ja čuo) voleo da psuje  Smile tako da to nije odlika nekulturnih  Smile
Sad me ovaj deo o prozivanju podsesti na mog ćaleta i jednog njegovog drugara.  Smile
Taj drugar je jedan jednostavan, dobroćudan čovek, koji je sa mojim tatom komuniciorao (između ostalog) baš na taj način, prozivkama. To su radili još od mlađih dana.
I jedan dan se desi da ulazi moj ćale u gradski bus, a taj drugar je već bio u njemu, samo na maltene drugom kraju, i odmah ga skontao.

I ćale stoji, gleda svoja posla, a ovaj počne da se dere tako da ga ceo bus čuje: ''Je li, Milane, jesu te pustili konačno iz zatvora?''. I razveze priču oko toga kako je tata bio u zatvoru, ceo bus ga sluša, šalju upitne poglede ka njemu, a kaže tata - samo sam stavio ruku preko face i čekao da siđemo na stanici.  Smile

Mnogo je smešnije kad se uživo ispriča.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Internal jokes su super stvar... mogu biti neprijatne u nekim situacijama... ali benefit je mnogo veci od toga Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
Ja vecinu vremena provodim po gradilistu pa mozete zamisliti sta sve cujem ali licno ih retko koristim, barem se trudim da ih koristim sto manje,nekad se mora... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Joj znam tu za zatvor,to su moji drugari uradili nekom njihovom ortaku u megamarketu pored 3 babe. Vrhunska fora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:54:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.