Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je bio čitav moje sve...onda je otišao...kako živeti ''prazan hod''?  (Pročitano 9012 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
I ono najvaznije !!!
Uvek prvo uzmi ljubav, pre nego sto je das!
Koliko god bilo sebicno... Veoma je korisno...
сва срећа па не мисле сви овако... Smiley јер, у том случају ово не би функционисало у пракси... ако би сви прво узимали љубав, не би било оних који је дају  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moje skromno mišljenje je da bi trebala da budeš srećna što se sve tako i na vreme završilo...

Čovek te očigledno nije voleo, ili te nije dovoljno poštovao. Neki muškarci varaju i žene koje vole.
Nikada nisam razumeo vezu koja traje jako dugo, kada se ljudi stvarno vole i kada su kao stvoreni jedno za drugo onda je to to. Odmah se zna, nema potrebe da se čeka. U suprotnom ta veza moze da traje samo kao  zamena za nesto pravo i trajno.

Misli na sebe, deluješ mi kao pasivna ličnost, život je prelep i pun neverovatnih boja. Osposobi se za samostalan život. Neka se drugi oslanjaju na tebe, a ne ti na njih. I kada više ne budeš mislila sa mržnjom o čoveku koji je sreću sa drugom potražio ostavljajući tebe, kada budes počela da uživaš u životu, kada osetiš da ti celo telo gori od želje za muškarcem života, znaćeš da je tu negde samo za tebe da te voli najviše na svetu... Osvrni se, potraži ga i odmah ćeš ga prepoznati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
I ono najvaznije !!!
Nikada se ne opustaj , i ne pustaj vezu da se odvija sama od sebe... Svom decku i posle 10 godina moras biti jednako interesantna i privlacna kao i na pocetku... Zato tajanstvene zene uvek najbolje prodju...

pa ne uzima kredit is banke pa da kalkulise s tim .... a  i  sta znaci  korisno je sebicno ??   pa ne prima se svaki  frajer na to na sta se prima
tvoj decko kod tebe - evo ja znam za  najmanje 5 mojih drugova koji bi ti pedalu dali u startu  kad bi glumila  ledenu kral;jicu
a ovo ''tajanstvena zena ''.... sta znaci  to ? da   se foliras   da si  neka riba , jel to ?

na kraju , dobro proci u ljubavi za nekoga znaci  - Voleti Vise Nego Sto Si Voljena !!!

E bas sam ovako nesto cekala...

Za pocetak nauci da citas izmedju redova...
Svako  ko je zainteresovan mogao je izvuci kontekst iz mojih reci... samo sto je tebi jedini cilj ovde da izokreces svaki moj post...
To nasta se pali moj decko nema nikakve veze sa ovim...
Prava '"riba" (ako ces tako da je zoves)... Uvek ume da zavede frajera bez da mu "klekne na kolena i izreferise snazne emocije u suzama"
Nikada u svom zivotu nisam dobila "pedalu", a veruovatno ne bi ni pogledala nekog od tvojih drugova jer mi se ne cini da se druzimo sa istim profilima ljudi.
Tajanstvena zena znaci mnogo toga, ali nikakao ne znaci to sto ti mislis da znaci...

A ako za tebe je uspeh da volis vise nego sto si voljena ... Sa srecom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
'Ajde bez offa.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
E bas sam ovako nesto cekala...

drago mi je sto mislis  na mene  Smile
za  ovo sve dalje  nemam  zivaca sada , mozda  veceras.....kad  zaladi  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
A ako za tebe je uspeh da volis vise nego sto si voljena ... Sa srecom...
не, успех је трудити се да волиш више него што си вољен  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ti proracunati ljudi mi nikad nisu imponovali .. iza takve maske se krije neko ko se boji prepustanja i bola sto me uglavnom asocira na nezrelost ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N 73
Citat
I ono najvaznije !!!
Nikada se ne opustaj , i ne pustaj vezu da se odvija sama od sebe... Svom decku i posle 10 godina moras biti jednako interesantna i privlacna kao i na pocetku... Zato tajanstvene zene uvek najbolje prodju...

pa ne prima se svaki  frajer na to na sta se prima
tvoj decko kod tebe - evo ja znam za  najmanje 5 mojih drugova koji bi ti pedalu dali u startu  kad bi glumila  ledenu kral;jicu
a ovo ''tajanstvena zena ''.... sta znaci  to ? da   se foliras   da si  neka riba , jel to ?

na kraju , dobro proci u ljubavi za nekoga znaci  - Voleti Vise Nego Sto Si Voljena !!!

hehe pa to može biti samo za početak, dok ne opipaš tlo , al kom dečku / devojci  treba ledeni stub na duže staze...msmmm.....ili neka koja ga ne j...3 % ili ti nevoli.... Smile Smile Smile Smile Smile

Svako želi da ima pored sebe osobu koju će da voli i koja će njega iskreno da voli , a sad ko će koga više...to se nemože baš kontrolisati tako lako.....
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 11:52:59 od lakedemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.