Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija stalkera iliti pamti glupost kao slon  (Pročitano 20695 puta)
05. Mar 2010, 01:12:57
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Sta je to u ljudima sto ih nagoni da neku glupost/sitnicu zapamte, urezu negde duboku u svoje secanje i onda cekaju kada ce da te "sacekaju na penal'?

Bas danas sam video dva takva slucaja... prvi se desava u vezi sa Aneinim stalkerom koji ladno ceka godinu dana ne bi li rekao "Aha, nisi bila u pravu". Drugi je lik koji mi se pojavljuje za vratom, niotkuda i pocinje da atakuje... ne secam ga se ni iz jedne price ali je on mene zapamtio.

Ironija, oba ova stalkera su toliko cekala "sansu" a odmah su obojica opet spusteni (sto je lose, ko zna kako ce tek sada da se ponasaju  Smile).

Elem... svasta su mi govorili na forumu, sa dosta njih sam se svadjao i nikad duze od 10 minuta nisam zapamtio neku rec meni upucenu. Sta je to u tim ljudima sto ih nagoni na ovu besmislenu i ocigledno samodestruktivnu "osvetu"?  Smile

P.S. Verujem da skoro svako od vas ima po jednog ovakvog koji vas ceka "iza prve krivine".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Povredjena sujeta... a i ono "osveta je najlepsa kad se sluzi hladna"...

Mada, po meni, to je gubljenje vremena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Meni su najgori oni sa geopolitickog foruma.Dovoljno je malo da ih "podbodes" kako ne treba svojim misljenje i odmah se nadju uvredjeni i kazu ti svasta.Ja sam konkretno juce izneo svoje misljenje na jednoj temi i to vrlo uljudno(niti nekog vredjao sa postom vec samo izneo svoje objektivno misljenje) a oni me odmah okarakterisali tipa "a ti si za ovoga" i krenuli u napad.Nisam shvatio za zlo,poterao sam na zajebanciju i oni se na kraju ostavise

Meni nije problem kada se misljenja sudaraju,nikome ne uzimam za zlo.Ja mislim jedno,neko drugi misli drugacije. Sutradan cu mozda promeniti misljenje i misliti kao i on i obrnuto,ali moje misljenje je moje i to je to.Ali ne,ljudi se naljute na tebe jer im tvoje misljenje ne odgovara.U redu je da raspravljamo o necemu i da vodimo diskusiju ali mi je glupo da krecemo u vredjanje jer su misljenja svakog razlicitita i ne mozemo svi misliti isto.Iznesi svoje misljenje pa i da se razlikuje 180 stepeni od mojeg pa u redu je  ali nemoj da me prozivas bezveze

Za Anein slucaj sam video i bilo mi je smesno jer ako je priznao nisu im trebali dokazi.Da su isli na sud i da je dokazano kroz sudski postupak,bila bi druga stvar,ali pa cak i tada bi bilo glupo da je isproziva zbog takve stvari i posle toliko vremena

Za tvoj slucaj Coolrunner sam video temu ali vecina postova je obrisana tako da ne znam o cemu se tacno radi ali sam video da te i dalje ovaj lik proziva
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Marko, zivi smo ljudi. Koliko god da je ovo internet i da su diskusije ustvari ubijanje vremena, desi se da se medjusobno ljudi pokace... nema kome se nije desilo.

Problem je sto neko to pamti i po godinu dana npr. Klico kome nije bitno da li je bilo dokaza ili ne i procedura vec to da Anea nije bila u pravu pre 1+ godinu. To je sustina.

Sto se tice Vasabija, lika se ne secam ni iz jedne rasprave ili nesto slicno. Verujem da sam mu nekada davno negde uputio neku rec na nekoj temi... i on posle ko zna koliko vremena iskace na temi gde su svi sprdamo i bez povoda pokusava da nesto kaze.

Meni te opsesije nikako nisu jasne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma to ti je svuda tako u zivotu... Nekome dodjes nadmen i previse siguran u sebe... A kao takav si odmah proglasen za osobu koja prkosi... ne kazem da je prepotentnost dobra osobina (osim ako to neko ne smatra suprotnim od "impontentnosti"  Smile ) ali biti siguran prilikom iznosenja svog misljenja jeste ok, i sve dok je to "samo" misljenje argumenti ti nisu toliko neophodni...

Za ozbiljniju konstataciju ti vec trebaju dokazi...

I sta s tim? Ljudi iz nekog razloga ne vole takve osobe... osecaju se ugnjeteno bez sansi za uspeh da dokazu svoje misljenje...

To se u realnom zivotu moze ogledati na primeru uzornog/odlicnog djaka koji napravi gresku... ili ovde kada neko od "superiornijih" (admini, moderatori, prijatelji, stariji clanovi) ne bude u pravu...

Ljudi jednostavno cekaju da neko "bezgresan" napravi gresku jer tek tada mogu da se rangiraju kao jednaki sa njim... sto je pogresno... jer - 1. Svi smo ljudi i 2. Svi gresimo

Sto nas na prvi pogled navodi na dva uzorka tome - prvi je deoba koja se ogleda izmedju grupa koje se dele na starije i novije clanove (ali da Goa opet ne bi zakljucao temu o tome, preskocicemo analizu prve grupe) a drugi je uzrok neblacenja "viseg" statusa (gore navedeni "superiorniji) da ne bi doslo do "propusta u administraciji" i iskazivanja gresaka na visem nivou... (nestrucno vodjenje foruma)

Oba razloga su glupa i neopravdana (ukoliko se naravno primenjuju, a koliko god mi to poricali, primenjuju se donekle (vecinom nesvesno) uz aktivno pokusavanje da do toga ne dolazi (sto je opet, za svaku pohvalu))

Samo... kada sam vec u prvom izlaganju uzeo sujetu... coveku znaci da je kao takav "obican" ipak bio u pravu sto se neke stvari tice, ali nije mogao protiv mase ili bar onih koji su bili "vazniji" od njega...

Naravno, i na to se moze fer skrenuti paznja uz odgovarajuci argument (cak smatram da strana koja nije bila u pravu, treba pre da iznese da nije bila u pravu (nakon opravdavajuceg dokaza) nego da padaju prozivke o tome ko je time ispao pametniji od strane "jel sam ti rek'o" osobe)

I sve ovo gubi na znacaju kao takvo ukoliko predje u opsesiju...

Priznavanje greske traje svega par minuta... a ko zna koliko je vremena izgubljeno na cekanju za tako nesto...

Uzmimo u obzir i to da ljudi ne vole preterano zlopamtila... jer, ljudski je gresiti...

P.S. Osecam da je izuzetno vazno da naglasim da nisam upucen u Coolrunnerov slucaj (iako je on autor teme) vec sam ovo vise povezao sa Aneinom temom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Valjda je njima to ipak bilo mnogo važnije. I ti umeš da se zainatiš ali to prođe za dan-dva. Oni su zbog nečega baš to zapamtili.

I meni su se dešavali neki čudni susreti ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Pa kad ideš okolo i zameraš se ljudima, ko ti je kriv. Smile Smile Moraš bre da imaš jedan notes sa beleškama kome si se, kada i zašto zamerio, a ne da te ovako uhvate nespremnog. Smile

Sad ozbiljno, nije to ništa drugo nego sujeta. Neko je ima i za izvoz i u stanju je da čeka doživotno da se "osveti", a neko zaboravi posle par minuta. Smatram da je bezveze pamtiti neku forumsku glupost i čekati mesecima da uzvratiš. Ako ti je već neko stao na žulj, sučelji argumente na datoj temi pa nek procene i ostali ko je u pravu. Nikako ne valja ići okolo i pratiti nekoga od teme do teme da bi mu se "osvetio". Malo je glupo.

Jedna interesantna stvar koja je univerzalna za sve diskusije, naročito forumske i naročito na politici, je da je ljudima uglavnom stalo da pobede sagovornika, a ne da dođu do neke istine/zaključka/rešenja. Obično se krene sa argumentima, onda se neko izlupeta, onda oni sa tanjim živcima počnu da vređaju, onda sujeta stupa na scenu i neki stalker je stvoren.

Ispisao sam 10 rečenica, a poenta je: sujeta! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
P.S. Osecam da je izuzetno vazno da naglasim da nisam upucen u Coolrunnerov slucaj (iako je on autor teme) vec sam ovo vise povezao sa Aneinom temom...

Nije ovde vazan ni "moj slucaj" a ni Anein... to mi je samo dalo municije da otvorim temu... sustina je ponasanje kao takvo a navedeno je sablon koji se sa manjim ili vecim odstupanjima svima nama nekada desio.

Jedna interesantna stvar koja je univerzalna za sve diskusije, naročito forumske i naročito na politici, je da je ljudima uglavnom stalo da pobede sagovornika, a ne da dođu do neke istine/zaključka/rešenja. Obično se krene sa argumentima, onda se neko izlupeta, onda oni sa tanjim živcima počnu da vređaju, onda sujeta stupa na scenu i neki stalker je stvoren.

Ispisao sam 10 rečenica, a poenta je: sujeta! Smile

Zato se ja vec odavno ne bavim vise ozbiljnim temama/diskusijama na forumu. To sada ostavljam za uzak krug ljudi do cijeg mi je misljenja stalo (ima i ovde takvih ljudi, ali drugi uniste diskusiju  Smile).

Sada samo razonoda i odmor... Birtija, film, muzika... i pomalo psihologija, dok ne osetim za govornicom miris sumpora... Cavesu sam sada duzan za autorska prava.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Zato se ja vec odavno ne bavim vise ozbiljnim temama/diskusijama na forumu. To sada ostavljam za uzak krug ljudi do cijeg mi je misljenja stalo (ima i ovde takvih ljudi, ali drugi uniste diskusiju)

Jedno je ne pristupati ozbiljnim temama a sasvim drugo pristupati neozbiljno temama koje te ne interesuju...

Ovo drugo i te kako moze da stvori "stalker" efekat kod onih kojima je ta tema vazna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Ali je stvorilo kod coveka kome tema nista ne znaci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.