Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija labuda  (Pročitano 53834 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
i onaj obični list ima svoje faze,svoje momente..pa životinje..a tek ljudi,e to su tek složena,komplikovana bića.
kao mladja i naivnija,sanjala sam o svijetu gdje nema pokvarenosti,dosade,svadja....a onda sam vremenom uvidjela da postoje oni koji zarad nečijeg mira nikad neće promijeniti svoj haotični ritam. da je nekad dobro kad imamo malo vremena u toku dana kad se dosadjujemo,da je zdravo i posvadjati se nekad. da niko neće umrijeti ako opsujemo.
da bi svijet tek postao lud kad  neke stvari,ljudi,pojave..ne bi postojale. naše dijete je andjeo kad je kod nas,kad ga učimo ono što mislimo da će mu koristiti,savršeno skockamo...ali je pravi test pustiti ga napolje da primijeni ono što zna.  neizostavni smo dio svijeta koji nas kvari i koji kvarimo,koji nam čini život ljepšim i koji mi uljepšavamo.  spoznaja da nismo sami i da smo i te kako uključeni u današnjicu nam je mač sa dvije oštrice. nudi nam izbor da se zaključamo u svoj mali sredjeni svijet ili izadjemo u onaj veliki i uključimo se,suočimo .
kad je riječ o ovom paru,kao jedinke oni žive mirnim,za neke stvari asketskim životom. oni se realno plaše da ne pogriješe i da ih ne povrijede. našli su nekog ko misli isto. i sad im prija. ali,kao da su pod uticajem neke droge,koja čini da vjeruju da baš ovo žele,da im bolje ne treba. pitanje je dana  kad će neko od njih osjetiti da želi promjenu,da želi da bude smjeliji i da proba sve ono što je godinama sebi uskraćivao. a druga osoba će i dalje biti u onom stadijumu kad je sve divno i bajno...i onda će ili početi da se svadjaju,muče,ili će raskinuti.
treba uživati u životu,neka uživaju zajedno,ali neka se i uključe u ono što se okolo dešava. to što isključivo sebi rade...je tiho mučenje.

« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 16:38:35 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Ma....ne treba njima uopste poklanjati zrno paznje  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Odanost je medju prvih pet super osobina.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Koje su ostale 4?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
muda,volja,pamet i snalazljivost
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Muda - nemam
Volja - izgubio odavno
Pamet -  Smile
Snalažljivost - do kurca, nemam ni "S" od supermena.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Много људи су само неми посматрачи свог живота, који гледају како исти пролази мимо њих ... неки својом неки туђом кривицом ал заједничко им је да немају снаге да нешто промене ... мој утисак је да ово двоје с почетка теме исто тако посматрају живот како пролази поред њих ... једина крупнија разлика је што је то вероватно њихов слободан избор а не нешто с чим су заглавили и против чега немају снаге да се боре. Ако се занемари да они то не осећају као сметњу, не трпе због тога па су лишени и нервозе ... крајњи резултат је исти ... пропуштање гомиле ствари, тренутака, осећања и бемлига чега све.

Sta da ti kazem, jZma, oni za mene misle da sam lud sto se bakcem tim forumima i stvari prolaze pored mene dok visim na forumu  Smile Sto ne uzivam u lepom danu, setnji 'n' kind a stuff  Smile Dakle, sve je relativno.
A ja sam jos i dobar je ne visim na forumu tako cesto  Smile

проичитах о овим лабудовима и једина реч која ми пада на памет је: издркавање Smile
Hvala  Smile

Citat
Šta će se desiti jednog dana kad se neko od njih promeni.
Ovo je tacno. Ukoliko i dalje izaberu da hode putem crkve i duhovnosti, sumnjam da ce stvari biti gore. Mogu samo biti bolje. Medjutim, cesto se desi da se ljudi promene. Odgovor na ovo je - vreme ce pokazati. Ako koga interesuje sta se desava osvezicu temu Smiley

Sta ce se desiti kad ona skonta da i drugi momci imaju penis. I to mozda veci...wooho  Smile
Samo ce reci da je to bitno izvesnim fuksama i da je pravo blago imati psihicko/duhovnu vezu  Smile
Iz*ebat te moze svak' (teoretski, i raznih velicina Smile ) ali sa kim mozes da popricas da te razume ?  Smile

Citat
chovek kao bice ima i zivotinjske nagone ali i potencijal ka evoluciji u vishe bice . vecina nikad i ne oseti taj potencijal , narochito u ovo nashe doba

Smile

Mudro, kao i u prethodnoj poruci.

Koliko vidim, Brana.M se pokazala da najbolje razume situaciju jer je prakticno odgovarala umesto mene  Smile
Svaka cast.

@Jasikasi

Citat
Zivotinja ne moze protiv svoje prirode,covek moze.
Gde su dokazi za ovu tvrdnju?

Citat
Zivotnja nema centralni nervni sistem
Ne budi tako siguran Wink
Referenca:
http://en.wikipedia.org/wiki/Central_nervous_system

Citat
Ljudi nisu zivotinje.
Teoretski i covek pripada klasi sisara :>
http://en.wikipedia.org/wiki/Mammal

Citat
Ovaj post je jako bitan,da prekinemo da mesamo zivotinju i coveka.
Upravo tako  Smile BF je hteo upravo to da kaze. Covek nije zivotinja  Smile I pored toga, ima neka duhovna evolucija svesti. Da li su oni na tom "ispravnom" putu ili ne, ja ne mogu znati, ali je taj put nestandardan za dananje vreme.

Citat
u prirodi nema mnogo mesta za romantiku.
Zanimljivo  Smile

Citat
Ukoliko određeni par ne uspe da izlegne jaja - pa pa doviđenja.
Ne budi tako siguran Wink Postoje primeri gde labudovi ostaju verni plasticnim lutkama. Smiley Vodaj pored njih labudice sa dobrom guzom, dzaba  Smile

Citat
i nemoj da mi neki mentol kaže da je to zato što nisu pobožni.
Kako znas da nema uticaja? Mislim, znam ja dosta poboznih ljudi koji nemaju dece, ali ne znam kakvog uticaja ima, niti mislim da se to moze dokazati.

Citat
To što traži, kako reče "netaknutu" devojku.
Lose si rastumacio tekst. Igrom slucaja je tako ispalo, ali nije hteo nista ako "nije to - to". Neka "duhovna komunikacija" (da se tako izrazim). Ako toga nema, dzaba... Kad se malo prisetim, i ja sam ga nagovarao da izadje sa raznim devojkama, ali uvek bi mi rekao samo "nivo decurlije"  Smile Tako da sam ga pustio da zivi kako 'oce.

i odakle to da vecina populacije cini nesto lose  Smile

Smile  imas li dokaz za suprotno?

"" Kada mora da se rukuje sa zenama to radi preko kurca""

zanimljiv nacin rukovanja batice

Smile

Citat
1. Vaspitani kao puritanci
2. Aseksualni
3. Uplašeni
4. Disfunkcionalni
5. Uvereni da se i deca prave tako što Bog zaspalom Adamu zdipi rebarce
1) Mislim da vaspitanje tu igra malu ulogu. Pre bih rekao da su to zivotni nauci. Taj decko je morao celi zivot da se prakticno bori i da vidi mnogo toga... I sada je borac.
2) Kod njih je princip "sve u svoje vreme i sa pravom osobom". ne bih rekao da su aseksualni, vec naprosto da nisu pronasli (do sada) partnera sa kojim bi iskreno uzivali. (nemojte da me shvatite pogresno  Smile )
3) Sve su samo ne uplaseni i jako su prijatni u drustvu Smiley
4) Nisam bas razumeo sta to znaci ?
5) Nije bas tako. Nisu verski fanatici, ako je to bila poenta. Ne znam kako bih to opisao. Nekako izvire iz tebe. Stavovi po kojima zivis. Nemam pojma. Valjda nekako osecaju i Boga i svet na svoj nacin.

dajem im jos ... 6 meseci  Smile

Smile
Osvezicu temu kada bude svadba za koju godinu  Smile

Ma....ne treba njima uopste poklanjati zrno paznje  Smile

Pa da, bastards  Smile Vrh  Smile

« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 00:27:02 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Da neko zapocne vezu sa 25, tad da ima prvi seks... i sl.. i nije toliko neobicno. Jednostavno splet okolnosti udruzen sa stidljivoscu, "smotanoscu", drugacijim socijalnim navikama... ucini svoje, i nekim ljudima se to desi pre nekima kasnije...
Ali ovo...
Citat
Potpuno skroman, nekako "sam od sebe", voleo je da čita duhovnu literaturu. Iz očiju mu je sijala odanost, osećaj pravde. Ono što bi obećao ili rekao, nikada nije "ispalio" ili slično.

Uvek mi je govorio - ili ću pronaći onu pravu i biti joj veran do kraja života, ili se nikada neću ni ženiti. I uvek kada bi o tome pričao, pričao bi o tome značajno, sa nekm sjajem u očima.

Na različite seksi teme se samo smeškao, ali nikada nije rekao ništa nepristojno kako bi omalovažio ženski pol. Na "zločesta" pitanja svojih "ortaka" da li bi spavao sa ženom koja je gola i vidno uzbuđenam (aka "uzmi me"), odgovorio bi: "Ako ona ne poštuje svoje telo, bar ću ja da ga poštujem".
mi deluje vanredno neobicno, kao da citam opis nekog lika Carlsa Dikensa. Da se razumemo, takav karakter i ponasanje su skroz ok, moj cale bi za decka rekao da "ima slifta", alii opet prilicno neskladno i godinama i uopste vaspitnoj matrici (i porodicnoj i grupno-socijalnoj) na nasim prostorima koja ne forsira taj romansijersko-engleski stil odgajanja dece. To znaci da bih (se) zapitao gde je odrastao taj mladic, u kakvoj porodici, ko je i na koji nacin vrsio uticaj na njega, kao i za detalje oko ulaska u adolescenciju. To je, u seksualnom smislu, period svakolike radoznalosti i prirodno je ispitivati je kroz uspostavljanje "bliskih" odnosa sa drugima. Sta se njemu dogadjalo u ovom periodu... da li je prerano sazreo pa je uspeo da se "izdigne" iznad nagona cekajuci pravi trenutak, ili nije uspeo da se snadje i zadovolji (zeljen i intenzivan) poriv pa je zelju za zivotinjskim seksom sublimirao u "korektan" odnos ka damama... bilo bi svakako zanimljivo cuti.

Asketizam u mladjem dobu je tema za sebe. Svakako da je antipod mejnstrim nacinu zivota mladih, ali i jedno i drugo predstavljaju krajnosti iza kojih stoje odredjeni psiho-socijalni motivi. Mislim da bi bilo jako zanimljivo cuti sta je uslovilo takvo ponasanje tvog drugara... da li je citao odredjene pisce (svi smo prolazili kroz te faze..), kako je moguce da skola i drustvo uopste kao instrumenti socijalizacije nisu uticali na njega da im se prilagodi i sl.

Dalje, ljubavna veza bez svadja na postoji. Ako i postoji, onda znaci da jedan popusta, a cim popusta znaci da trpi na racun svojih stavova i razmisljanja. Ako sad govorimo o nekom idealu, meni to nije veza u kojoj se nikad necete svadjati... vec naprotiv, veza u kojoj ce biti dovoljno svadja koje ce da sluze i kao instrument upoznavanja licnosti partnera, ali i kao ventil izbacivanja energije posle cega pomirenje dolazi kao mnogo vredan trenutak i sluzi ucvrscivanju bliskosti i veze uopste.

Buducnost takvih veza. Da priznam, ja sam pomalo romantik, i mnogo me obraduje kad vidim (van bioskopa) slicne ljubavne price. Nazalost, zivimo u jednom poremecenom sistemu i vremenu gde caruju kombinacije i veze radi bivanja u vezi mnogo cesce nego radi ljubavi... tako da sve sto u sebi sadrzi elemente obostranog postovanja, i naznaka emocinalno dubokog odnosa... ima sanse. Medjutim, treba ga postaviti na zdravu platformu, i izbegavati bajkovite idealizacije.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Fil stvarno nas obaveštavaj kako dalje teče romantična veza tvog prijatelja. Ne kažem da je nemogućeali je neuobičajeno i zato me baš zanima da li su to dvoje mladih ljudi koji su se samo kasnije otvorili i procvetali jedno uz drugo željni osobe s kojom mogu da podele svoj svet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
haha Filozofe sta se ti primas oko ove teme?  Smile
Drugo da ti kazem sa aspekta zene ili ako si aludirao na to da sam ja i slicne koje ovako razmisljamo fukse , sto se i ne ljutim uopste ,cak sta vise saljem ti svoju ljubav  Smile

Nicija kita , bato moj,nije zlatna  Smile
I vrlo malom broju ljudi, ali onima koji su u zivotu nestyo prosli i saznali,dakle naucili razgovor sa srodnom dusom moze da bude bolji od orgazma Smile
Onome kome je on prvi\ona prva ne moze.
To me podseca na onu priucu o zabi u bunaru. Brani zaba svoj bunar svojom glavom , a nikada iz njega nije izasla  Smile
Ta pojava labudova , kad su oboje device ne postoji.  Smile
Pojava labudova gde dvoje posle odredjenonih zivotnih saznanja i iskustava u losim vezama ,brakovima, losim zivotima...bla,bla,bla...ljudi koji znaju sta traze, ko im treba, koja "vrsta" muskarca\zene im treba....onda imamo labudove. Kad jednom nadju osobu koja im odgovara po svemu ostaju sa njome do kraja zivota. Mada i tu nema mnogo romantike...PMS i ostalke zenske boljke znaju da nateraju labudicu da na jedan dan labudu vadi ochi.  Smile

Nemojte da se zanosimo, a vidim da su ovde manje vise svi realni. Za Branu znam da je ona nasla svoju srodnu dushu, svog labuda nju ni ne ubrajam u ovu ekipu koja nista ne znaju  Smile
Labudovi...? Previse romanticno , previse bajkovito...hocu reci previse nasminkano.
To su momak i devojka koji se vole i imaju seks. Prvi put. A svi mi ovde znamo koliko si zanesen kad se zaljubis , kad je ljubav obostrana i kad otkrijete genitalije onog drugog  Smile

Eto tako Filozofe, namaste  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.