Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:30:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija labuda  (Pročitano 53838 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Nokia krntija
Tako je.

Ono što tebe čini srećnim, ne znači nužno da i druge čini isto srećnim. Očito njih dvoje ovakav lajfstajl ispunjava i to je to. Rispekt.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne znam zašto je teško shvatiti da postoje ljudi koji ne žive po opšteprihvaćenim standardima i da su srećni i u svojoj različitosti. Nije svakome u glavi seks, novac, klopa, putovanja..neko je drugačije ustrojen, drugačije vaspitan ili drugačiji sam od sebe.Mislim da ovo dvoje mladih ljudi gaje vrlinu, što je jako retko i u meni izaziva samo divljenje.

Upravo to. Jednostavno su takvi, imaju svoj sistem vrednosti i ponasaju se u skladu sa njim.

I meni izgleda cudno da se ne seksaju, ali eto, valjda se izrazavaju i povezuju na druge nacine.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Ne znam zašto je teško shvatiti da postoje ljudi koji ne žive po opšteprihvaćenim standardima i da su srećni i u svojoj različitosti. Nije svakome u glavi seks, novac, klopa, putovanja..neko je drugačije ustrojen, drugačije vaspitan ili drugačiji sam od sebe.Mislim da ovo dvoje mladih ljudi gaje vrlinu, što je jako retko i u meni izaziva samo divljenje.

Ok. Nadam se da me niko nije pogresno razumeo sa predhodne strane. Naime, mislim da je takvih ljudi vrlo vrlo mali broj , da ne bih lupila ali mozda 2 % na citavoj planeti tako razmislja i funkcionise.
Sto se nas ostatka tice, seks nam je skoro a nekima i najbitniji. Fakat je mnogo pitan za vezu. A ti ne znas sta je jos bolje ako ne probas mozda na 2 ili 3 strane  Smile
Kako znas sta je najbolje, a ja kontam da intuitivne osobe znaju da to nije to, ako nije, i da moraju da traze nesto sto im pase vise.
E sad sto se ova 2 labuda gore tice, mislim da to nije dugog veka, da prosto ne mogu da znaju sada da su do kraja zivota, mislim da to niko ne moze. Na pocetku da zna da je to to. Nema sanse.
To je utopija, to gde oni sada zive. Otreznite se deco. Jbn je zivot jos gora spoznaja.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
Ja bih voleo da znam ko ih je prevario da je vođenje ljubai nešto loše i prljavo. Tako sam protumačio onu rečenicu o devojci koja ne poštuje svoje telo i koja mu se nudi, hipotetički. Ako se devojka nudi okolo, to jeste prljavo, ali ako se nudi odabranom dečku, ja tu ne vidim ni trunku nepoštovanja prema bilo čemu.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Ma pusti to ...to su okoreli hriscani rekla bih ja...postovaoci Boga koji seks gleda kao prljavo i koristi se samo radi reprodukcije...To je ta dogma - zar nisi primetio?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
Njihova stvar, to se svi slažemo, ja samo odbijam da priznam da su oni produhovljeniji i bliži Bogu nego pto sam ja, samo zato što oni retko dodiruju genitalije, a ja ženu ne ispuštam iz ruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znas kako, to ti je ona teorija o "manjim" i "vecim" vernicima. Oni verovatno veruju da su tako blize Bogu i to ih ispunjava.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 17:55:42 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Njihova stvar, to se svi slažemo, ja samo odbijam da priznam da su oni produhovljeniji i bliži Bogu nego pto sam ja, samo zato što oni retko dodiruju genitalije, a ja ženu ne ispuštam iz ruku.

Naravno. Tu se slazem sa tobom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
"Nije teško biti monah, teško je biti dobar čovek", reče na TV-u jedan monah sa Fruške Gore, žao mi je što mu ne znam ime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Cekam dase Filozof odazove, da cujem jel su veliki vernici ili ne ...Subotari se tako ponasaju, izmedju ostalog. Ali zato imaju leptiranje...kontradiktornost? ili licemerstvo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 17:30:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.