Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiholog online ~ Kafance na cose - Volume: unknown of the unknown  (Pročitano 242197 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
.. dodjoh ... videh .. odoh ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ne idiiiiiiiiiiiiii.............  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
.. vidi .. nisam sam ... cao lepa ... sta pises???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ma... radim na nastavku svog prvog romana  Smile    ..........  i, kažeš, vi i dalje prehlađeni??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
.. a ha .. ja i mali .. dva dana mu varira temperatura .. od 37 do 39 .. i tako moram da bdim ...
.. a mene ... ako ostave da odmorim .. ostave .. a ako ne .. ondak .. se naradim .. tako je meni vazda u zivotu ...
.. valjda se tako ljudi radjaju .. neki da budu baksuzi celoga zivota .. i sta .. kako posle da ne budem namcor???  Smile

... negggo .. jel to neki ljubic, a? ... tako mi deluje ... ono .. drugi deo ... kad on ide u rat .. a nju zadese nove zivotne nedace ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
čuj namćor  Smile  .... A dobro, proći će ga.... Ja nikad nisam praktikovala one bapske lekove, ali, moja sestra za malog sve živo iz kućne apoteke koristi... za temperaturu mu stavlja mleko na grudi i kaže da pomaže.... moj klinac je razbio glavu pre neki dan i cele nedelje nije išao u vrtić..... kaže ona, maži mu margarin  Smile ... i nisam, ali, zaraslo je....

Da, da... ljubić : ))  ali savremeni ljubić .... nema vojske ni njenih jada, ni rata koji ih razdvaja     : )) jedna, baš jaka, osećajna priča.... K'o u latinoameričkim sapunicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
..  Smile .. prvi put cujem .. margarin na glavu ...  Smile Smile Smile .. a joj .. a preko dzem ... vickasta ta tvoja seka .. na sta li joj lice deca .. na one kolace u obliku ljudi ..  Smile Smile

.. e bre lepa .. savremeni ljubic .. pa to sada svi furaju .. treba nesto bre romanticno .. iz proslosti .. nase deke i bake .. tradicionalna ljubav .. etno ljubav ..
... on je merka na poselu ... nabudzi iza sena .. i ode sutra u rat .. a ona trudna odlazi iz sela u beograd ... a tamo okupatori .. nemci ..
.. i tu upozna hansa ... njegove lepe plave okice se zaljube u njenu dugu crnu kosu ... i tako seljak iz bavarske nadje ljubav svog zivota u beogradu ... ali ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
hahahaha.... e..... znaš.. počela ja da pišem priču o životu mog dede... i čovek je plakao ko zna koliko puta dok mi je pričao... super je počelo, međutim, igrom nesreće pre dva meseca sam ostala bez njega.... sad skupljam informacije od ljudi sa kojima je bio blizak.... hoću da završim.... i nadam se da će biti dobro...  Smile

Ma, da... luda je ona  Smile... znaš, za vreme trudnoće, svekrva joj rekla da nosi šibice i luk sa sobom... i pogodi  Smile   Ne znam da li si obratio pažnju nedavno, to je ona što za rođendan detetu... svima da spisak šta ko da joj donese  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
... on je merka na poselu ... nabudzi iza sena .. i ode sutra u rat .. a ona trudna odlazi iz sela u beograd ... a tamo okupatori .. nemci ..
.. i tu upozna hansa ... njegove lepe plave okice se zaljube u njenu dugu crnu kosu ... i tako seljak iz bavarske nadje ljubav svog zivota u beogradu ... ali ...

Smile E to je vec knjizevnost!  Smile       Smile Smile

Pozdrav svima  Smile ( to jest vas dvoje  Smile)

Sto se tice tog margarina i ja sam za to chuo, dodushe nisam praktikovao...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ćao Goa... pa jeste, ljudi svašta koriste.... ali... margarin da stavljam detetu na otvorenu ranu  Smile  daaaaaaaj... ok, mleko na grudi još i ajd, da shvatim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.