Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: psihičko pucanje ... puno radiš, para nemaš ....  (Pročitano 7396 puta)
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Taman posla, rekli smo odmah da se nećemo vređati.  Smile

Nego nisam razumeo koju pozadinu priče. Ako si mislio na self-help pozadinu priče, mislim da se iz prethodnih komentara vidi da razumem. Ako se ne vidi, nije ni bitno.

Uglavnom ljude ne zanima ta priča. Bar one sa kojima sam ja razgovarao. Saslušaju sve lepo, ali ništa ne rade povodom mojih saveta. Jedino kad se upoređuju sa mojim tempom, onda se menjaju.
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

"Nećete rešiti svoje probleme istim mislima kojim ste ih stvorili." - Albert Ajnštajn

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ondak je sve u redu.

pozadina price je ezotericna. koju ne razumes. razumes ono sto treba da bi ostvario svoj ciljeve. to je ok, zato je i tu. poredio sam to sa strujom. recimo da ti koristis struju da bi se grejao, kuvao, osvetljavao itd. mnogi je koriste tako da fasuju strujni udar...

sami su krivi. njihov zivot, njihova stvar. lepo od tebe sto pokusavas da pomognes...

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
covjek puno radi ,a para nema...red je da nesto promijeni.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
drzavu definitivno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
nisu moje rijeci  Smile

Covjek napusti majku i oca...brata i sestru...prijatelje,lazne prijatelje i neprijatelje...zasto da ne napusti i drzavu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa kazem, u slucaju koji si naveo definitivno drzavu.. ko god moze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
A svi kada se spomenu knjige samopomoći (čast izuzecima) govore o tome kako je to neka prevara da bi zaradili novac na lažima. I svi to ponavljaju kao papagaji a niko ne kaže, to je laž zbog: pa onda navede bar 3 razloga. E tada ja kažem, bravo, da oni koji nisu upućeni znaju zašto je neko protiv, a neko za.

Stvar je u tome sto to nisu lazi i sve je to tacno sto pise u tim knjigama, ali problem je u tome sto je to jedno veliko prodavanje muda za bubrege i objasnjavanje opste poznatih stvari.

Evo, da uzmem ja da napisem jendu takvu knjigu....
Dakle, krecem od opste poznatih teza - veruj u sebe, budi istrajan, budi uporan, juri svoje snove, nikad ne odustaj, budi najbolji u tome sto radis, skoluj se, ne ocekuj rezultate brzo, takmici se sa najboljima, kad je najteze tad trebas da budes najbolji i najistrajniji, ne gubi veru u sebe, odluci sta zelis, veliki cilj podeli na vise manjih pa ostavurj vise malih pobeda koje ce to dovesti do velikog cilja i uspeha, bla, bla, bla bla

Onda to povezem u neku zanimljivu pricicu, pa onda dajem neke uspesne primere  izjave ljudi koji su na;ravili neverovatne uspehe pomocu mojih ideja, pa onda ubacim neke mudre misli i recenice, i onda sve to upakuje u knjigu od 100 ak strana i prodajem za 39.99$  Smile (za clanove burek foruma samo 29.99$)

I kome ce to da pomogne?
To je samo skup opste poznatih stvari koje su lepo upakovane i prezentovane i koje svaki iole inteligentan covek vec zna! Ako ovo gore sto sam napisao ne zna, onda je u intelektualnom smislu osakacen i njemu nikakva knjiga ne moze pomoci.
I ono sto je najzanimljivje, ta moja knjiga nije nikakva laz, jer zaista - ako verujes u sebe, ako se obrazujes, ako si uporan, ako juris svoje snove, ti ces napraviti uspeh, ali ko to realno nije znao pre nego sto je kupio knjigu?

Evo ti primer svetske poznate knjige koja je klasican primer prodavanja opste poznatih stvari kao uzvisene mudrosti!

"Umetnost ratovanja" - Sun Cu

- Upoznaj nepriajtelja da bi ga pobedio
- Najbolja pobeda je ona bez borbe
- Svi ratovi se zasnivaju na prevari
- Kad god zauzimate položaj naspram neprijatelja, klonite se planina i boravite kraj dolina. Držite se sunca; ostanite na uzvišenjima.
- Kada je u pitanju vođenje rata, opšte je pravilo da vojni komandanti pristupaju mobilizaciji po naređenju vladara. Nemojte podizati logore na teškom terenu. Uspostavite diplomatske veze na granicama. Nemojte se zadržavati na neplodnom i izolovanom području.

I ovo sto prica @jasikasi je tacno, ali ovakve knjige nisu upoznavanje neceg novog i menjanje stavova i otkrice novih nacina za uspeh, nego spisak stvari koje svi znaju i sa kojim ase svi slazu, tako d anemam sta da menjam moje stavove, jer ja se slazem sa svime sto pise u toj knjizi...jedino sto se ne slazem jeste da platim nesto sto je opstepoznato i prihvatim to za neku veliku mudrost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Sun Cu je vise strucno ratna knjiga, sa malo opstih mjesta s kojima se identifikuju svi.

Vise se bavi  vojskom nego sto se popularno misli.

Ima tu pun kurac zavrzlama, spijunaza, koga birati za spijuna i kako ga tretirati.. itd itd. sto i nije bas korisno u dnevnom self-help svijetlu.

A i to sto si naveo, on detaljno razradjuje.
Pobjeda bez borbe je njegovo stanoviste da je rat bolje izbjeci, ili pobijediti nekim "out of the box" razmisljanjem a ne samo sudarima vojska, diverzija i sl. To je veoma progresivno za tradicionalnu sliku o generalu.
Kao i da jedino covjek koji shvata  sve grozote i troskove rata moze da bude general, da ne smije biti krvozedan.
Sto je prilicno revolucionarno u periodu kada su se ljudi klali oko raznih gluposti.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2012, 13:08:52 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Добио сам ту књигу за 'ђендан, поклонио је даље...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
pa kazem, u slucaju koji si naveo definitivno drzavu.. ko god moze  Smile

da ko god moze Smile

Ljudi vazda kukaju,citaju knjige da izadju iz kuknjave,cekaju poziv koji mijenja sudbinu,igraju loto ono "iz fotelje od Tv,do trafike cigarete i loto".Zatim pogledaju jedna trgovina se zatvorila,pa druga...deseta,ljudi bez posla,standard nizak,nema krede,nema stana,ali zivi se ebiga...zivi se bice bolje.Godina jedna jos gore,druga,peta,mi starimo a od bolje kazu "Evo dolazi-ev' sace"...doci ce valjda.

Sta uraditi? Ja predlazem van crte otadzbine.Zbog vojske muskarci se odricu godinu dana zivota,neka se odreknu dvije zbog inostranstva i zatim vrate...ako zele.Kod kuce i za dvije godine ce biti isto...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.