Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:33:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiha zena osvetnika u braku  (Pročitano 27555 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
To je detinjasto. Osveta je nešto što se krčka i smišlja godinama.

Iako imam neodoljive porive za osvetom, zlopamtilo sam neviđeno, i kad treba, strpljiva poput psihopate, sve svoje tendencije ka osveti zadržavam u svojoj fantaziji, jer nemam vremena ni energije da ga traćim na nekog ko mi se zamerio.

Lepota je u tome što život uvek nekako udesi da onaj ko mi se zamerio posle određenog vremena sam dođe na penal. Onda shvatiš kako je sve to divna kosmička ravnoteža, i kako je ignorisanje zapravo najbolja osveta koja postoji.

Smile kad god hocu nesto da kazem vidim neki tvoj post i ostanem bez teksta  Smile Smile
Hvala, Ico.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Lepota je u tome što život uvek nekako udesi da onaj ko mi se zamerio posle određenog vremena sam dođe na penal. Onda shvatiš kako je sve to divna kosmička ravnoteža, i kako je ignorisanje zapravo najbolja osveta koja postoji.
Cinjenica je da oni koji zasluze osvetu, obicno ako se malo dublje analizira situacija, na neki nacin budu zakinuti...

“Revenge is an act of passion; vengeance of justice. Injuries are revenged; crimes are avenged.” ~ Samuel Johnson
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Meni nije zasto se u naslovu teme navode zene, kada su u pitanju partneri oba pola koji su se na najbrutalniji nacin osvetili onom drugom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

you should find what you love and let it kill you

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5071
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ja se ne svetim, cekam da se karma pobrine za to  Smile
IP sačuvana
social share
In every life we have some trouble
But when you worry you make it double
Don't worry — Be happy Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Svako dodje na penal ,kad tad .
Nekada sam pruzala ruku ljudima koji su mi naudili i zavrsili u kanalu ,niosam mogla da ih gledam kako se valjaju po blatu i pomogala sam im da izadju .
Sada se samo okrenem i odem da ne bih dovela sebe u iskusenje da pomognem govnima ,koji mora da nauce lepo ponasanje.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
To nije hriscanski Smiley

A i ljudi se menjaju...

Mogu da pamtim ko slon nesto sto smatram zaista ruznim i da ne dozvolim da prodje nekaznjeno, ali generalno u vecini slucajeva pruzam ljudima ruku pomirenja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Razmišljao sam dal da pokrenem novu temu...
Pročitao sam postove i svi nekako uopšteno govore..., pa ću iskoristiti priliku da možda zloupotrebim već pokrenutu temu. Naravno, bez ikakve zle namere.

Imam, naime, problem sa bivšom ženom i njenim roditeljima.
Sve to eskalira pred kraj godine na dodeli paketića za klince u mojoj firmi. Imam sa bivšom ženom sina kog mi ne dozvoljava da viđam. Znam, znam... niko u pravnoj državi formalno ne može da ti zabrani da vidiš svoje dete, imam i par sudskih izvršnih presuda, ali...

Ali..., kada je ponašanje majke deteta takvo da obesmišljava svaki najdobronamerniji pokušaj sa moje, dakle očeve strane, onda mislim da ni jedan sud tu ne može ništa. Imam još jedan brak u kome, takođe imam sina, a od kada se on rodio, već dve godine skoro, prvo dete nisam video... Zašto?

Samo ću pokušati da odgovorim, pokušao sam sve još dok sam bio u braku sa prvom ženom da pokažem dobru volju i pređem preko nekorektnih stvari. Možda, znači možda, nisam bio dobar muž toj ženi, ali otac savršen... Posle razvoda sam doživeo najbezočnije postupke bivše žene, koji su da dete nije bilo toliko malo da bi shvatilo mogli najviše na njega da utiču.

Šta se dešvalo dok je trajao proces razvoda? nisam viđao dete, nisu mi dali. Dobro, prešao sam preko toga i povukao tužbeni zahtev za starateljstvom nad detetom u nadi da će sve posle biti normalno, pre svega zbog klinca... Prva greška.

Počeo sam da ga viđam nakon razvoda, ali nikave saradnje sa bivšom ženom nisam imao. Dete bi dolazilo kod mene i počinjalo sa pričom tipa: Tata ti si kopile, sve pare ću da ti uzmem i sl. Neobično šta dete od godinu ipo dana može da izgovori. Navodno, kada sam to rekao njegovoj majci, objašnjenje je bilo da je dete to samo shvatilo i samo izrazilo rečima kopile, đubre i sl..., mislim da sam ja takav, a nedo bog da ga je ona tome učila.

U redu, prešao sam i preko toga, misleći da je detetu dovoljna moja ljubav i pažnja i da to nijedna instrukcija njegove majke i njenih roditelja sa kojima žive neće moći da prevlada. I zaista, posle sat dva koliko bi bilo kod mene dete bi se opustilo i uživalo u svakom trenutku moje bezgranične ljubavi. Problem bi nastajao kada bih trebao da vratim dete, nije htelo da ide, verovatno nije moglo da prelomi mozak i da se vrati u tu za njega tako malog, zbunjujuću instruiranu sredinu i zaboravi svu nežnost i ljubav koju je nasuprot majčinim I babinim pričama doživelo kod mene. Vrištao bi još dok sam prilazio kući u koju sam ga vraćao. Nikada, ali nikada nisam ni jednu ružnu reč pred detetom izgovarao o njegovoj majci I ljudima sa kojima žive, niti sam to dozvoljavao drugima. Takvo ponašanje deteta je veoma pogađalo njegovu majku, dete bi pokušavalo rukama da se uhvati za moju košulju sve pokušavajući da spreči ono što se nemože. Ja sam uvek bio maksimalno korektan, sa detetom sam se pozdravljao pre nego što bi neko izašao da ga preuzme i odmah se okretao da idem. Majka deteta je takvo ponašanje uprkos svim mojim naporima uspela da protumači u smislu da ga ja učim protiv majke…

Znam da je sve ovo predugačko, ali ja prosto imam potrebu da se izjadam, ... Sadašnja žena je pravi blagoslov, ona je divna, ima razumevanja, trudi se, ali ništa ne vredi.
Šta sledi dalje, jednog oktobarskog dana, bivša žena me zove na telefon, ja pogledam identifikaciju i odlučim da se javim. Čujem plač, ma vrištanje deteta i udarce... Ništa drugo, to traje neko vreme. Prekidam vezu, nazovem je i čuje se isto... Pozovem policiju u strahu da im neko nije upao u kuću i da ih maltretira. Posle sat vremena javljaju mi da je policija bila, da nema ništa sumnjivo, da dete spava, da su tamo i baba i deda i majka deteta i ujak i svi negiraju da se bilo šta dešavalo. Zapanjen, ne verujem, šta je to trebalo da znači?

Sutra dan bivša žena dolazi kod mene na posao i u prisustvu mojih kolega priča kako sam ja tukao nju i dete. Ne verujem. Izlazim iz kancelarije, bežim od sramote ispred zgrade gde radim, od sramote što sam živeo sa takvom osobom. Posle pet minuta dolazi policija, treže me pod optužbom da sam tukao bivšu ženu sada na poslu. Sutra dan me direktor zove... Za vikend odlazim po dete, bivša žena se ponaša kao da ništa nije bilo, daje mi dete. Odlazim kući i tek tada primećujem da mali ima visoku temperaturu. Merim 39 stepeni. Zovem majku deteta, ne javlja se. Negujem ga za vikend, dete vraćam dedi koji ga preuzima bez reči... To se ponavlja još tri puta, dolazim po dete oni mi ga daju teško bolesnog, ja ga preuzimam, sve mislim bolje će mu biti kod mene, nego kod ljudi koji ga u takvom stanju prepuštaju drugom... Ne bih se osvrtao na ponašanje Centra za soc. rad u celoj priči, to su, izvinite na izurazu, takva ne opevana govna,...

Upoznajem sadašnju ženu, e tek sada nastaju problemi. Odlazim po dete oni mi ga daju gotovo ne odevenog, bez obuće, traže pare, a užasno su bogati... Ja detetu kupim odeću i prilikom povratka oni mu to skidaju i bacaju predamnom, kao nije dovoljno lepo... Koji sam ja magarac.

Oženio sam se ponovo. Zatim me poziva, jedan dan policija, da odgovaram za optužbu za seksualno zlostavljanje deteta. Naravno, krivična prijava nije ni podneta, a ja nisam tužio bivšu ženu za klevetu, nisam želeo da svoj život kaljam tuđim blatom, još jedna greška. Supruga mi je već trudna, mnogo smo srećni. Dete je još jednom došlo kod nas posle toga, a zatim je usledila još jedna optužba ovog puta na račun sadašnje žene, da je dete stavljala u veš mašinu.... Ko može da zamisli da je moguće smisliti takve stvari...

Nisam viđao dete, podnesem zahtev za izvršenje, pa ga vidim, pa mi ga opet ne daju, pa opet tako, do rođenja drugog deteta. Onda sam rešio da ne vredi, da je bolje zaštititi i sadašnju porodicu i dete, pa makar po cenu da mog prvog sina ne vidim. Mislim i da je za njega tako bolje, mnogo bolje. Kad drugačije ne može.

Al ne lezi vraže, svake nove godine, bivša žena sa svojim roditeljima dolazi kod mene u firmu da primi paketić, ej posle svega. Izlaže i sebe i dete mogućoj neprijatnosti, a zbog čega?

Ja pretpostavljam da i dalje želi da mi zagorčava život. A VI? A šta sa detetom? I kako se iskontrolisati da ih ne pobijem?

Ja mogu za sebe da kažem da sam bio užasno naivan, potpuno nesposoban za mržnju i da pretpostavim da je moguće da ljudsko biće radi takve stvari... Nisam imao pravo da mislim kako će sve biti ipak dobro, kako je potrebno samo da vreme uradi svoje, nisam smeo da dopustim da ja pobegnem iz tog braka, a da tu malu nezaštićenu dušicu ostavim tamo... Nisam smeo da planiram novu porodicu, ni da se zaljubim kao nikada dok nisam rešio ovaj problem, a sada mi se čini da je kasno. Oni su spremni na sve, bez stida, bez skrupula, ako im se suprotstavim mogu da naude mojoj porodici i deci.

Sramota me je i što ovo pišem, jer umesto nešto da preduzmem očekujem razumevanje. A šta da preduzmem?
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 13:47:00 od pavleor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam sta bih ti rekao, osim da treba spasavati novu porodicu od posasti ...

Sta sa detetom i bivsom zenom, zaista ne znam...
Mozes probati konsultaciju sa nekim ozbiljnijim advokatom, ali sve osim toga, verujem da bi samo nanelo probleme novoj porodici...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
ne znam da li nas sud prihvata video i audio zapise u procesima kao validni dokaz, moj savet ti je da se raspitas pa ako prihvata, namami je negde gde mozete da razgovarate i sve snimi  Smile

mnogo gledam serije, znam .. ali ti i nemas ni jednu opciju, pa makar sa ovim mozes da se nadas ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
To nije hriscanski

Sta ?
Ne pomoci onome ko ti je naudio ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:33:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.