Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 01. Jan 2007, 20:53:04

Ivan Pobednik
17.6%  (175)
Ena (slonce) (izbacena)
5.4%  (54)
Miroslav ~  Miki (izasao ~ poslednji Mohikanac)
37%  (368)
Anamarija ~ Daca (izbacena)
0.4%  (4)
Srba (izbacen)
0.2%  (2)
Daliborka ~ Daca 2 (izbacena)
3.3%  (33)
Nikola ~ Zeco (izbacen)
9.6%  (96)
Maja (histerik) (izbacena)
1.9%  (19)
Djankarlo (izbacen)
2.9%  (29)
Dragana ~ Gaga (izbacena)
7.7%  (77)
Edin (baba sera) (izbacen)
7.9%  (79)
Marko (izbacen)
1.7%  (17)
Jelena ~ hica (izbacena)
2.5%  (25)
Veselina (izbacena)
0.6%  (6)
Aleksandra (kraljica kica) (izbacena)
0.7%  (7)
Bane (izbacen)
0%  (0)
Jadranka (izbacena)
0.1%  (1)
Sanja (izbacena)
0%  (0)
Sava (izasao)
0.3%  (3)
Ukupno glasova: 1032
Idi dole
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 956
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi srpski Veliki Brat ~ Glasajte za svoje favorite ~ Diskusija  (Pročitano 398596 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh sada sam od vas saznao sta se desavalo a meni kunem se ceo dan se mota misao da ce edin i nikola biti nominovani jer po jedan iz svakog klana mora biti nominovan,ne znam zasto nikola nije imao pravo da nominuje ali sta god da je razlog Emotion nema interes da njega drzi nego mora da cuva i mazi i pazi baliju edina sto samo moze u ovoj zemlji ebem ih sve u anu mihal. bas Smiley Slusao sam malo popdne nikoline price i to je jedan od nacina da vidite kako covek ima zivot ima neke zajebavancije koje mu se dogadjaju i kako je opusten dok sa druge strane imamo frigidne zenomuskarce koji mudroooo cute i hvataju vazduh i memorisu pojmove....zamislite 12 musko zenskih ivana u kuci coveke koji bi to stond bio....svi onako cute i sviraju klavir i hvataju vazduh uzas....zato ja uvek biram one koji -udaraju u srce- koji su zanimljivi ,koji pevaju svoje pesme i zbog kojih jos uvek vredi gledati ponekad BB .....sigurno ali sigurno ce Dzo ispasti jer ce se probutit balije i domaca gej populacija jer treba sacuvati drugara jarana edina da bi beba ivan imao sa kim da dobacuje lopticu posto su ga svi zivi isklulirali a i -tata- emorion je tu tako da bice velika razlika....ja cu po drugi put dati nekoliko glasova za Dzo-a zato sto mi je zbog njega bilo vredno gledati BB (i miki ranije naravno) a eto svima ostalima pa neka navijaju za kenjkave,uplasene bosance i lude gej jevreje meni ne pada na pamet.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Kako edin sere mater mu jebem, sad kad je nominovan, kao on je jedini dobar, niko drugi ne valja, koje ljigavvo govno.
maaaaaars napolje  Smile Smile

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 23:37:48 od shone83 »
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Uh sada sam od vas saznao sta se desavalo a meni kunem se ceo dan se mota misao da ce edin i nikola biti nominovani jer po jedan iz svakog klana mora biti nominovan,ne znam zasto nikola nije imao pravo da nominuje ali sta god da je razlog Emotion nema interes da njega drzi nego mora da cuva i mazi i pazi baliju edina sto samo moze u ovoj zemlji ebem ih sve u anu mihal. bas Smiley Slusao sam malo popdne nikoline price i to je jedan od nacina da vidite kako covek ima zivot ima neke zajebavancije koje mu se dogadjaju i kako je opusten dok sa druge strane imamo frigidne zenomuskarce koji mudroooo cute i hvataju vazduh i memorisu pojmove....zamislite 12 musko zenskih ivana u kuci coveke koji bi to stond bio....svi onako cute i sviraju klavir i hvataju vazduh uzas....zato ja uvek biram one koji -udaraju u srce- koji su zanimljivi ,koji pevaju svoje pesme i zbog kojih jos uvek vredi gledati ponekad BB .....sigurno ali sigurno ce Dzo ispasti jer ce se probutit balije i domaca gej populacija jer treba sacuvati drugara jarana edina da bi beba ivan imao sa kim da dobacuje lopticu posto su ga svi zivi isklulirali a i -tata- emorion je tu tako da bice velika razlika....ja cu po drugi put dati nekoliko glasova za Dzo-a zato sto mi je zbog njega bilo vredno gledati BB (i miki ranije naravno) a eto svima ostalima pa neka navijaju za kenjkave,uplasene bosance i lude gej jevreje meni ne pada na pamet.....

da li si ikad razmisljao da se bavis novinarstvom... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Slusao sam malo popdne nikoline price i to je jedan od nacina da vidite kako covek ima zivot ima neke zajebavancije koje mu se dogadjaju i kako je opusten dok sa druge strane imamo frigidne zenomuskarce koji mudroooo cute i hvataju vazduh i memorisu pojmove.

On se nasao da prica za Ivana da je frigidan, a njega ni jedna devojka nije privukla za sve ovo vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma jok anea ja cu biti pravnik jos malo, dosta mi je knjiga i novina za ceo zivot,mada sam dobijao neke petice ali retko u skoli na tim sastavima ja sam ti vise za slobodno novinarstvo Smiley  montenegrina subjektivna si zbog onoga sto je rekao za crnogorce a sto se tice frigidnosti.....pa slozicemo se sta god mislili za nikolu da je ivan ipak -malo- vise frigic zar ne?
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 23:41:09 od skyhook »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 3310
ljudi na kraju ja ne znam sta da vam kazem mislim da treba povesati ove sto su vrsili kasting sem da su totalni kreteni stavljam im na teret da su se ljudi iz emotiona zlocinacki uduruzili s namerom da nas smore i uguse i gde nadjose ove sto popiju dva piva i vec su mortus brukaju drzavu ej inace za pisanje ove tuzbe dugujem zahvalnost vlasniku tv palme Mikiju "sidjite nato trupe dole ako smete" Vujovicu koji me je naucio  sto se tice prava da mozes da tuzis svakog tako da predlazem da gradjani panceva tuze vazduh jer ih je zagadjivao inace Edina ce da docekaju u Sarajevu kao Nasera Orica jer on je ovde ipak bio u zatvoren okruzen srbima tako vam je i u Hagu
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
On ima zajebavancije....

Ja cuo da samo prica o svom "drugu" Pedji i njegovim avanturama.......

Cak je i na gomili, zbrisao od ribe....
Smile Smile

Muskarchina!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E52
Mislim da bi stanar iznenadjenja za poslednju nedelju mogao da bude Velja Ilic.
Nikola bi dobio ortaka, Jadranka domacina, Dragana konkurenciju u zdranju.
A Velja... on bi asfaltirao dvoriste i pokupio lovu. Tako to rade majstori, efektno i brzo.

Zivela Srbija!
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 23:53:26 od bandzy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
@skyhook
pa, kolega.. samo pitam... vas stil pisanja me jako podseca na stil marka vidojkovica Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N97
jebes to vratite se na temu. Smile
Pa Soko ispada nisu mu dzabe slavu kao pravili to da mu bar nesto ostane u lijepom sjecanju. Garant Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 956
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.