Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa naravno , zaista ne znam koja bi devojka "pala" na takve reci . . . . Znam biti mnogo mnogo originalniji
[Edit by DachaArh: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 10. Okt 2005, 00:53:06 od DachaArh »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Hoces da kazes da ni jedna devojka ni jedan decko iz Zr ne treba da se trude da imaju devojku ili decka samo zato sto nam je grad truo?!?!?! Xexexe Bas si smesan!
Ne, ne mislim to, mislim da bi bio red da devojke i momci naprave nesto od tog grada da valja jer matori sigurno nece za njih raditi.
Ja sam svoje misljenje o danasnjim devojkama [vecini, cast manjini] rekao odavno i ovde i javno na mnogo mesta. Dok god ja mogu maltene svaku drugu .... za voznju dzipom i pice ili nekoliko u kaficu... onda stvarno.
Devojcice iz muzeja i mravinjaka sa kojima se ti druzis bi otisle sa nekim i da ima bicikli!!!
Nisu svi ljudi takvi ovde, oni sa kojima se ti druzis jesu, sve to zavisi, kao sto ima u bgd toga ima toga i ovde samo sto se ovde o tome prica i vise zna jer je manja sredina