Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 23:41:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi muškarac u drugom stanju  (Pročitano 7367 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia the best
izgleda, malo.. bljak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
On ce roditi
Trudnom muškarcu ostalo još mesec i po dana do porođaja

Sećate se momka koji je nekada bio žena, pa je promenio pol, pa zatrudneo? Tomas Biti očekuje prinovu 3. jula. Devojčica koju nosi je tako, i pre nego što je došla na svet, postala čudo. Naime, za nešto malo više od šest nedelja ovaj trudni muškarac postaće majka. Reč je zapravo o muškarcu čiji će porođaj ući u svetsku istoriju.

Rođen kao žena Trejsi Lagondino, muškarac je postao delimičnom operacijom promene pola pre 10 godina. Nakon toga podvrgnut je uzimanju muških polnih hormona i uklonjene su mu grudi. Ipak je odlučio da zadrži svoje ženske reproduktivne organe, pa su zahvaljujući tome on i njegova 45-godišnja devojka Nanci, kojoj je materica uklonjena pre 20 godina, mogu da imaju decu.

Tomas je uzimao veliku količinu testosterona, čije je delovanje dovelo do gotovo potpune nemogućnosti da ima dete. Tokom šest meseci uzimanja testosterona počeo je da izgleda kao muškarac, a kroz godinu dana i glas mu se promenio.

Zanimljivo je što je Tomas ubrzo nakon prestanka terapije testosterona uspeo da povratio funkcije ženskih reproduktivnih organa.

Ovaj 34-godišnjak kaže da je poput svake druge majke.

- Svojim komšijama i svojoj ženi ja nisam neobičan. Jer želja za decom nije ni muška ni ženska, već ljudska - rekao je Tomas .

Obavljanje kućnih poslova u tako poodmakloj trudnoći može biti iscrpljujući posao. On pak iz daljine izgleda poput prosečnog muškarca koji ležerno na suncu kosi travu.

Iako njegova trudnoća izaziva veliku pažnju i šok širom sveta, njega muče isti problemi kao i mnoge trudnice.

- Naduvan sam, a nažalost, ne postoji odeća za trudne muškarce. Moja supruga i ja smo zaljubljen i srećan par. Moj stomak raste kako raste novi život u meni. I bez obzira na to, siguran sam i uveren u svoju muškost - priča ova buduća „mama“.

Dizač tegova i vlasnik crnog pojasa u karateu dodaje da njegova trudnoća zasad protiče bez problema i kao i svaka druga trudnica ima strahovitu želju za određenom hranom, kod njega je reč o soji i artičokama.

Svestan je da ga posle porođaja očekuje svakodnevna bitka za prihvatanjem od strane okoline, ali je rešen da se do kraja bori za sreću svoje porodice.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
I bez obzira na to, siguran sam i uveren u svoju muškost
Koju muskost...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Touch
Idiotizam, jebeni amerikanci se igraju Boga! Zbog toga ce najebati Smile
Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Метак у чело......  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N70
Prvi muškarac u drugom stanju

Amerikanac Tomas Biti iz Oregona postaće prvi muškarac u istoriji čovečanstva koji će roditi dete.

Tomas Biti je zvanično muškarac ali, to nije uvek bio slučaj. Naime, Tomas je rođen kao žena, ali je hirurškom intervencijom promenio pol.

Zahvaljujući hormonima razvio je većinu muških polnih karakteristika a inekcije testosterona donele su mu veću telesnu masu, dlakavost i dublji glas.

Budući da se Nensi, njegova supruga, pre nekoliko godina podvrgla histerktomiji i da ne može da ima decu, Tomas, koji je zadržao svoje ženske reproduktivne genitalije, jajnike i matericu,, odlučio je da reši problem tako što će on ostati u drugom stanju.

Beba, koja bi trebalo da se rodi u julu, biće devojčica.

Američki zakoni ne traže da se pol anatomski promeni u potpunosti. Ja sam, legalno muškarac i legalno oženjen s Nensi. Za razliku od istopolnih parova mi uživamo sva prava heteroseksualnog braka. Nema legalne prepreke da joj rodim dijete – objasnio je Thomas.

"Biću otac mojoj kćerki, a Nensi će joj biti majka. Bićemo porodica", kazao je Biti u izjavi za "Advocate", časopis namenjen gej populaciji.

Tomas inzistira na tome da želja za djetetom nije muška ili ženska, već jednostavno ljudska.

Izvor:B92
Tomas inZistira, kako navodi Blic .. il si to ti?  Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
mob
Nokia e72
jao boooze...  Smile
a sto ne dodje u Srbiju?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Prvi muškarac u drugom stanju

Amerikanac Tomas Biti iz Oregona postaće prvi muškarac u istoriji čovečanstva koji će roditi dete.

Tomas Biti je zvanično muškarac ali, to nije uvek bio slučaj. Naime, Tomas je rođen kao žena, ali je hirurškom intervencijom promenio pol.

Kao sto vidite ipak nije rijec o muskarcu vec ipak zeni  Smile Smile

A sto se mene tice ja nemam nista protiv da jednog dana i muskarci mogu da nose i radjaju djecu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Citat
Tomas inZistira, kako navodi Blic .. il si to ti?  Smile

Smile

Citat
A sto se mene tice ja nemam nista protiv da jednog dana i muskarci mogu da nose i radjaju djecu

Danas nije tvoj dan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Mozda danas nije ali sutra vec jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 23:41:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.