Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:22:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi Hrvati došli su iz Male Azije!  (Pročitano 41142 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pa, pazi... postoji veliki problem sa samim Kosovskim bojem... na obe strane bilo je jako malo preziveljih, a sve sto mozemo da nadjemo u istorijskim spisima su price is druge, trece, cetvrte ruke...
Pravi Vuk Brankovic, borio se na Kosovskom polju..

Sto se tice 4 ocila, fala.. nismo znali... osim sto se to predaje u skolima i na fakultetima... Smiley

I na kraju... odnos crkve i drzave...
Pa, odnosi u Vizantiji su bili drugaciji nego u ostatku Evrope... mislim... tesko da se moglo desiti da jedan visoki zvanicnik... nazovimo ga papa... imao otvorenu seksualnu vezu, da ne kazem konkubinat... sa sopstvenom cerkom, a pre toga je spavao sa njenom babom i (naravno) majkom... Smiley

Znam.. znam... mi zatucani mali Srbi... ne shvatamo sve prednosti incesta i sodomije... vrednosti toliko postovanih na Zapadu, da se cak i crkva rascepila na 3 strane...

« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 14:16:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sagem jeftini
I na kraju... odnos crkve i drzave...
Pa, odnosi u Vizantiji su bili drugaciji nego u ostatku Evrope... mislim... tesko da se moglo desiti da jedan visoki zvanicnik... nazovimo ga papa... imao otvorenu seksualnu vezu, da ne kazem konkubinat... sa sopstvenom cerkom, a pre toga je spavao sa njenom babom i (naravno) majkom... Smiley

Znam.. znam... mi zatucani mali Srbi... ne shvatamo sve prednosti incesta i sodomije... vrednosti toliko postovanih na Zapadu, da se cak i crkva rascepila na 3 strane...

Ja ne govorim ništa protiv Pravoslavne crkve nego ističem čuđenje u slavljenju čovjeka koji je nasilno odbacio one koji je nisu prihvatili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
То је такво време било. Појам нације није заживео и вера (Црква) је била свеприсутна.

Много Богумила је тад пребегло у Босну и тамо су проширили своју веру. Они који су остали су се повукли у брда и крили се.

Поред њих у Немањино време је било и поштовалаца старе словенске вере. Углавном су тада истребљени и протерани, а задњи траг им се губи за време Душанове власти. Он је ваљда и срушио последњи пагански храм у Србији, који је био посвећен Перуну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sagem jeftini
Evo našo sam gdje još ima Srba katolika osim u Mađarskoj  Smile:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Na kraju se nameće logičan zaključak:  preko 60% današnjih Srba su ustvari pravoslavni Hrvati!  Smile

opa zanci jedan dio lijepe vase je nas Smile
sta nam vracate? Smile

Citat
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sagem jeftini

Na kraju se nameće logičan zaključak:  preko 60% današnjih Srba su ustvari pravoslavni Hrvati!  Smile

sta nam vracate? Smile

Citat

Ne neg bi Vojvodina i BiH trebala bit naša....

Sami pogled na kartu Hrvatske ti govori da Hr i BiH tvore jednu cjelinu.

Smile
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zemun

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
     erneste opet lupas. nije valjda da ne znas da na vikipediji svako moze da lupa gluposti.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

sta nam vracate? Smile

Citat

Ne neg bi Vojvodina i BiH trebala bit naša....

Sami pogled na kartu Hrvatske ti govori da Hr i BiH tvore jednu cjelinu.

Smile
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zemun

ja samo vidim na ovoj slici neprirodan oblik ko kod hrvatske Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Erneste sutra ću polemisati o istraživanju, ali za sad da te pitam što ste bežali od svoje genetske, biološke i lingvističke braće?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Zna se sta je katolicka crkva radila tokom I i II Svetskog rata koliko je ljudi samo preslo na katolicku veru, pa neka krenu redom i pitaju ljude o njihovoj istoriji, barem svako zna 150 godina u nazad o svojim precima, pa bi se videlo koliko je stvarno hrvata danas, saka jada.....
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:22:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.