Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:45:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prvi dan skole  (Pročitano 20983 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Mene je samo iznenadilo sto medju njegovim savetima nema i ovaj:

Prvi dan skole nadjes klinku na kojoj ces da naparis oci. Onda tako napaljen odes u wc, bacis ga a spremu pohasas.

E to bi vec licilo na njega  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zasto si zeljan dokazivanja na netu? Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Dete, ne kaki.  Smile

Jedini tvoj savet bi trebao da bude - ako vam skola prolazi kao meni, dodjite na forum i tu napisite sve suprotno... kako ste faca u drustvu, kako ste jaki kao zemlja, kao ste odlicni iako knjigu ne pipate... nece biti istina ali ce vam pomoci da premostite realnost... i obavezno ubedjujte druge da imaju samo virtuelne drugare iako je ceo vas zivot pa i onaj realan ustvari virtuelan.

Jbt, onoliki post pun sranja i price da ovo vise nisu '80 a ti sa takvim pricama ne bi dva dana izdrzao u mojoj srednjoj... ili bi, niko te ne bi dirao posto bi bio skolska maskota.   Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 20:48:30 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Smile

Samo da znate kad budem imao 44 godine,tad cu tek da se zenim i napisacu jedno 6 knjiga u zivotu i snimicu barem jedan film o mom dosadasnjem zivotu to ce biti neka dramska komedija pa ako budem zaradio dosta bice i nastavka u svakom slucaju bice u fazonu Americke Pite,posto mi na ovim prostorima nismo nikad tako nesto snimili,Mi nismo Andjel i i ostala sranja ne racunam... Smile

Jeste...i onda je mrmot zamotao čokoladu..
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Dete, ne kaki.  Smile

Jedini tvoj savet bi trebao da bude - ako vam skola prolazi kao meni, dodjite na forum i tu napisite sve suprotno... kako ste faca u drustvu, kako ste jaki kao zemlja, kao ste odlicni iako knjigu ne pipate... nece biti istina ali ce vam pomoci da premostite realnost... i obavezno ubedjujte druge da imaju samo virtuelne drugare iako je ceo vas zivot pa i onaj realan ustvari virtuelan.

Jbt, onoliki post pun sranja i price da ovo vise nisu '80 a ti sa takvim pricama ne bi dva dana izdrzao u mojoj srednjoj... ili bi, niko te ne bi dirao posto bi bio skolska maskota.   Smile

Tako je brate od a do sh...Naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Sta mene briga da li je tako ili nije, ti moras da zivis sa tim cinjenicama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Koji si ti kraaaaaaaalj  Smile  covek od 30 godina i 122 dana provedenih samo na jednom sajtu meni govori da sam luzer i bakce se samnom ahahaha  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Razlika je bas u tome - ja sam covek a ti si dete. U tvojim godinama sam po ceo dan bio na fudbalu/kosarci, napolju sa drustvom, izlasci i zajebancija a ne za kompom i kenjao o nekom zivotu a jos u pelenama.

A vidis, prednost tih 30 je sto sam sebi krojis obaveze, ne moras u skolu, pa mozes i u zezanje, i za komp, i sve ostalo da radis. Zalosno je da ti sa tih tvojih 15-16 gubis vreme na internetu... a najzalosniji su bas komentari o virtuelonim drugarima ili noliferima koji refresuju u zelji da vide odgovor sto ti uvek radis... ali uvek... klasican nolifer  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Razlika je bas u tome - ja sam covek a ti si dete. U tvojim godinama sam po ceo dan bio na fudbalu/kosarci, napolju sa drustvom, izlasci i zajebancija a ne za kompom i kenjao o nekom zivotu a jos u pelenama.

A vidis, prednost tih 30 je sto sam sebi krojis obaveze, ne moras u skolu, pa mozes i u zezanje, i za komp, i sve ostalo da radis. Zalosno je da ti sa tih tvojih 15-16 gubis vreme na internetu... a najzalosniji su bas komentari o virtuelonim drugarima ili noliferima koji refresuju u zelji da vide odgovor sto ti uvek radis... ali uvek... klasican nolifer  Smile

Vidi ga ti se svadjas samnom ahahaaahaha  Smile da zato sam ja ovde proveo 2 dana a ti 133 i zato si ti prso sa 30 godina ja ne moram da ucim a opet sam odlican...I razlika je u tome sto ti verovatno jos zivis sa roditeljima  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Nemam roditelje nego roditelja.

Nisam ni prso vec se cudim kakvih retarda ima i razmisljam kako nije svako za roditelja... posto bi bilo bolje da je tvoj otac seo da poprica sa tobom ili te je on i vaspitao u stilu da ljudi sa 30+ ne treba da pricaju sa decom... znam za onu narodnu "ko sa decom spava popisan osvice" ali nije lepo da tvoj tata to koristi samo zato sto je svestan kakvo si dete ispao pa mu je lakse da te ne gleda niti da prica sa tobom.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 21:10:11 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:45:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.