Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:04:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prvi dan skole  (Pročitano 20430 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 
Ako se prvak širi, vema brzo nauči lekciju o poštovanju starijih. To je još jedna bitna lekcija.
to jeste bitno , al' čudna su ti sad vremena nije ko nekad , znalo se ko je stariji i ko se mora poštovati , sad je sve to otišlo dođavola..... Inače u svakom slučaju trudi se samo da budeš komunikativan , u svakom slučaju će ti tako bolje biti nego da sediš u nekom ćošku buljiš u zidove i ćutiš.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N97
Ne pokushavaj ikog da impresionirash i drzhi se opshtih tema ... "ko je odakle" "ko koga poznaje" "svetsko u basketu" "bla bla bla"
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Naravno. Veoma se brzo otkrije kakav je ko i obicno ti ljudi koji se foliraju kasnije budu izlozeni podsmehu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Moja je skola bila "Muska" srednja skola .. Bili nas 30 muskaraca u jednom odeljenju ..peder bal jebote  Smile
I to je samo jedno odeljenje a imalo je jos cini mi se 9 odeljenja u samo jednoj godini..Gde god da se okrenes musko jebote  Smile
To su danas moja braca i pozdrav svima ako ovo citaju zivi bili ..

Bez sumnje to je najbolje doba koje ces da prozivis,nema tu nekih posebnih saveta..Budi to sto jesi vremenom ces se sprijateljiti sa vecinom..jer ipak provodite najvise vremena zajedno tako da nemoj da brines..
Vidim ides u gimnaziju ne ides u neku "Musku" skolu pa nece da ti crtaju merdevine na zid i da te teraju da se penjes  Smile ili da te salju po burek sa 1 dinarom i da im vratis kusur  Smile , no dobro imaces puno riba po skoli neces morati da ides u druge skole  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Bez sumnje to je najbolje doba koje ces da prozivis,
Jebem ti život onda  Smile (milion puta bolje na faksu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49689
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ima li ko zelju da se vrati u srednju skolu ?  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Јеботе, мени је то време просто пролетело, више се и не сећам првог дана Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
O da evo savet od mene,koji sam to prosao prosle godine  Smile

Nemoj da se tripujes u fazonu:,,Kakav budem sutra takvog ce me do kraja srednje smatrati''

Opusteno sutra kako prodje dan prodje,ali odma da razresimo stvari...Bicu direktan,ako si nesto od stvari koje cu spomenuti dole,za tebe nema nade,takav ces biti do kraja zivota,znaci:

a.) Streber,znaci pravi streber,ne u fazonu dobar ucenik...Ako si 5.00 i ako si skroz normalan decko onda nisi streber...Ali brate,ako si kao moj jedan drug koji sece dlake sa mladeza od njegove keve i ako igras wow i gledas kineske crtane filmove i ako ne izlazis u grad,ti si definisani streber!Streber nije perfektan skroz odlican ucenik,streber je picka,mamin sincic,koji sa 15 godina(koliko ti sada imas) zavisi od keve i caleta,tacnije vise cak i ne moraju da mu govore sta je ,,pogresno'' jer on sada sam automatski prepoznaje da pijancenje,dobar provod u gradu,bezanje sa casa,drkanje na profesoricu i mnoge ostale stvari koje jedan tinejdzer treba da radi su po njemu LOSE...Dakle ako si ti streber,za tebe nema nade,ne vracaj se na burek idi gledaj Naruto na jutubu i slusaj muzicke teme iz Jugioa

b.)PICKA Definicija PICKE:Vidis kako ti drugara tuku u gradu,a ti umesto da mu pomognes ti trcis po pomoc!Dakle ti si naturalna picka!Nema ti leka,takav si rodjen!Jos nekoliko karakteristika PICKE:

-Devojka ti vise znaci od drustva,umesto da ti naravno drustvo vise znaci od devojke!Prijatelja nemas puno u zivotu,riba imas na pretek i devojka nikad ne sme da ti bude ispred druga!

-Kada na fizickom przite fudbal protiv Madjara(ne znam odakle si,ali dobro predpostavljam da samo mi Vojvodjani imamo razrede sa strancima tako da shvati ovo kao protiv 2. razreda eto) i kada neces da stanes na gol da branis jedan gol!To je karakteristika picke!Ne zelis da se zalozis za tim i da odradis svoj deo posla!Treba te isamarati!

-Kada ti ortak kaze:,,Ajde da silujemo Zorana,picka i dalje ne shvata ko je ovde glavni'' i ti mu kazes:,,Bezi bre pederu jedan!'' E znas sta bi ti ja tu radio?JA BI TE SILOVAO!Svaki moderan klinac danas zna sta znaci silovanje nekoga u skoli/razredu,ali evo da ti definisem ovu frazu to je nacin iskazivanja dominacije i naravno da neces izvaditi tuki i metnuti mu ga medju guzove,vec ce ga tvoja dva ortaka nabiti na sto i drzati,a on ce vristati a ti ces ga karati od nazad i pitati ga da li mu je usao

To su neke glavne karakteristike Gimnazijalske Picke!

c.)PEDER okej,naravno ako si stvarno peder svi ce te tuci i mrzeti...Ali prava definicija gimnazijalskog pedera je sledeca:

-Imas madjarske brkove,da ti definisem to,to su oni prvi tinejdzerski svileni brcici mi ih zovemo madjarski brkovi,NARAVNO TREBA DA SE BRIJES!

-Imas 13 i po kila

-Ne ucestvujes u muskim diskusijama,akcijama,ne pricas o drkanju i koga bi jebao od profesorica sa ortacima iz razreda,vec si stalno sa devojcicama i diskutujes sa njima koga bi one zajahale

-Pricas kao picka,nemas svoje JA

Ukratko receno ako si feget,upucaj se

D.)Nolifer od svij neizlecivih ,,bolesti'' ova je najgora!Dakle da prvo kazemo koji su znakovi nolifera,po izgledu jedan od 3 primera si:

-Debeo i ruzan

-Mrsav,nosis naocare i imas 5000 mladeza

-Debeo si,crvenokos,imas pege,imas kovrdzavu kosu boje svetle braon,imas 5000 mladeza

Dakle sta radi nolifer...Da razjasnimo nesto,likovi na bureku nisu noliferi,to su jednostavno ljudi koji kad se smaraju dodju ovde i sa ostalim ljudima se smaraju...To nije nolifer!Da bi bio nolifer moras da igras jednu od sledecih igara:

-Call of Duty(jedan od novijih serijala,naravno na netu)

-WOW(AIDS u prevodu)

-Counter Strike

Da nastavimo...Nemas ni jednog druga,przis jednu od navedenih igara ceo dan,iz kutje izlazis samo da bi isao u skolu,imas online frendove s kojima imas klan i s kojima pricas o tome koliki je Rejzor nub i da si ti bolji igrac od njega,kada se pojavi u jednoj od ovih igara devojka ti na chatu se odma napalis i pitas je da li je stvarno devojka i da li ti moze dati svoj MSN...

Da ne nastavljam dalje,ako si nolifer...Za tebe postoji samo jedan lek idi kod caleta zamoli ga da ti sjebe komp da te prebije i da sredis svoju licnost...Kad smo vec kod licnosti

E.)Ako si losa osoba,neces imati problema da se uskladis u srednjoskolsko drustvo,ali u zivotu ces u ocima drugih uvek biti 0

Mislim da ovde definicija nije potrebna,a i ako jesi losa osoba to sigurno neces skontati i biti svestan toga

Dakle druze ako nisi nista od navedenog gore,moji saveti ce ti pomoci...10 saveta od mene!

1.) Sa momcima iz razreda uvek budi dobar,ka tome neces morati previse da tezis,jednostavno budi ono sto jesi,pricaj o muskim temama,kao sto je neko gore naveo,aktuelnim...SP u kosarci,letnji prelazni rok u fudbalu,tenis...Dobro ne tenis,tenis je gej...Jednostavno be a male!

2.) Da ne gledamo sa moje perspektive(nemam ni jednu dobru ribu u razredu,znaci ne zasluzuju ni pozitivnu ocenu) ako imas dobre ribe u razredu,sa njima budi dobar i gledaj da uspostavis takav odnos sa njima,da se komotno mozete druziti,izlaziti i provoditi...Kako to da uradis?Pricaj im ono sto zele da cuju,to ces ubrzo shvatiti sam!Ali ovo dobro zapamti...Nemoj da im budes drugarica,ti si PIMP i neka i gledaju tako ljudi na tebe!

3.) Medjutim nikada se ne otvaraj devojkama!Komotno pricajte o svemu,ali o tvojim tajnama i da im se jadikujes i budes picka...N I K A D A

4.) Ciljevi su ti potrebni...Postavi sebi neki jebeno teski cilj koji je jako tesko,gotovo nemoguce ostvariti i postavi sebi rok kada ces taj cilj ispuniti...Recimo ja sam sebi postavio cilj da jebem jednu perfektnu madjarsku profesoricu za koju mi je ortak rekao danas da ce nam predavati u 2. razredu Kancelarijsko...JEBENO SAM BIO SRECAN!Zasto ovo da uradis?Zato sto ces vremenom prirodno da se ponasas tako da ce svi zeleti da budu u tvojoj blizini i da se druze sa tobom,naravno ne mislim da ides ulicom i da se deres HOCU DA JEBEM PROFESORICU!Nego jednostavno ti znaj za taj cilj a tvoje ponasanje ce privuci ostale

5.)U razredu ce biti jedna kucka koja te nece voleti...O da u to budi siguran...Tvoja sreca ce biti ako ona bude dobra riba,ali ako cak bude gadna...Uf...Ona ce zeleti da dominira i tebe ce videti kao konkurenciju(cak i ako ti ne tezis ka tome) bezbroj puta ce probati da te spusti,ti nemoj da se spustas na njen nivo i uvek je saslusaj sa kulerskim izrazom na licu do kraja sta ima da kaze,cak i ako svi pocnu da se smeju ti joj kazi nesto sto krace moguce,ali toliko sokantno,ali istinito...Tipa ona ti sere nesto pola sata ti samo kuliras i gledas je i kad zavrsi ti joj kazes:,,Obrij brkove''

6.)Nemoj da budes profesorov miljenik!Nikada!Cak i ako profesor to bude zeleo,ti ponasanjem to odbijaj da budes!Ako budes profesorov miljenik automatski pripadas nekoj od kategorija gore navedenih...A to ne valja!

7.)Za druga sve uradi!Ali sve!

8.)Sa muskim delom ekipe uvek imajte neku glavnu zanimaciju...Tipa mi imamo zanimaciju da vladamo skolom,to jest u tripu smo da smo mi vladari skole i da smo najjaci i da nam niko ne moze nista pa onda kao rasporedjujemo se ko vlada ovim delom ko onim,cija je ono kurva...

9.)Da se nadovezem na tacku 5,nikada nemoj da dozvolis nekome da te iznervira,odrzavaj smirenost i uvek smireno resavaj probleme...Svako ima bes i nervozu,ali ti nemoj da pokazes to,nadji neki hobi gde ces iskaliti bes...Evo recimo ja se kalim na ovom forumu  Smile

10.)Da ponovim...Pored svega brate moj najvaznije je da ostanes covek!Uvek budi covek i ljudi ce znati to da cene!

I da nemoj da places danas...Verovatno ce ,,starosedeoci'' po obicaju docekati prvake bacajuci napunjene balone vodom sa krova na vas ili upoznavajuci vas sa skolsim vcom...Opusteno svi prolazimo to i svako je u zivotu i na dnu i na vrhu  Smile

Srecno
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 03:28:36 od Borijelo! »
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Borijelo ...koja to Gimnazija u Vojvodini ?

aj reci "moju" da idem da skocim sa Duge  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Dane brate cale kevo ti si lud svega mi  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:04:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.