Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi ConQUIZtador turnir - Pitanja!  (Pročitano 10159 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Mocice da se uloguju i igraju igre kao i svako drugo vece...

Korisnici koji su prijavljeni za turnir, to vece u 20h bice pozvani u odvojenu turnirsku sobu...
Zatim ce automatski krenuti igre... 6 komada za redom, na svakih 12 minuta (12 je dovoljno da se svaka igra zavrsi), od cega ce se brojati najboljih 5 za plasman... nakon tih 6, odredjuje se konacni plasman za finale... top 27... onda krecu finalne igre...

Nema "red" - svi igraju u isto vreme.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja zelim da se prijavim ali imam pitanje u vezi sa internet konekcijom.pre neki dan sam igrao Conquiztadora konekcija mi se resetovala i morao sam da izadjem iz igre.Sta ako se to desi u toku turnira?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Tu partiju ces verovatno izgubiti, a ako i budes dovoljno brz, nisam siguran da li ces moci da se vratis u partiju ili ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nista,cu da se prijavim pa sta mi bog da.Hvala
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja imam samo jednu primedbu za organiztaore turnira. . . turnir bi trebao da bude vikendom. ja zelim da ucestvujem,ali radim bas od 20h  :cry: . . .  nadam se da ce organiztori uzeti ovo u obzir,pa da sledeci ne bude radnim danom. . . ako je moguce Smile pozdrav. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Jasno nam je, ali je 8. rodjendan Bureka bas tog 6.4.2010, a igra je lansirana 4.6.2010. a broj ljudi koji u to vreme rade nije veliki... Za weekend bi bilo - sto za weekend, kako sad da izadjem i sl...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson 
I ja bih imao dva pitanja.

1. Što sa igračima koji nemaju prebivalište u Srbiji? Nisam već duže pratio aukcije, pa ne znam je li se što promijenilo, no obzirom da se nekada dostava vršila samo na teritoriju Srbije, a kako su nagrade materijalne, osvoji li netko izvan Srbije kako će se vršiti dostava?

(Ne vjerujem da ću se osobno prijaviti, obzirom da su tada uskršnji praznici pa ću imati obveza /da ne bit ko pomislio da oholo mislim da baš ja mogu biti pobjednik/ nego mi nije jasno iz linka koji je SF postavio što sa ljudima izvan Srbije.)

2. Drugo je više prijedlog, nego li pitanje. Možda biste ti i RASMC mogli angažirati nekoliko igrača u koje imate povjerenja da sastave neku skupinu pitanja koja bi se pustila u optjecaj (ako je to naravno tehnički izvedivo) u završnici turnira. Možda bi to povećalo draž i zanimljivost završnih natjecanja osobito ako bi se to sastavljanje kvalitetno odradilo (zbog toga i sugeriram da moderatori kontaktiraju igrače koji su se dosada iskazali postavljanjem pitanja, osobito ako među njima ima dovoljno oniih koji neće sudjelovati u samom turniru.)

Naravno, nisam upućen je li to tehnički izvedivo ili dovodi li u pitanje licencu, kao ni to ima li dovoljno vremena za jedan takav postupak, ali nadam se da će vam prijedlog (ako već i sami niste razmišljali o tome) biti barem zanimljiv.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sto se prvog tice, tu nije bilo promena i nece ih ni biti... Mi nagrade dostavljamo na teritoriji Srbije, bilo gde, besplatno... Gotovo svako ima nekog rodjaka ili prijatelja koji to moze primiti u njihovo ime, a oni se posle mogu dogovoriti kako ce to dalje stici na konacno odrediste...

Sto se tice drugog, igra se na sadasnjoj bazi bez dodataka jer mislim da bi to bilo najvise fer... Pitanja bi u principu i mogla da se dodaju, ali vecina tih igraca koji su uspesni i salje svoja pitanja i vec ih ima dosta u bazi, tako da bi eventualno dalje dodavanje bilo favorizovanje njih u odnosu na ostale.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
Svaka cast organizatorima na ovom turniru...nadam se da ce sve proci OK  Smile
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Tu partiju ces verovatno izgubiti, a ako i budes dovoljno brz, nisam siguran da li ces moci da se vratis u partiju ili ne.
Čekaj, čekaj, nisam siguran da sam razumeo. Onaj kome pukne veza ne može da se vrati u sobu? Pa, svako ko je na ADSL-u praktično nema teorije da igra dva sata a da mu ni jednom ne pukne veza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.