Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvenstvo Spanije u fudbalu - Primera 2006/2007  (Pročitano 37432 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Saragosa - Osasuna 1:2
(Milito 19 - Garsija 82, Ponsio 90 autogol)

Video sam akciju Jankovica, bas je golcina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k300i
As Majorke četvrti put strelac u Primeri
Janković: Savo, čuvaj se!

Statistika je neumoljiva: Boško Janković je najefikasniji vezista španskog fudbalskog prvenstva posle 13. kola. Pod paljbom asa Majorke ovoga puta je bila Selta, a bivši igrač Crvene zvezde je u 52. minutu sa oko 20 metara postigao sjajan gol za vođstvo od 2:1.

Na nesreću srpskog reprezentativca, koji je asistirao strelcu prvog pogotka Gutijerezu u trećem minutu, glavni akter meča bio je sudija Klos Gomez. Arbitar je pet minuta pre kraja dosudio, po rečima našeg fudbalera, nepostojeći jedanaesterac iz kojeg je tim iz Viga stigao do izjednačenja.

- Čovek je hteo da bude u centru pažnje, i to mu je uspelo. Izmakla nam je pobeda samo zahvaljujući arbitru, ne mogu da prežalim ova dva boda. Garantujem da Gomes ne bi smeo ovako da sudi protiv Reala ili Barselone, ipak je Majorka mali klub - kaže Janković za „Blic“.
Španci su oduševljeni vašim petim pogotkom u sezoni?

- Proglašen sam za igrača utakmice, na Pirinejima me gledaju sa mnogo uvažavanja. Zadovoljan sam učinkom, jedan gol u Kupu, četiri u prvenstvu i četiri asistencije nisu mala stvar, u klubu su zadovoljni. Nisam mogao ni da zamislim ovakav start u Španiji, pogotovo kad svaki gol veznog igrača vredi duplo. Ovo je ogroman plus za mene.
U narednom kolu gostujete probuđenoj Osasuni?

- Bolje igramo u gostima, zato, Savo, pazi se! Trenutno smo 12, bili bismo deveti da smo pobedili Seltu, ali cilj da ostanemo u ligi je lako dostižan. Svaki plasman iznad toga bio bi veliki plus jer mi imamo ekipu za Kup UEFA, samo nas prate maleri.
Borba za vrh je sve zanimljivija?

- Barselona, Sevilja i Saragosa su kiksnuli, Valensija već duže vreme posrće, Real sve to koristi, biće jako interesantno.
Klemente će biti još zadovoljniji vašom igrom protiv Selte?

- Namećem se, treniram, dobro igram, na raspolaganju sam i njemu i Miroslavu Đukiću, selektoru mlade reprezentacije. Neću se ljutiti ako dobijem poziv za mladu selekciju, ipak je pred nama veliki izazov - Evropsko prvenstvo u Holandiji naredne godine. Tu sam da se dokazujem - dodao je Janković.

Izvor: www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Desire HD
Tabela

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tabela Spanija.jpg
(51.16 KB, 498x339)
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sad kad je Barsa okoncala brige oko prolaska u 1/8 finala LS, moze lagano da se posveti obavezama u domacem prvenstvu, gde uprkos kritikama kako slabo igra drzi gotovo sve vreme prvo mesto. Samo lagano, jos samo da nas povrede zaobidju i titule u primeri i LS nece izostati.

S   E   M   P   R   E         B   A   R   C   A      !   !   !   !   !   !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola v360v
December 9
20:00   Barcelona   ? - ?   Real Sociedad
22:00   Sevilla   ? - ?   Real Madrid
   December 10
17:00   Athletic Bilbao   ? - ?   Recreativo Huelva
17:00   Celta de Vigo   ? - ?   Villarreal
17:00   Getafe   ? - ?   Real Betis
17:00   Gimnastic   ? - ?   Levante
17:00   Osasuna   ? - ?   Mallorca
17:00   Racing Santander   ? - ?   Zaragoza
19:00   Atletico Madrid   ? - ?   Espanyol
21:00   Valencia   ? - ?   Deportivo La Coruna
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 sta misliste na Sevilla   ? - ?   Real Madrid ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dugo se nisam kladio na obe ekipe. Ne znam recimo X, 2-3 gola ili 3+, pa da se osmelim da gadjam rezultat stavio bi recimo 1-1. Sto imam neki osecaj da cu sve da promasim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Real pao u Sevilji, pobeda Barse

Fudbaleri Sevilje pobedili su madridski Real rezultatom 2:1 u velikom derbiju 14. kola Primere.

Sevilja se tako vratila na drugo mesto u ligi i još uvek ima dva boda manje od Barselone, a sada je dva boda ispred Reala.

Barsa je u prvom meču kola jednim golom Ronaldinja savladala Real Sosijedad.

Tešku pobedu Barse nad Baskijcima sa pretposlednjeg mesta dodatno je otežalo isključenje Silvinja u finišu, ali su bodovi izboreni, a prvo mesto sačuvano.

Na krcatom Ramon Sančes Pishuanu Sevilja je zasluženo slavila u duelu sa Realom. Gosti su neočekivano brzo poveli zahvaljujući Dejvidu Bekamu.

Doskorašnji kapiten engleske reprezentacije šokirao je sve na stadionu, najviše Andresa Palopa, pošto je slobodni udarac iskosa sa 30 metara uputio u suprotni gornji ugao za 0:1 u 12. minutu.

Samo pet minuta kasnije Fredi Kanute koristi priliku koju mu je stvorio Adrijano – Brazilac je pogodio prečku, lopta se odbila ka reprezentativcu Malija, a ovaj je sa deset metara prevario Kasiljasa.

Posle velike borbe domaćin stiče ključnu prednost zahvaljujui Urugvajcu Ernestu Ćevantonu – nekadašnji član Lečea i Monaka najbolje se snašao posle centaršuta i na atraktivan način doneo potpuni preokret.

U finišu Sevilja je uspela da sačuva pobedu, a heroj je bio Enco Mareska – Italijan je uprkos potresu mozga odbio da napusti teren pet minuta pre kraja, jer Sevilja više nije imala prava na izmene.

Domaći tim produžio je seriju pobeda na svom terenu na 14. Meč je protekao u izvanrednoj atmosferi, a na metiu domaće publike bio je bivši član Sevilje Serhio Ramos, koji sada igrač Reala.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Drago mi je zbog Reala Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Atletik Bilbao - Rekreativo 4:2 (3:0)
Bautista 6'(ag), Ursaiz 27', 41', Garmendija 60' - Uče 54', Sarijegi 88'(ag)

Selta - Viljareal 1:1 (1:0)
Bajano 17' - Forlan 64'

Hetafe - Betis 1:1 (0:0)
Gvisa 49' - Huanito 86'

Gimnastik - Levante 2:1 (1:1)
Garsija 41', Ruben 76' - Riga 27'

Osasuna - Majorka 3:0 (0:0)
Milošević 60', Flano 68', Punjal 79'(pen)

Rasing - Saragosa 0:2 (0:0)
D.Milito 60', Lafita 80'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.