Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvenstvo Spanije u fudbalu - Primera 2006/2007  (Pročitano 37166 puta)
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Zeli ga cela Evropa,ali uzalud jer igraca poput Krkica Barsa nece pustiti nikad...
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Parovi 35. kola - subota 19. maj:

20:00h Mallorca - Valencia
20:00h Real Betis - Gimnastic
22:00h Zaragoza - Athletic Bilbao

Nedelja 20. maj: 

17:00h Deportivo La Coruna - Sevilla
17:00h Espanyol - Getafe
17:00h Levante - Osasuna
17:00h Real Sociedad - Celta de Vigo
17:00h Villarreal - Racing Santander
19:00h Recreativo Huelva - Real Madrid
21:00h Atletico Madrid - Barcelona
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Barselona riknula u kupu 4:0 od Getafe-a!!! Smile
Ovo samo dokazuje da je Barselona drugorazredni klub!!
Pre bih rekao da pokazuje da i veliki nameštaju...Da je to finale LŠ misliš da bi Barsa stvarno izgubila toliko....?
Zašta služi kup u evropi nego da se dešavaju iznenadjenja....

Onda je to jos veca sramota!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Žigić: Istanbul ne, Ostrvo da

Recite samo Nikola Žigić i u Santanderu i okolini sva će vam vrata biti otvorena, a osmeh biti jedini način komunikacije lokalnog stanovništva.

Gorostasni centarfor je u Primeri postigao 10 golova, nad njim su napravljena četiri penala i ima šest asistencija. Učinak koji ga je napravio idolom "sosiosa" Rasinga i vratio u žižu fudbalske Evrope. Ponude stižu sa Ostrva, iz Italije, ali i daleke Turske.

"Istina je da je Fenerbahče kontaktirao mog menadžera, ali mogućnost odlaska u Istanbul je mala. Prosto želim da ostanem u zapadnom delu Evrope u jačim ligama. Ne žuri mi se iz Rasinga jer sam se snašao fenomenalno. Ipak, voleo bih da igram u klubu sa većim ambicijama, koji igra u evropskom takmičenju. Sa te strane odlazak je vrlo moguć već u junu. Sve zavisi kakve će ponude dobiti Rasing, jer oni odlučuju", ističe Nikola Žigić, dok u kafiću na plaži ispija prvu jutarnju kafu.

Tokom našeg boravka u Santanderu "čitav grad" je pričao da je Valensija već kaparisala reprezentativca Srbije.

"Čuo sam i ja, odnosno rekao mi je konobar. Vest potiče od njihovog najboljeg radio voditelja. Navodno, on tvrdi da je stvar gotova. Ja nemam takvu informaciju, ali zvuči mi lepo. Sigurno je da neću ići u Real, Barselonu ili Juventus. To su Španci malo naduvali. Realnija opcija je neki stabilan klub iz Engleske ili Španije. Sa druge strane i Rasing bi mogao da poveća moja godišnja primanja i zadrži me još godinu dana", iskren je Žigić.

Savet kladiocima. U sledećem kolu Rasing bez Žigića i Munitisa gostuje Viljarealu, dakle pobeda domaćina, a nakon toga u Santander stiže Levante.

"To dobijamo sigurno. Vraćamo se Pedro i ja, a uz to nam je Atletik Bilbao dao premiju od 20.000 evra da pobedimo njihovog direktnog rivala za zonu ispadanja. U Španiji su takve stvari dozvoljene, iako ne mogu svi to da rade. Mislim da ćemo pobediti Levante sigurno", trlja rukama Žigić.

Nikola Žigić se ne odvaja od rukometaša Teke. Svaki slobodan trenutak provodi najviše u društvu tehničkog direktora ovog tima Dragana Mladenovića i prvotimca, Slovenca, Luke Zvižda.

Tom trilingu svakodnevno se priključuju Žikica Milosavljević i Bojan Stefanović, kao i Hrvat švedskog porekla Umberto Brajdić.

"Oni su više sa mnom nego sa svojim ženama. Drugog dana po mom dolasku Mladenović je ušao u hotel u kome sam spavao, video me na recepciji i rekao 'Ti, mali, polazi sa mnom'. Od tada smo nerazdvojni i dugujem im mnogo. Da nije njih bilo nikada se ne bih ovde snašao tako brzo. Sada kažem da mi je rukomet hobi, a kad su me videli sa loptom odmah su me pozvali u ekipu, da ih spasim ispadanja iz Prve lige Španije", kroz smeh je rekao Žigić.

Srpski centarfor je apsolutni idol i "fudbalski Bog" u Santanderu.

"Teško mi je da prošetam gradom ili da odem na večeru. Autogrami, fotografisanje i poljupci ne prestaju. Posle utakmice izlazak sa stadiona traje više od pola sata. Ipak, slatka je to slava, a svi smo od strane kluba obavezani na maksimalan odnos prema navijačima", izjavio je Žigić.

Nikola Žigić živi na pet minuta peške od stadiona u stanu koji je sam birao. Ipak, poznaje ceo grad, jer kaže da u Santanderu ima mnogo mesta za uživanje.

"Grad na moru, možete zamisliti koliko je dobrih restorana, bašta i ostalog što ubija slobodno vreme. Sa prijateljima igram tenis ili fudbal na plaži, odemo povremeno i na kuglanje".

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Janković: Hoću da igram ili da idem!

Boško Janković bi ovog leta lako mogao da napusti Majorku. To je činjenica koju ni mladi reprezentativac Srbije ne krije. Razlog je neočekivano mala minutaža koju trener Gregorio Manzano u poslednje vreme poklanja našem internacionalcu.

"Besan sam i zbunjen. Ništa mi nije jasno, a odgovore ne dobijam. Zato sam u društvu menadžera Zorana Stojadinovića bio na razgovoru kod sportskog direktora Nanda. Radi se o tome da sam jedan od najboljih igrača, u debitantskoj sezoni postigao sam devet golova. Značim timu, to ne kriju ni saigrači, ali trener me jednostavno izostavlja. Nijednom mi nije objasnio zbog čega. Samo saopšti tim bez mog imena i to je to", kaže Janković za MONDO.

Majorka u subotu uveče igra meč 35. kola Primere. Na stadion Son Moi stiže kandidat za titulu Valensija.

"Ako me Manzano opet izostavi, reći ću da sam nezadovoljan i da hoću da idem. U Španiji ne vole da imaju nezadovoljne igrače u klubu, pa se odmah traži rešenje. Možda me prodaju ili ustupe nekome. Videćemo, sve je na treneru, ja sam svoje rekao na terenu. Nisam razmažen, niti mislim da sam zvezda, ali ne dam na sebe".

Susret sa Valensijom višestruko je značajan Jankoviću i Majorci, s obzirom na to da rukovodstvo Valensije ne krije simpatije prema našem internacionalcu.

"Kontakti su već napravljeni izmedju dva kluba. Nastup u direktnom duelu bi mi značio mnogo. Imam ogroman motiv da protiv njih igram dobro. Nadam se da ću početi meč i dokazati da imam kvalitet za Valensiju. To je fenomenalan klub, pravi posle Majorke", ne krije Janković da priželjkuje promenu sredine.

Pred sam kraj sezone slede mini-pripreme reprezentacije Srbije za duel sa Finskom, 2. juna.

"Važna i teška utakmica. Nema Žige, a nama je potreban 'brejk' u gostima. Kvalitetniji jesmo, ali Finska je kod kuće vrlo nezgodna. Optimista sam kao i uvek i mislim da ćemo prvi put kući vratiti sva tri boda baš iz Helsinkija".

Svaka čast A timu Srbije, ali Janković ipak jedva čeka Evropsko prvenstvo za mlade i novu šansu njegove generacije za istorijski uspeh.

"Znam da nas mnogi otpisuju zbog grupe u kojoj su Italija, Engleska i Češka. Svi moraju da shvate da ova generacija ima kvalitet, veliko drugarstvo, ali najvažnije je da nema nijedan kompleks. Mnogo nas dolazi iz jakih evropskih liga i navikli smo da svakog vikenda igramo zahtevne mečeve. Nikoga se ne plašimo, niti ćemo ih respektovati više nego što je sportski. Neka Englezi, Italijani i Česi misle malo šta im to stiže sa Balkana. Verujem da možemo da napravimo uspeh jer osim igračkih kvaliteta imamo i sjajnog trenera Djukića, kom neizmerno verujemo i koji je oslonac ovog tima Srbije", završio je "vezista" Majorke.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Valensija na bod od lidera

Španska PrimeraSve je išlo na ruku igračima Majorke sve do poslednjeg minuta susreta, kada je Hoakin uspeo da zatrese mrežu i tako svojoj ekipi donese izuzetno vredne bodove. "Slepi miševi" nikako nisu mogli da izađu na kraj sa odličnom odbranom Majorke, koja je nekoliko puta uspela i da zapreti golmanu Kanjizaresu.

Kada se već činilo da je na pomolu remi koji bi Valensiju i definitivno izbacio iz igre za sam vrh tabele, Horhe Lopez je petom pronašao Hoakina koji je precizno šutirao u suprotan ugao.

Boško Janković je u igru ušao u 72. minutu, upravo u trenutku kada je Majorka imala slobodan udarac. Šut našeg igrača sa oko 25 metara završio je tik pored desne stative, a onaj pet minuta kasnije na prečki! Još jednom se potvrdilo i naše pisanje da Janković zaslužuje mnogo veću minutažu u redovima ne tako loše Majorke.

Pobedom na ovom gostovanju Valensija je sakupila 65 bodova i sada je, bar privremeno, na trećem mestu sa samo bodom zaostatka za Realom i Barselonom.

Betis je sa jednim bodom iz duela sa Nastikom otklonio praktično sve sumnje oko eventualne borbe za opstanak, dok odavno otpisani gosti još jednom nisu imali čemu da se raduju.

Saragosa se pobedom nad Atletikom učvrstila na petom mestu tabele i mirno čeka plasman u Kup UEFA, dok je Bilbao ovim porazom ponovo dao nadu Sosijedadu da bi nekim čudom mogao do granice spasa.

Majorka – Valensija 0:1 (0:0)
Hoakin 89'

Betis – Himnastik 1:1 (0:0)
Ćisko 90' - Portiljo 89'

Saragosa – Atletik Bilbao 4:3 (4:1)
Milito 16', Diogo 19', Garsija 37', Muriljo 45'(ag) - Aduriz 36', 74'(pen), 78'

Izvor: Sportska Centrala
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 01:14:25 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Izvukla se Valensija...
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
PRIMERA: Hoakin sačuvao san o tituli

Fudbaleri Valensije pobedili su kao gosti Majorku sa 1:0 u prvom meču 35. kola Primere i tako ostali u trci za titulu prvaka Španije. Jedini pogodak na utakmici postigao je Hoakin u 89. minutu.

Reprezentativac Srbije Boško Janković ni na ovoj, kao ni na prethodnim utakmicama, nije imao svoje mesto u startnoj postavi Majorke i sve je izvesnije da će po završetku sezone zatražiti transfer.

Valensija je bila svesna značaja ovog meča i pod prvog minuta krenula je sa ofanzivnom igrom. U osmom minutu, Perira je predao loptu u noge Davidu Vilji, koji je, medjutim, iz duela sa golmanom Mojom izašao kao gubitnik. Dvadeset minuta kasnije Migel Anhel Angulo je, posle dodavanja Silve, mogao da zatrese mrežu Majorke, ali je reagovao suviše sporo i ta prilika otišla je u nepovrat.

Na početku drugog poluvremena još jednu izglednu šansu imali su gosti - Angulo je sa desne strane pronašao usamljenog Hoakina, ali je reprezentativac Španije šutirao pravo u Moju. Narednih 20 minuta pripalo je domaćoj ekipi, koja je u dva navrata, oba puta preko Arijela Ibagaze mogla da dodje do vodjstva, ali je iskusni napadač bio nedovoljno koncentrisan u završnici.

U 71. minutu trener Majorke Gregorio Manzano umesto Huga Varele u igru je ubacio Jankovića. Upravo je srpski internacionalac 120 sekundi nakon ulaska na teren sjajno izveo slobodan udarac, ali je njegov pokušaj završio pored stative. Šest minuta kasnije ponovo je Janković bio u glavnoj ulozi, kada je iz izgledne pozicije sa leve strane pogodio prečku.

Kazna za ove promašaje stigla je minut pre kraja utakmice. Vilja je ubacio loptu u šesnaesterac Majorke, Silva je petom proigrao Hoakina, koji je sa nekoliko metara ubacio loptu u mrežu i doneo tri boda "slepim miševima".

U drugom meču subotnjeg programa fudbaleri Betisa i Gimnastika su u Sevilji remizirali 1:1.

Prvo mesto na tabeli dele Real Madrid i Barselona sa 66 bodova, ali oni svoje mečeve 35. kola igraju u nedelju. Na treće mesto izbila je Valensija sa 65 bodova, dok je na četvrtu poziciju sa 64 poena pala Sevilja.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Espanjol – Hetafe 1:5 (1:2)
Koro 3' - Kaskero 7', Manu del Moral 41', 70', Pulido 54', Guisa 64'

Deportivo – Sevilja 1:2 (0:0)
Bodipo 71' - Renato 75', Kanute 82'

Viljareal – Rasing 2:1 (1:0)
Takinardi 18', Kani 56' - Melo 64'

Levante – Osasuna 1:4 (1:3)
Deskarga 43' - Soldado 17', 31', 63', Raul Garsija 45'

Real Sosijedad – Selta 3:1 (1:1)
Kovačević 45', Savio 50', Prijeto 76' - Gustavo Lopez 19'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Recreativo Huelva [2 - 3] Real Madrid
 9' [0 - 1]  Robinho   
54' [0 - 2]  v. Nistelrooy (pen)   
74' [1 - 2] Muñoz (pen)   
86' [2 - 2] Uche   
90' [2 - 3]  Carlos 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.