Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:27:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li se prva ljubav moze ikada zaboraviti? (ili ostaje vecna rana u srcu)
da
23.5%  (8)
ne
76.5%  (26)
Ukupno glasova: 34
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva ljubav  (Pročitano 11680 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
То је то,само људи не верују да ће бити вештачки и да се у исту реку не може двапут ући (и сад сам ја неки паметан  Smile)...

Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
uvek cu se secati prve ljubavi, mada sam kad je sve to bilo prekinuto znao da se nikada necu vratiti njoj, iako je pokusavala, jer bi onda sve to bilo jako usiljeno i pomalo vestacki!
smatram da je prva ljubav uvek tu negde prisutna na prvim policama secanja ma koliko vremena da je proslo od nje, jer tad se bas voli svim srcem, ne zna se za spletke i za onu tamnu stranu ljubavi, pa se covek mozda i najvise tada troshi. posle toga se stice iskustvo i u svaku novu vezu se ulazi sa dosta rezerve!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Moja prva ljubav je bio jedan Aleksandar Smile i jos uvek je ziv Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
moja prva ljubav je navodno u Kini ,baš bi voleo da je videm  Smile Smile Smile

po zanimanju je kaker , pardon haker  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da se nista "prvo" ne zaboravlja i u opste sam protiv zaboravljanja jer nas secanja,uspomene,iskustva,dobra ili lose cine osobama kakvi smo.secam se svoje prve ljubavi i dan -danas smo u dobrim odnosima.nas dvoje smo zajedno sazrevali i prosli mnogo toga i uvek cu prema njemu gajiti neku posebnu emociju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
mislim da se nista "prvo" ne zaboravlja i u opste sam protiv zaboravljanja jer nas secanja,uspomene,iskustva,dobra ili lose cine osobama kakvi smo.secam se svoje prve ljubavi i dan -danas smo u dobrim odnosima.nas dvoje smo zajedno sazrevali i prosli mnogo toga i uvek cu prema njemu gajiti neku posebnu emociju Smile

Pa to je stvarno lepo cuti, jer je to ujedno i retkost da neko ima jos uvek kontakt sa prvim/prvom deckom/devojkom.
Lepo je ostati u dobrim odnosim sa svakim bivsim deckom ukoliko je to stvarno moguce, ali ovo za prvu ljubav je stvarno lepo cuti jer se to ne desava bas tako cesto.  Smile  Smile

I slazem se sa tobom da je vazno pamtiti lepe dozivljale, iskustva, uspomene itd. jer nas to cini srecnim, a lose stvari nas uce da ne gresimo ponovo itd.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 23:53:38 od Jovanka1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7220
Tesko... Kako je to bilo lijepo... Ko juce... smrc  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Prva ljubav je stvar otvaranja jednog novog dela duše i ličnosti. Lep period, koji se možda završi razočarenjem. Nikad se ne zaboravi, ali one što tek nailaze mogu biti još jače, nikad ne pomute značaj ove prve, ali imaju potpuno nov sjaj.

Divno je voleti.  Smile
Eee da, kako je to kolegica sa foruma fino objasnila,upravo se tako nesto meni desilo.Lep period koji se zavrsio razocaranjem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 456
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Prva ljubav je stvar otvaranja jednog novog dela duše i ličnosti. Lep period, koji se možda završi razočarenjem. Nikad se ne zaboravi, ali one što tek nailaze mogu biti još jače, nikad ne pomute značaj ove prve, ali imaju potpuno nov sjaj.

Divno je voleti. Smile
Eee da, kako je to kolegica sa foruma fino objasnila,upravo se tako nesto meni desilo.Lep period koji se zavrsio razocaranjem. Smile

Da je to tuzno, ali se desava skoro svima.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Tesko je zaboraviti je , ali ne ostaje kao rana...Tj. zavisi,moja prva ljubav je bila u 3 osnovne pa kad god se setim zapitam sebe "Sta sam radio sa tim gaborom" ? Ili se jednostavno setim i pokidam od smeha  Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:27:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.