Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 20:23:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20313 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Hriscani ne grade crkve na svakom cosku ko ove zamotane kreature.

Smile

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Objasnila baba Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Глупача. Ако јој већ сметају цркве по Београду и Новом Саду нека се бави њима. Шта који к* долази да "заводи реда" по селу гдје људи његују тотално другачији систем вриједности.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2014, 21:48:28 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma treba da ode do "prosvetljnih" mesta gde je dzamija na svakom koraku, i tamo da ih pita sta ce im dzamije. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Pod precku...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
Muslimani su bubasvabe koje se kote prostom deobom.  Biti musliman znaci patiti od zestokog mentalnog oboljenja (iako smatram da samo pripadanje nekoj religiji je umobolno) jer to je najgora moguca religija, napravljena od strane nekog psihopate. 
Muslimani su problem jer kod njih nema progresa, neko samo vracanje u praistoriju. Oni nemaju tehnologiju, nemaju nista. Ljudi gledaju pa kao dole par zemalja izgleda super, i kao ima visoku tehnologiju, ali to je samo kupljeno a ne stvoreno.
Gde god dodju sve upropaste i unazade, i pri tome ne doprinose icemu, a posle odredjenog vremena kao virus pocnu da napadaju.
To je samo tvoje subjektivno misljenje, stereotipna predrasuda koja iz nekog razloga obuhvata sve muslimane.
To nije tvoj problem sa muslimanima. Da li oni imaju progres ili ne takodje nije tvoj problem.
Sve drzave imaju zakone koji regulisu desavanja u tim drzavama, ukljucujuci i SAD, drzava gde je muslimanima dozvoljeno da zive, rade i praktikuju svoju religiju.
Citat
Samo budale veruju da je Islam religija mira i da muslimani vole mir.
Ne postoji jedan islam, nego hiljade razlicitih tumacenja kurana koji jeste ispunjen recima mrznje prema ljudima koje kuran ili " alah " ne zanima, Bas kao sto je situacija sa talmudom.
Ali ima muslimana koji citaju " izmedju redova " i ne misle, govore ili rade bilo sta protiv ljudi koje kuran ne zanima.
Citat
Hriscani ne grade crkve na svakom cosku ko ove zamotane kreature.
Kakva glupost bazirana na potpunom neinformisanju.

World Christian Encyclopedia (David A. Barrett; Oxford University Press, 1982) apparently estimated almost 21,000 denominations, and the updated World Christian Encyclopedia (Barrett, Kurian, Johnson; Oxford Univ Press, 2nd edition, 2001) estimated at least 33,000. “Denomination” is defined as “an organised christian group within a country”.
    The Center for the Study of Global Christianity at Gordon-Conwell Theological Seminary estimated 34,000 denominations in 2000, rising to an estimated 43,000 in 2012. These numbers have exploded from 1,600 in the year 1900.

Svaka denominacija ima svoju crkvu.......
Cleveland Ohio ( Cuyahoga County ), " hriscanska " crkva na svakom cosku......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Cudno, non stop pominjete neke tamo pitome muslimane koji se protive dzihadistima i ostalim sranjima, a njih nikada ne mozes da cujes da kazu nesto.  Muslimani imaju tu predispoziciju da postanu radikalni to jest pravi muslimani za kratko vreme.  Kod mog prijatelja u Micihaganu su bili pitomi muslmani, koji su do kraja isterali sve iz "njihovog" grada, imaju svoju policiju i ima ih oko 30000.  Dakle pitomi muslimani ne postoje.

Ti navodis neke crkve po americi, ja pricam u globalu.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ama jebote sa muslimanima sam čistio beko. Izbacivali smo sve što je nepotrebno iz istog.
Dakle ne pričam o tamo nekom muslimanu koji se spominje na "Fox news", nego o čoveku sa kojim sam zajedno radio.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ama jebote sa muslimanima sam čistio beko. Izbacivali smo sve što je nepotrebno iz istog.
Dakle ne pričam o tamo nekom muslimanu koji se spominje na "Fox news", nego o čoveku sa kojim sam zajedno radio.
Ja tebi nista ne kazem.  Nasa sorta muslimana nisu pravi muslimani u tom smislu reci. Dodji ti malo do Dearborn, Michigan-a da vidis kako su oni dobri i lepi ovde, i veoma tolerantni...samo za svoje gluposti naravno
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
Cudno, non stop pominjete neke tamo pitome muslimane koji se protive dzihadistima i ostalim sranjima, a njih nikada ne mozes da cujes da kazu nesto.  Muslimani imaju tu predispoziciju da postanu radikalni to jest pravi muslimani za kratko vreme.  Kod mog prijatelja u Micihaganu su bili pitomi muslmani, koji su do kraja isterali sve iz "njihovog" grada, imaju svoju policiju i ima ih oko 30000.  Dakle pitomi muslimani ne postoje.

Ti navodis neke crkve po americi, ja pricam u globalu.
Ti matori tripujes pun gas bez esida. Izmislio si taj trip u kojem je " pravi musliman " samo onaj koji napada nemuslimane. Pod uticajem tog tripa verujes u baljezgariju da bilo koje mesto u SAD moze da bude pod uredjenjem bilo kakvog religijskog sistema a kamoli najludjeg na Planeti - serijatskog.
Ako pri tom jos tripujes da ces tu paranoju preneti na nekoga ovde, ja bih se kladio da neces.

Evo kratkog odgovora na " izvestavanja " sredstava informisanja koje ti smatras legitimnim :

Dearborn Mayor O'Reilly :

Dearborn has never been, nor ever will be, under sharia law. We are governed by the U.S. Constitution, the Constitution of the State of Michigan and the City of Dearborn Charter.

We are a city named after a Revolutionary War Hero. We have lost loyal Dearborn American military service personnel in every war this country has fought to protect the individual rights we are guaranteed through the U.S. Constitution.

The National Report’s misguided attempt at humor furthers the goals of some people who have tried to suggest that the City of Dearborn is anti-American because our population includes residents who are Muslim.

The National Report is not a news site, but is only pretending to be one. Its purpose is entertainment. In this case, its outrageous story, with no basis in fact, has ended up fooling people in part because it mirrors allegations made by others in the past with less than humorous intentions.

Ne, ja pricam o " hriscanima " u globalu spominjuci americki primer. Gde god da " hriscani " jesu, na tom cosku su digli crkvu. Najbrojnija religija na Planeti sa najvise verskih objekata ......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 20:23:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.