Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:23:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20364 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
Ako ti smatras da oni ne slede veru doslovno, onda ne bi trebalo da bude teskoce da prestane da se to praktikuje

najblaze receno- pretjerujes...tvoj stav da nekome nesto zabranjujes jer mislis da neka rabota nije uredu je jednak šerijatu.ironija zar ne?

ili da se stvaraju kvazi nacionalni identiteti koji nikada nisu postojali?

ja ako sam rodjen u mjestu koje se u tom trenu zove npr Bosna,ja sam automatski Bosanac.moje razmisljanj,moje shvatanje zivota.jbg ima nas i takvih.

ni Iranac se ne izjasnjava kao Perzijanac....

oces da zivis u proslosti?
idi onda u krajnost i izjasni se ko kromanjonac...

ne zivis u bosni i ne shvatas kakav je ovdje zivot ne shvatas mentalitet i razmisljanje ljudi.po tvojoj prici ti ocito trpas sve u isti koš i mislis da smo mi ovdje svi do jednog bradati da su sve zene zamotane i da se svakodnevno raznosimo.

u bosni izmedju ostalih zive ljudi koji se deklrisu kao muslimani al to su muslimani koji vole popit osovat boga i tako to...bosanski muslimani NE podrzavaju radikalni islam o kojem ti stalno tipkaš.

ne vjerujm ti da si procitao Kuran,mozda si nasao neku pojednostavljenu verziju i uhvatio par fazona.moje misljnj,mozda grijesim,sorry.

u Kuranu je dzihad objasnjen otprilike ovako:
 Dzihad je borba sa samim sobom za dostignuce sto veceg duhovnog razvoja.
dakle nemaa veze s nasiljem

ne spominjem ti dzaba i stlno sekte.na cemu sekte nastaju? na iskrivljenju originalnih ucenja.zbog cega dolazi do stvaranja sekti koje propagiraju bilo sta extremno u ovom slucaju radikalni islam? zbog necijih interesa...

ti ljudi koj ti prezires (ne volim ih ni ja) nemaju veze s Islamom!

« Poslednja izmena: 17. Sep 2014, 02:56:10 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
E a Ravene, zivis u US i imas tipicnu US paranoju od Islama Smiley

Ko da nisi vidio 2 evropska muslimana uzivo.

Jebiga ne mozes mi ti govorit o tome "sta je ustvari Islam" kad ga nisi vidio u zivotu (ne bukvalno naravno).

Dzaba sto mislis da si istrazivao, citao, pronikao u sustinu.. kada je sve to apstraktan konstrukt..  ja ipak zivim sa muslimanima u gradu i drzavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ako ti smatras da oni ne slede veru doslovno, onda ne bi trebalo da bude teskoce da prestane da se to praktikuje

najblaze receno- pretjerujes...tvoj stav da nekome nesto zabranjujes jer mislis da neka rabota nije uredu je jednak šerijatu.ironija zar ne?

ja ako sam rodjen u mjestu koje se u tom trenu zove npr Bosna,ja sam automatski Bosanac.moje razmisljanj,moje shvatanje zivota.jbg ima nas i takvih.

ne zivis u bosni i ne shvatas kakav je ovdje zivot ne shvatas mentalitet i razmisljanje ljudi.po tvojoj prici ti ocito trpas sve u isti koš i mislis da smo mi ovdje svi do jednog bradati da su sve zene zamotane i da se svakodnevno raznosimo.

u bosni izmedju ostalih zive ljudi koji se deklrisu kao muslimani al to su muslimani koji vole popit osovat boga i tako to...bosanski muslimani NE podrzavaju radikalni islam o kojem ti stalno tipkaš.

ne vjerujm ti da si procitao Kuran,mozda si nasao neku pojednostavljenu verziju i uhvatio par fazona.moje misljnj,mozda grijesim,sorry.

ne spominjem ti dzaba i stlno sekte.na cemu sekte nastaju? na iskrivljenju originalnih ucenja.zbog cega dolazi do stvaranja sekti koje propagiraju bilo sta extremno u ovom slucaju radikalni islam? zbog necijih interesa...

Kome ja sta zabranjujem? Ja samo postavljam logicno pitanje, da ako vera nije toliko jaka zbog cega se ona forsira, i pokusava koristiti u sastavu BiH protiv Republike Srpske?

Ja mogu da se izjasnjavam kao Homo Sapiens, ali sam isto tako i Sloven i Skit, i Srbin itd.  Bosanci su islamizovani Srbi, i to negiraju i izmisljaju istoriju. Mene ne interesuje kako se neko izjasnjava, ali ako fabrikuje identitet e onda imamo problem.

Mentalitet i razmisljanje ljudi se video tokom ratova 90-ih a i sada se vidi. Od konstitutivnog naroda do naroda bez ikakvih prava preko noci je nesto veliko, i tu se pokazalo isto kao i u Hrvatskoj koliko su ljudi dobri.  Mozda ne zivim, ali imam dovoljno poznanika odatle koji i zive po Tuzli, Mostaru i Sarajevu, pa se covek naslusa diskriminacija i ponizavanja, i nametanja svojih interesa na druge. 

Kuran sam procitao, i pronasao na vise mesta kako se poziva na ubijanje nevernika i na kompletnu kontrolu svega postojeceg. To sto Bosanci ne znaju svoju veru i ne praktikuju nije moj problem, ali to ne menja stvar da je Islam najopasnija religija trenutno, i da se ljudi sa njom najlakse manipulisu, jer Islam znaci "submission" ili pokoravanje/predaja.  Jihad jeste mozda borba protiv sebe, ali je vise borba protiv nevernika.  Koliko imamo usijanih glava da izbije neko sranje, sve to mi smo lepi dobri i fini muslimani pada u vodu, i eto opet Handzar Divizija, eto opet mudzahedina i vehabija.

A ti mislis da BiH nema interes da etnicki ocisti svoju teritoriju i da sve bude muslimansko? Pravimo lazan identitet, guramo religiju za koju smo spremni da umremo a ne znamo mnogo o istoj, pravimo vestacku drzavu BiH itd, itd. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Nisu to muslimani...vec poturice...to je skroz druga kategorija...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Nisu to muslimani...vec poturice...to je skroz druga kategorija...
Pa vidi se, sta drugo reci
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
danas je kod mene bio mustafa bosananac da popravi krov,radi covek ko 2 srbina,zavrsi poso za dan
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Jesi li mu spremio jagnjetinu i tufahije?I od kada to bosanci popravljaju krov,verovatno ti je podmetnuo neke vračke,pregledaj obavezno!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
spremio sam mu prase i 2 zidarska

a sto bosanac nebi mogo krov da popravi ,kakve su to predrasude,ko da u bosni nema krovova,pa turci su bili najbolji neimari,gde si ti vido da se srusila neka njihova kapitalna investicija na ovim prostorima

u osmanlijskom carstvu su za te stvari letele glave i to od majstora koji zida nejgovog nadzornika pa sve do ministra po redu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 

Kome ja sta zabranjujem? Ja samo postavljam logicno pitanje, da ako vera nije toliko jaka zbog cega se ona forsira, i pokusava koristiti u sastavu BiH protiv Republike Srpske?

Ja mogu da se izjasnjavam kao Homo Sapiens, ali sam isto tako i Sloven i Skit, i Srbin itd.  Bosanci su islamizovani Srbi, i to negiraju i izmisljaju istoriju. Mene ne interesuje kako se neko izjasnjava, ali ako fabrikuje identitet e onda imamo problem.

Mentalitet i razmisljanje ljudi se video tokom ratova 90-ih a i sada se vidi. Od konstitutivnog naroda do naroda bez ikakvih prava preko noci je nesto veliko, i tu se pokazalo isto kao i u Hrvatskoj koliko su ljudi dobri.  Mozda ne zivim, ali imam dovoljno poznanika odatle koji i zive po Tuzli, Mostaru i Sarajevu, pa se covek naslusa diskriminacija i ponizavanja, i nametanja svojih interesa na druge. 

Kuran sam procitao, i pronasao na vise mesta kako se poziva na ubijanje nevernika i na kompletnu kontrolu svega postojeceg. To sto Bosanci ne znaju svoju veru i ne praktikuju nije moj problem, ali to ne menja stvar da je Islam najopasnija religija trenutno, i da se ljudi sa njom najlakse manipulisu, jer Islam znaci "submission" ili pokoravanje/predaja.  Jihad jeste mozda borba protiv sebe, ali je vise borba protiv nevernika.  Koliko imamo usijanih glava da izbije neko sranje, sve to mi smo lepi dobri i fini muslimani pada u vodu, i eto opet Handzar Divizija, eto opet mudzahedina i vehabija.

A ti mislis da BiH nema interes da etnicki ocisti svoju teritoriju i da sve bude muslimansko? Pravimo lazan identitet, guramo religiju za koju smo spremni da umremo a ne znamo mnogo o istoj, pravimo vestacku drzavu BiH itd, itd. 

sve si fulao.procitaj ponovo sta sam napisao za bosanske muslimane i njihov odnos prema mudzahdinima i vehabijama....ovo sto podebljah ti je ogroman fail.vjeruj.mostar je u kurcu zbog nekih stvari al pitaj ponovo te poznanike iz tuzle kakva je situacija u tom kantonu,cut ces koliko ljudima puca kurac za religiju nacionalnost i tako ta sranja i gluposti...

naveo bih ti jedan primjer i vjerovatno dokazao koliko grijesis s tim svojim predrasudama al ipak necu...nije ovo mjesto za to....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 23:23:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.